Geisha Wonders


Geisha Wonders Jackpot Slot
Geisha Wonders Jackpot Slot

Geisha Wonders heeft gezorgd voor een vleugje Aziatische cultuur in het slots assortiment van Net Entertainment. Gezien het grote aantal video slots spelers afkomstig uit de Aziatische landen is dit dan ook goed te begrijpen. Geisha Wonders heeft een zeer mooi en uiterst bloemrijk design en stelt als het ware een bijzondere Japanse tuin voor.

Centraal staat de cultuur van de Japanse Geisha’s. Een soort van verzorg vrouw voor de Japanse opperklasse. Deze zeer hoog opgeleide en verzorgde Japanse geisha’s staan in voor het vermaken van de welgestelde Japanners op allerlei manieren. Meer over dit bijzondere fenomeen kunt u lezen in het boek ‘dagboek van een Geisha’ dat een tiental jaar geleden furore maakte. Wat vooral bijzonder is aan het jackpot slots spel Geisha Wonders is dat het aan twee andere video slots verbonden is, namelijk Tiki Wonders en Icy Wonders en dat zij eveneens niet een, maar twee progressieve jackpots delen.

Er kan dus bijzonder veel geld verdiend worden in dit mooi vormgegeven slots spel. De jackpots staan bekend onder de namen Wonder Jackpot en Mega Wonder Jackpot. Hoe hoger u inzet, hoe meer u kunt winnen. De symbolen die op de rollen voorkomen bestaan uit een poesje, een tropische vis, een boom, groene en paarse lantaarns, een thee kop, een ketel, een waaier en nog veel meer specifieke Japanse karakters.

Wat het kan opleveren…

Geisha Wonders is een spel met vijf rollen en dertig inzetbare win lijnen. Een maximum aantal van vier munten kunnen per lijn ingezet worden en de munt waardes zelf liggen tussen de een euro cent en de vijftig euro cent.

Dit geeft een maximum inzet van zestig euro per draai, wat een stuk lager ligt als Jack Hammer bijvoorbeeld. De groene en paarse lantaarns leveren honderd munten op als er vijf op een rij terecht komen, terwijl de oranje en de blauwe vijf en zeventig opleveren. Het Geisha symbool zelf is het scatter symbool en met twee van deze zal uw winst al verdubbeld worden. Drie scatters leveren een vier keer vermenigvuldiging en tien gratis spins op. Met vier scatters zijn dit al twintig gratis spins en vijftig keer vermenigvuldiging. Vijf geisha’s leveren een fenomenale dertig gratis spins en vier honderd keer vermenigvuldiging op. De kans hierop is natuurlijk niet zo goed, maar bestaat wel degelijk.

Het wild symbool is herkenbaar als het beeldje van de monnik. Dit vervangt alle andere symbolen wanneer dit een winst kan opleveren en dit kan voor mooie uitbetalingen zorgen.

Zoals reeds gezegd zijn er maar liefst twee progressieve jackpots toegevoegd aan Geisha Wonders. Iets wat u in het NetEnt Starburst spel helaas volledig moet missen. Een goede reden om dus ook een keer voor Geisha Wonders te kiezen om wel kans te maken op zo’n groot jackpot bedrag. Het ster symbool is de enige manier waarmee de jackpot dichter bij kan komen.

Met vier sterren op een win lijn zal de Wonder Jackpot gewonnen worden en met vijf is het de Mega Wonder Jackpot. De ster is het enige symbool waarmee dit mogelijk is. Met vijf wild figuren op een lijn wordt ook al een aardige ten duizend munten uit betaald. De jackpots hebben een minimum bedrag van vijf honderd euro voor de Wonder Jackpot en tien duizend euro voor de Mega Wonder Jackpot. In de realiteit liggen deze bedragen echter veel hoger.

Of het aan onze eisen voldoet…

De jackpots alleen al zijn voor ons voldoende reden om Geisha Wonders eens te spelen. Niet alle NetEnt slots liefhebbes zullen het hier met ons eens zijn. Echter, wij raden u zeker aan om gewoon voor de lol eens een jackpot spel te spelen. U zult zich snel realiseren dat dit heel aantrekkelijk en spannend is, wetende dat er een reële kans bestaat dat uw leven voorgoed zal veranderen.

Net als Tiki en Icy Wonders is Geisha Wonders dan ook nog eens een slots spel met een fantastisch thema. De kwaliteit van het design en de lay out zijn fenomenaal en een mooi eerbetoon aan het kwalitatieve werk van Net Entertainment.

Als we een jackpot slot moeten kiezen wat werkelijk aan al onze strenge eisen voldoet, dan is het zeker Geisha Wonders wel. We houden van het bijzondere thema en de manier waarop het ons wat leert over deze bijzondere Japanse cultuur. We houden zelfs nog meer van de altijd maar oplopende jackpots die dankzij de trilogie waar Geisha Wonders deel van uit maakt nog hoger en sneller oplopen dan de andere jackpot slots.

Voor ons is het dus zeker de moeite waard en we zullen dit spel dan ook uiteraard aanraden aan spelers die verlangen naar een goede jackpot slots met een degelijke inhoud. Niet iedereen zal het met ons eens zijn, maar smaken verschillen nu eenmaal. Het is echter een feit dat kans maken op niet een, maar twee jackpots natuurlijk heel erg interessant is.