Icy Wonders


Icy Wonders Jackpot Slot
Icy Wonders Jackpot Slot

Icy Wonders is een progressief jackpot slots spel wat verbonden is aan de andere twee Wonders-slots, Tiki Wonders en Geisha Wonders. Met zeer wijd uiteenlopende thema’s, van de Arctic tot Hawaii tot Japan, is Icy Wonders absoluut het koudste slots spel.

De trilogie deelt twee bijzondere progressieve jackpots, namelijk de Mega Wonder jackpot en de Wonder jackpot, waarvan de eerste nog groter is dan de laatste. Uiteraard kunt u deze spellen altijd gratis proberen om te kijken welk thema u het beste ligt. De symbolen in Icy Wonders bestaan onder andere uit een iglo, walrus, husky hond en ijsbeer. In elk geval is het een spel wat draait op vijf rollen en dertig win lijnen. De gebruiks vriendelijkheid is groot en elke beginnende en ervaren speler zal zonder problemen direct aan de slag kunnen.

Er is ook zoals in de meeste spellen van Net Entertainment het geval is een speciale autoplay functie. Dit betekent dat er meerdere draaien achter elkaar worden afgespeeld, zonder dat elke keer zelf op de spin knop hoeft te duwen.

Zo kunt u ondertussen nog ander werk verrichten, of op een ander scherm een ander slots spel spelen zoals bijvoorbeeld NetEnt Starburst. Met de geavanceerde auto spin setting is het zelfs mogelijk om in te stellen wanneer de rollen wel moeten stoppen met draaien, bijvoorbeeld wanneer u een bepaald verlies heeft gemaakt, of juist een winst van boven een bepaald zelf ingesteld bedrag. De graphics zijn verder absoluut tip top, net zoals bij de andere twee spellen uit deze trilogie het geval is. De snelheid is prima ondanks het feit dat u rechtstreeks vanuit uw browser speelt. Dat geeft alleen maar weer aan hoe geweldig geavanceerd Net Entertainment is wat de productie en aflevering van de slots spellen betreft.

Wat het kan opleveren…

Er zijn zoals gewoonlijk vele symbolen combinaties die mooie resultaten opleveren. Zo zorgen drie of meer vrouwelijke Inuit symbolen al voor het gratis spins feature. Hoe meer van deze symbolen hoe meer gratis spins uiteraard, tot een maximum van dertig gratis spins wanneer u vijf scatter symbolen treft. De bonus ronde start wanneer u drie pinguïn symbolen treft.

Dan ziet u een mooie rij met pinguïns waar eentje een vis verborgen houdt. Het is de bedoeling om te klikken op de pinguïns om te zien wie er een vis, met uiteraard een munt waarde daaraan vast, verstopt houdt. Een vissen skelet of wel een visgraat zal het einde van de bonus ronde betekenen. Er zijn toch mooie bedragen te verdienen op deze manier. Inzetten in Icy Wonders moet tussen de een euro cent en de zestig euro gebeuren, aangezien de munt waardes tussen de een euro cent en de vijftig euro cent liggen met een maximum van vier munten per lijn.

Wat de jackpots betreft, met vijf jackpot symbolen zult u de mega wonder jackpot van Icy Wonders winnen en met vier jackpot symbolen de wonder jackpot. Deze zitten dus niet vast aan het winnen van het bonus spel. Dit zorgt ervoor dat elke draai gewoon mega spannend zal zijn tijdens het hoofdspel, omdat u constant kans maakt op een gigantisch bedrag.

Of het aan onze eisen voldoet…

Of Icy Wonders een spel is wat een reputatie zal opbouwen zoals Gonzo’s Quest of Aliens, dat is niet te zeggen. Feit is wel dat het tot de beste jackpot slots behoort en zich daar zeker bij de populairste spellen mag rekenen.

De jackpot in sommige andere spellen ligt wel nog wat hoger, maar dan zijn de bijbehorende maximum inzet bedragen ook meestal in een veel hogere klasse. Het loont dus waarschijnlijk de moeite om te kiezen voor Icy Wonders in plaats van Mega Fortune. Het ziet er naar uit dat Icy Wonders de komende tijd zeker steeds populairder zal blijven worden. Het is in ieder geval een goed teken dat het zo’n mooi en aanstekelijk vrolijk makend design heeft. In de huidige koude winter tijden komt het Arctische thema ook extra goed tot zijn recht.

Het is logischer om dit spel nu te spelen dan in hartje zomer natuurlijk, dan bent u mijlenver van zo’n soort thema verwijderd mentaal gezien. Het mooie van progressieve jackpots is natuurlijk dat iedere keer dat er ergens op de wereld een speler kiest voor een van deze drie slots, dat de jackpot alleen maar verder zal groeien. Het zal niet voor het eerst zijn dat deze uitgroeien tot fenomenale bedragen die voor iedereen natuurlijk heel goed van pas kunnen komen in deze financieel moeilijkere tijden.

Wie verlangt er nu niet naar wat extra cash aan het einde van de maand over te houden. Geld om een lening af te lossen, extra vakantie te nemen, het huis wat op te knappen, of wat dan ook. Icy Wonders spelen kan u wellicht op weg helpen om ook van uw dromen werkelijkheid te maken.