Super Lucky Frog


Super Lucky Frog Jackpot Slot
Super Lucky Frog Jackpot Slot

Super Lucky Frog draait om indrukwekkende echte en fantasie figuren zoals een unicorn, een elfje, slakken, vlinders, lieve heers beestjes, paddenstoelen en natuurlijk een kikker. Het feit dat er drie progressieve jackpots aan zijn toegevoegd maakt dat Super Lucky Frog een favoriet is onder vele spelers.

Er zijn vijf en twintig win lijnen en vier inzet niveaus en zes verschillende munt waardes van een euro cent, twee euro cent, vijf euro cent, tien euro cent, twintig euro cent en vijftig euro cent waaruit een keuze gemaakt kan worden. Dit geeft een minimum inzet van vijf en twintig euro cent en een maximum inzet van vijftig euro, net als in Mega Fortune het geval was.

Dit maakt dat het spel door zowel grote als kleine budget houders zeer gemakkelijk gespeeld kan worden. Verder is het ook erg eenvoudig opgezet en dus zeker ook geschikt voor de allereerste beginners die nog nooit een slots spel gespeeld hebben. Er gaat geen bijzonder verhaal of sprookje achter deze verzameling van indrukwekkende symbolen, maar toch is het een aantrekkelijk geheel wat zeer mooi is afgewerkt in een passende lay out en design.

Wat het kan opleveren…

Dit zeer fantasie rijke slots spel met de naam Super Lucky Frog draait om vele bijzondere spelen, waarbij het wild symbool een van de indrukwekkendste is. Zoals gewoonlijk kan dit symbool alle andere symbolen behalve de scatters en de bonus symbolen vervangen, om nog meer winnende combinaties te creëren.

Daarnaast is het scatter symbool, de Fairy, verantwoordelijk voor het uitdelen van de gratis spins en vermenigvuldigingen. Met twee scatters krijgt u al twee keer uw totale inzet, met drie al vier keer, met vier al vijftig eer en met vijf scatters maar liefst vier honderd keer. Dit is natuurlijk fenomenaal. Eveneens worden tien, twintig of dertig gratis spins uitgedeeld bij drie, vier of vijf fairies respectievelijk op de rollen.

Free en gratis spins

Alle winsten van de gratis spins worden altijd verdriedubbeld en dit kan voor enorme bedragen zorgen. De naam Super Lucky Frog wijst dus zeker niet alleen op het geluk van de kikker, maar ook op het geluk van de speler om zoveel mooie extraatjes te kunnen verwachten in dit spel.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het winnen van de Super Lucky Frog jackpot. Iets wat bij NetEnt Starburst helaas ontbreekt, maar wat in dit spel juist zo’n belangrijke rol speelt. Deze drievoudige jackpot bestaat uit de Froggy Jackpot, de Lucky Jackpot en de Super jackpot. Deze laatste is uiteraard de grootste van de drie. Het zijn geen gepoolde jackpots, maar lokale jackpots, wat wil zeggen dat alleen de inkomsten uit het casino waar u speelt zullen tellen voor de hoogte van de jackpot.

Of het aan onze eisen voldoet…

Of u nu een fan gaat zijn van Super Lucky Frog of niet, ontkennen dat dit spel heel aantrekkelijke aspecten heeft is absoluut niet waarheids getrouw. Iedereen zal moeten beamen dat Super Lucky Frog heel veel potentieel heeft, met name op het gebied van win kansen. Het spel is daarom absoluut de moeite waard om eens te spelen. Niet iedereen zal direct een grote fan zijn, maar bijna alle spelers zullen toch wel willen ervaren hoe het is om kans te maken op niet een, maar op maar liefst drie verschillende jackpots.

Uiteraard kunt u dit ook in het voorgaande spel meemaken. Het grote verschil tussen deze twee spellen is dat Super Lucky Frog een lokale jackpot heeft. Voor de hoogte van de jackpot zal dit uitmaken dat het in dit geval lager ligt. Maar tegelijkertijd is gebleken dat de jackpots van Super Lucky Frog vaker vallen dan die van het populaire slots spel Mega Fortune. het is dus volledig aan u om te beslissen waar u het liefste speelt. Zelf houden we erg van spellen met een gepoolde jackpot, zoals de trilogie slots spellen waar Icy Wonders deel van uit maakt.

Oud en vertrouwd

Dit is in ieder geval een van de oudste NetEnt jackpot slots en op zich is dat ook wel te merken. Dat wil echter niet zeggen dat het spel verouderd is. Het mist wat zeer innovatieve en eigenzinnige foefjes, maar het is wel een van de meest herkenbare spel en al door een heel groot spelers publiek met veel plezier gespeeld.

Het spel bevat wel alle standaard eigenschappen zoals het wild symbool, het scatter symbool en gratis spins. Daar boven op komt dan nog eens een drie dubbele jackpot. Er is dus duidelijk genoeg om u als speler voldoende te kunnen vermaken. Het is dan ook nog eens een spel wat een positieve vibe uitstraalt en waarin het niet draait om actie en bloed vergieten.

Dat is zeker als een positief aspect te noemen, aangezien steeds meer spellen op de markt komen waar of wel horror of wel actie thema’s in centraal staan. helaas zijn deze spellen allemaal erg bloederig en het is nu eenmaal zo dat niet iedereen daar van gediend is. Gelukkig blijft Super Lucky Frog bestaan en dit is dan ook een perfect alternatief waar iedereen nog optimaal van kan genieten.