Frankenstein Touch®


Frankenstein Touch® is de mobiele opvolger van het fantastische slots spel Frankenstein wat in de top tien van populaire spellen staat. Het is daarom geen verrassing dat Net Entertainment het spel uitkoos als een van de eerste in aangepaste mobiele versie. Dankzij de perfecte screen resolutie voor de kleinere schermen is Frankenstein Touch® daarom nu ideaal te spelen op uw mobiele smart phone, iPhone, iPad of tablet. Altijd en overal kan er gekozen worden voor dit slots spel, mits u over een internet of Wi-Fi verbinding beschikt. Frankenstein is natuurlijk gebaseerd op de klassieke Universal film uit 1931, die vast niet iedereen gezien heeft, maar waar iedereen wel direct een beeld bij kan oproepen. Het is geen spel wat vol zit met special features, maar dat maakt het juist zo aantrekkelijk voor veel spelers. Het is natuurlijk een beetje een ‘goth’ thema, wat juist voor deze groep mensen het spel zeker een favoriet laat zijn. Uiteraard zijn er meerdere spellen met een donker en horror achtig thema, maar Frankenstein Touch® is zeker het beste spel wat u op uw handheld device kunt spelen. En daar draait het natuurlijk om in deze tijd.

Wat het kan opleveren…

Een return to player rate van maar liefst zes en negentig komma zeven procent. Dat is natuurlijk echt niet mis! Zelfs nog een tiende hoger dan Mega Fortune Touch® en dat was al zo’n waanzinnig goed uitbetalend spel. De bijzondere wild symbolen spelen hier uiteraard een belangrijke rol bij. Dit simpele feature zorgt dus voor enorm veel lucratief speel plezier. De gratis spins zijn zeker niet gemakkelijk te behalen, maar de windmolen scatter symbolen die over uw scherm zullen denderen zullen u zeker direct herinneren aan de grote storm die u te wachten staat. En als u dan de bonus gratis spins bereikt, dan is dit ook met een echte knal. Maar liefst negen gratis spins en een willekeurige vermenigvuldiger zorgen voor zeer interessante grote winsten. Het is dus zeker een spel waar een spannende opbouw uiteindelijk voor een geweldige climax zal zorgen. De gratis spins zijn zeker het ultieme doel en blijven dit constant gedurende het hele spel. Frankenstein Touch® is dus echt een spel waarbij u constant op het puntje van uw stoel zal zitten. De opbouw is zeker niet al te bijzonder met vijf rollen en twintig win lijnen en hetzelfde geldt voor de munt waardes die tussen de een euro cent en de vijftig euro cent liggen. Door te spelen met een minimum inzet van twintig euro cent speelt u volledig ‘low risk’ en dat kan zeker aantrekkelijk zijn. Het maximum inzet bedrag is honderd euro en dit geeft zeker een groter risico, maar lang niet zo groot als in Jack Hammer het geval is. Zowel de groot als de kleine budget houders hebben dus zeer veel aan het spelen van Frankenstein Touch®. Het feit dat er een maximale winst is van zeven en dertig duizend vijf honderd euro is natuurlijk ook super interessant. En iedereen wil natuurlijk die gratis spins met vermenigvuldigers zoveel mogelijk op het scherm krijgen.

Of het aan onze eisen voldoet…

Frankenstein Touch® is zeker een spannend slots spel, ook al begint het een beetje sloom. Hetzelfde zou men kunnen zeggen van NetEnt Starburst, maar we weten allemaal wat een succes story dat geworden is. Er zijn wat minder bijzondere graphics in de mobiele versie van Frankenstein, aangezien de ‘electrifying wilds’ die over uw scherm zwieren meestal ontbreken. Het resultaat is natuurlijk hetzelfde, alleen de grote fanfare ontbreekt. Toch wordt dit over het algemeen niet als een gebrek ervaren. Er is absoluut genoeg te beleven in de mobiele versie en er wordt ruimschoots voor op gemaakt. De sombere achtergrond geluiden en de grote uitbarsting wanneer de gratis spins gewonnen worden zullen ervoor zorgen dat u direct tevreden bent met uw grote aanwinst. Door de vele linked wilds en goede vermenigvuldigers zijn er dus wel degelijk zeer goede win kansen in Frankenstein Touch® en dat is natuurlijk het aller belangrijkste. Het spel is al beschikbaar sinds november 2012 en dat maakt het een van de oudere mobiele spellen, en verklaart ook waarom sommige van de speciale effecten niet zijn overgeheveld naar het mobiele spel. Het kleinere scherm laat echter alles nog beter tot zijn recht komen en daarom is dit spel toch zeker een lust voor het oog en het oor te noemen.

Waar en wanneer u ook maar wil spelen, dankzij NetEnt en Frankenstein Touch® is dit eindelijk mogelijk. De alsmaar verbeterende technologie heeft er zeker voor gezorgd dat mobiele spelers een uitstekende spel ervaring kunnen beleven die zeker niet meer of minder te noemen is vergeleken met de online computer ervaring. Of u nou in de wachtkamer zit bij de dokter, in de rij staat in de super markt of ondereg naar uw werk bent met de trein, het is altijd mogelijk om een paar minuutjes een aantal draaien te doen. Wie weet wint u wel een mooi bedrag. Met Frankenstein Touch® zult u alvast zeker niet de eerste speler zijn die enorm positief versteld zal staan van dit lucratieve slots spel.