Jack Hammer 2 Touch®


Jack Hammer 2 Touch® is de zogenaamde ‘follow up’ van het beroemde Jack Hammer slots spel, voor gebruik op uw mobiele telefoon of tablet. Het is zeker geen vervanging of verbetering van het eerste spel, maar eerder voortborduren op het bestaande succes. Net Entertainment weet zeer goed wanneer het ergens nog een slaatje uit kan slaan, en met Jack Hammer 2 Touch® is dat ook zeker het geval. In dit spel wordt op ingenieuze wijze het beste uit het eerste slots spel herhaalt, terwijl nog meer interessante functies worden toegevoegd. Terwijl er voor zorgend dat Jack Hammer 2 zeker niet beter wordt dan zijn oudere broertje, zodat spelers nog altijd voor beide spellen zullen kiezen. Het is zeker een van de favorieten en dit bijzondere thema zorgt ervoor dat u nu nog meer kan genieten van de avonturen van deze eigenwijze privé detective. Zoals eerder draait het ook hier weer letterlijk om een strip of wel comic book waar mensen gered moeten worden. De mooie graphics, geluiden en unieke features zorgen ervoor dat u direct verslaafd zult zijn aan dit spel. Het aantal win lijnen is van vijf en twintig naar negen en negentig gegaan, waardoor er vaker kleinere winsten zullen vallen. Zoals alle slots van Net Entertainment is ook Jack Hammer 2 Touch® weer super vriendelijk in het gebruik. Op uw mobiele telefoon of tablet hoeft u enkel naar de website van het mobiele casino te gaan en het spel te selecteren. De resolutie en spel grootte is speciaal aangepast aan uw kleinere scherm, terwijl u niets verliest op het gebied van kwaliteit en graphics. Het beste is om uw handheld device een kwartslag te draaien zodat u het in ‘landschap’ formaat vasthoudt. Op deze manier komen de rollen het beste ten recht op uw scherm. De sprankelende kleuren en bijpassende geluiden zorgen voor een complete spel ervaring.

Wat het kan opleveren…

Wat levert Jack Hammer 2 Touch® precies op? Dat is een uitbetalings percentage van maar liefst zeven en negentig procent. Dat betekent dat het spel bij de best uitbetaalde video slots van dit moment behoort, zelfs nog beter dan het beroemde NetEnt Starburst video slots spel. De negen en negentig win lijnen gecombineerd met dit hoge percentage geven duidelijk aan dat u veel kleine winsten kunt verwachten. De sticky win bonus en de gratis spins kunnen echter al voor redelijk mooie bedragen zorgen. Vijf en twintig tot vijf en dertig keer uw inzet is waar u zeker op mag hopen. De munt waardes die u hiervoor moet inzetten liggen tussen de een euro cent en de vijftig euro cent en dit geeft een minimum inzet van vijftig euro cent en een zeer grote maximum inzet van maar liefst twee honderd vijftig euro. Dit maakt Jack Hammer 2 Touch® zeer aantrekkelijk voor de spelers met een groter budget. Maar weinig mensen zullen zich kunnen veroorloven om twee honderd vijftig euro per draai in te zetten. Voor de meesten zijn dan zes draaien al gelijk aan een gemiddeld maand salaris. Dat is natuurlijk zeker niet en daarom zijn het vooral de VIP spelers die dus standaard kiezen voor de spellen met een hoog inzet bedrag, waaronder nu dus ook Jack Hammer 2 Touch®. De maximum winst is vijf duizend munten.

Het wild symbool komt gelukkig zeer vaak voor en zal alle andere symbolen vervangen behalve de scatters en gratis spins symbolen. De sticky wins die u vast al eerder heeft gezien in het originele Jack Hammer spel komen ook hier weer aan bod na elke winst. Uw winnende symbolen worden dan nog eens vastgezet en de overige rollen zullen nog draaien, zonder dat het u iets kost. ZO lang er winsten volgen zullen de sticky win symbolen blijven staan en de rollen blijven draaien. Er zijn gratis spins symbolen nodig om de gratis spins te laten starten. Met vijf symbolen krijgt u er tien, met zes al dertien, met zeven al zestien en met acht maar liefst twintig. Ook al lijkt dit moeilijk, dankzij de sticky wins is dit zeker mogelijk, net als in Jack Hammer Touch®.

Of het aan onze eisen voldoet…

Jack Hammer 2 Touch® is absoluut een top mobiel spel waar fantastische lay out en design gecombineerd worden met vele kleine winsten. Het is zeer vermakelijk om te spelen en het thema trekt een redelijk groot spelers publiek aan. De sticky wins zijn daarbij een grote reden omdat deze voor zeer spannende en mooie winsten zorgen. Door mobiel te spelen kunt u nu altijd en overal een gokje wagen, zonder dat u zich ook maar aan iemand hoeft te verantwoorden. Helaas draagt online gokken nog altijd een zeker stigma en is het op veel terreinen nog een groot taboe. U zult echter versteld staan als u wist hoeveel mensen er dagelijks een gokje wagen. Kans is dus groot dat meer mensen dan u verwacht in uw nabije omgeving vandaag al aan het proberen zijn om een mooi bedrag te winnen in de NetEnt slots.