Lights Touch®


Een van de nieuwste video slots van NetEnt die nu al in de populaire slots top tien staat. Dat moet veelbelovend zijn, en dat is het ook. Lights Touch® is zo mooi als een vuurvliegje net na zonsondergang. Dat klinkt misschien wat emotioneel en romantisch, maar dat zijn dan ook de gevoelens die dit spik splinter nieuwe video slot oproepen. De makers van Net Entertainment hebben hier een grote slag geslagen, door alles op alles te stellen en een prachtig uitziend slots spel te produceren, direct voor de computer en de mobiele devices. Het thema is neergezet in de hoge Aziatische bergen, waar de vuur vliegjes over uw scherm dansen. Het is vooral een rustgevend en een mooi spel, in tegenstelling tot de grote actie die we reeds in Aliens Touch® hebben gezien. Het spel kon niet meer verschillend zijn dan het nu is. Het is op zich ook wel logisch, na de actie enthousiastelingen tegemoet te zijn gekomen, is het nu aan de rustiger heroriënterende spelers. Dit rustgevende spel zal een mooie tegenspeler zijn van het actie volle Aliens.

Wat het kan opleveren…

Er is heel wat wat het Lights Touch® spel u kan opleveren. Wist u al dat de vuur vliegjes willekeurig twee tot vier wild symbolen neer zetten op elke draai? Dat drie scatter symbolen al tien gratis spins vrijgeven, waar vier scatters er twintig geven en vijf maar liefst dertig? Wist u dat deze willekeurige wild symbolen zullen blijven toenemen? Dat het spel een return to player rate heeft van maar liefst zes en negentig komma een procent? Dit zijn allemaal zeer interessante feiten en weetjes over het Lights Touch® spel die u vast nog niet wist, en die u alleen maar met eigen ogen kunt waarnemen als u nu daadwerkelijk gaat spelen. Misschien dat u eerst kiest voor wat Starburst Spelen, maar geef daarna zeker uw tijd aan dit bijzonder kalmerende slots spel. Er kunnen namelijk maar liefst negentig duizend munten gewonnen worden op dit spel met vijf rollen en negen win lijnen. Dat is niet niks, en daarom zeker de moeite waard.

Andere spellen die veel wild symbolen bevatten zijn onder andere Discospins en Magic Portals, en deze hebben eveneens gratis spins in de aanbieding. Het Lights Touch® slot mag dus zeker vergeleken worden met deze populaire spellen. En eigenlijk komt Lights er nog beter van af in de vergelijking. Het is immers Lights Touch® dat in de populaire mobiele spellen top tien staat terwijl de andere twee daar niet in voorkomen.

Of het aan onze eisen voldoet…

Lights Touch® is zeker een spel wat aan onze strenge eisen voldoet. Het is mooi vorm gegeven en de geluiden zijn zeker authentiek te noemen. Het geheel zorgt absoluut voor een zeer rustgevend slots spel, waar het nu eindelijk eens niet draait om vernietigen en verslaan. De gratis spins komen zeer regelmatig voor en hetzelfde geldt voor de wild symbolen. Tezamen maken deze twee features het mogelijk dat Lights Touch® zeer goede win kansen biedt. Aangezien er op elk moment gespeeld kan worden, waar dan ook, is dit een mooi voorbeeld van een spel wat u rust kan bieden op momenten dat u het echt even nodig heeft. De aanzienlijke win kansen die regelmatig plaatsvinden helpen daar dus zeker bij. De mobiele slots spellen blijken echt steeds populairder te worden onder het alsmaar groeiende spelers publiek en de Touch® spellen groeien vliegensvlug. Net Entertainment speelt hier volledig op de bal en is innovatief en een wereld leider in deze sector. Het feit dat de spellen die uit de NetEnt fabrieken komen allemaal keer op keer van grote kwaliteit zijn, geeft aan dat kwaliteit niet onderdoet aan kwantiteit. De mobiele spellen zijn echt volledig aangepast om te spelen op smartphones en tablets van zowel iOS als Android besturing systemen. Dit zorgt ervoor dat niemand zich buiten gesloten hoeft te spelen en dat nu werkelijk iedereen mee kan spelen, hetzelfde geldt voor het beroemde NetEnt Starburst spel. Lights Touch® is zeker een spel wat wij kunnen aanraden. Het heeft alles in zich om nog jaren lang aan de top te kunnen staan. Het prachtige design is een van de sterkste punten en de symbolen op de rollen doen hier ook hard aan mee. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het spel eerst gratis te spelen, maar dan loopt u natuurlijk wel de winst die kan oplopen tot negentig duizend munten volledig mis. De negen win lijnen, tien verschillende bet levels en de zeven munt waardes waar uit gekozen kan worden leiden tot een minimale inzet van negen euro cent en een maximale inzet van negentig euro. Dit maakt het spel uiterst aantrekkelijk voor zowel grote als kleine budget houders. Geniet daarom direct van het spel op uw mobiele telefoon of tablet, omdat de hoge win kansen uw leven voorgoed kunnen veranderen. Waagt u niet dan slaagt u niet. Het is heel simpel om te spelen en als u het zich kunt veroorloven, waarom dan ook niet?