Reel Rush Touch®


Afgelopen zomer werd Reel Rush Touch® succesvol gelanceerd door de Net Entertainment roep. Dit innovatieve slots spel had al een positieve carrière achter de rug op de conventionele online casino sites. Het is een spel wat enorm grote mogelijkheden geeft om te winnen, vooral dankzij de vele re-spins en gratis spins, wild symbolen en de meer dan drie duizend honderd vijf en twintig win manieren. Het thema van Reel Rush Touch® is niet direct af te lezen uit de naam van dit slots spel, op dezelfde manier dat men niet direct weet waar NetEnt Starburst nu precies over gaat. Toch is dit laatste spel enorm populair geworden, op een manier waar Reel Rush Touch® ook veel gelijkenissen mee vertoont. Het thema doet denken aan de Mario Brothers spellen die in de jaren negentig zo enorm populair waren. Tegelijkertijd doet het ook denken aan het populaire sociale media spel Candy Crush. Het spel is uiteraard te spelen op zowel iOS als Android devices en ziet er fantastisch uit in full screen versie op deze kleinere schermen. Een groot voordeel waardoor u nu altijd en overal Reel Rush Touch® kunt spelen. De symbolen op de rollen bestaan uit typische fruit soorten zoals aardbeien, ananas, citroen, watermeloen, bessen en pruimen. De snoepjes komen voor in vijf verschillende kleuren en zijn de symbolen die net iets minder opleveren.

Wat het kan opleveren…

De maar liefst drie duizend honderd vijf en twintig win manieren zijn natuurlijk het meest opvallende feature van Reel Rush en de Touch® versie. Daarnaast zorgen de vele wild symbolen, gratis spins en re-spins voor boordevol speel plezier en win kansen. Dankzij de re-spins worden elke keer twee symbolen ontbloot die opnieuw voor een winnende combinatie kunnen zorgen. Bij een bepaald aantal punten zullen er zelfs gratis spins vrij komen voor de spelers. De wild symbolen komen voor op de rollen twee, drie, vier en vijf in zowel het hoofd spel als de gratis spins en kunnen alle symbolen vervangen. Net als Starburst Touch® is Reel Rush Touch® een spel waar vooral twee aspecten voor de grootste winsten zullen zorgen. In dit geval het re-spin feature en het grote aantal win manieren.

Het zogenaamde bet level kan aangepast worden tussen de een en tien. Natuurlijk is er ook een Quick spin en een autoplay functie in de mobiele versie van Reel Rush Touch®, waardoor u zowel sneller als handsfree kunt spelen. Elke eerste draai wordt gespeeld met een niveau van vijf en veertig ways to win, wat uiteindelijk op zal lopen naar gelang er winnende combinaties blijven komen, tot honderd vijf en dertig, vier honderd en vijf, zes honderd vijf en zeventig, elf honderd vijf en twintig, achttien honderd vijf en zeventig en uiteindelijk drie duizend honderd vijf en twintig.

De uitbetalingen in het hoofdspel van Reel Rush Touch® zijn werkelijk indrukwekkend. Na elke winnende combinatie volgt er namelijk een gratis re-spin en dit is zeer aantrekkelijk. Met vijf aardbeien op een rij kan er al tussen de duizend en tien duizend munten gewonnen worden, afhankelijk van het bet level waar u mee speelt.

Reel Rush Touch® is een van de weinige spellen waar de gratis spins niet getriggerd worden door scatter symbolen. Deze is al te krijgen direct na een winnende combinatie na de vijfde re-spin, waarna acht gratis rondes uitgegeven worden. Een maximum van drie duizend honderd vijf en twintig win manieren zal dan actief zijn, wat voor uitstekende kansen zorgt om echt rijk te worden van Reel Rush Touch®. Aangezien het originele Reel Rush al een groot succes was, is het ook geen verrassing dat de mobiele versie ook direct al zo’n groot spelers publiek heeft aangetrokken. Het is immers een spel waar enorm veel geld te verdienen is en wat een zeer aantrekkelijk, doch simpel, thema geniet. Net als zijn populaire voorganger, Starburst.

Of het aan onze eisen voldoet…

Reel Rush Touch® is zeker niet het sterkste spel op thematisch vlak. Het haalt veel van de authentieke fruit machines terug naar boven, in een jaren negentig Mario Brothers jasje gestoken. Het is echter zo dat dit aantrekkelijk is voor veel spelers die geboren werden in de jaren tachtig, en dat blijkt ook het grootste spelers publiek te zijn van dit moment. Het spel is zeker innovatief te noemen op het gebied van het grote aantal oplopende win manieren van tussen de vijf en veertig en de drie duizend honderd vijf en twintig. Hoe meer u blijft winnen, hoe meer ways to win er zullen zijn. Het design is aantrekkelijk en kleurrijk en maakt dat het spel een lust is voor het oog. Of u uw mobiele device nu liever horizontaal of verticaal houdt, dat maakt voor Reel Rush Touch® niet uit. De horizontale versie is echter te prefereren omdat het meer de originele lay out aanhoudt. Wat ook uw voorkeur is, Net Entertainment heeft er zeker voor gezorgd dat de mobiele NetEnt slots de beste zijn die er momenteel op het mobiele online netwerk te vinden zijn. Als u maar over een goede internet verbinding beschikt, dan kunt u mobiel naar hartenlust spelen. Waar u maar wilt en wanneer u maar wilt.