South Park Touch®


South Park Touch® is een bijzonder spel wat zowel in de computer versie als in de mobiele versie voor baanbrekende records heeft gezorgd. De grote interesse van het spelers publiek om dit spel te spelen was absoluut onverwacht van te voren en heeft vele grote bazen van Net Entertainment versteld doen staan. Als we kijken naar wat het spel allemaal te bieden heeft op het gebied van het thema, bonus features, gunstige symbolen en uitbetalingen, dan is het in onze ogen toch eigenlijk wel logisch allemaal. South Park Touch® is natuurlijk vooral voor de fans van deze beroemde cartoon serie. Niet iedereen zal aangetrokken zijn tot de grappen over scheten en de zwarte, pijnlijke, humor van sommige karakters. Het spel heeft maar liefst acht bonus spellen, waar een block buster als Starburst er geen een heeft. Zou dit wel of niet goed aflopen in de mobiele versie? Een sterk vertraagd spel daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Maar Net Entertainment zou Net Entertainment niet zijn als ze niet voor perfecte oplossingen zouden zorgen. Ook de mobiele versie South Park Touch® is namelijk van een uitstekende grafische kwaliteit en snelheid, dus het is wel degelijk mogelijk om ‘zwaardere’ spellen perfect mobiel te krijgen. Het is altijd een idee om voor Quick spin te kiezen als de internet verbinding traag is, maar dit heeft niets met de kwaliteit en snelheid van het spel te maken. De audio maakt het spel pas echt helemaal af en ook in de mobiele versie is dit perfect in orde.

Wat het kan opleveren…

Het theoretische uitbetalings percentage is een aanzienlijke zes en negentig komma zeven procent, dat is net zo hoog als Frankenstein Touch® een ander perfect mobiel spel van NetEnt. De kans dat u per draai een winst maakt is medium tot hoog. Dit kan alles betekenen, van regelmatige kleine winsten, tot lange tijd niets, tot een fantastische winst, waarna weer lange tijd niets. Het is dus echt iets wat u op de lange termijn moet evalueren om er iets nuttigs over te kunnen zeggen. Wat ons wel is opgevallen is dat de wild figuren zeer regelmatig voorkomen. Het lijkt wel alsof de rollen daar redelijk vol mee staan. Desalniettemin zorgen deze niet voor de hoogste prijzen, behalve dan de zogenaamde ‘beefcake’ wild die tot twintig a veertig keer uw inzet kan vergroten. Er zijn zoals reeds gezegd dus maar liefst acht bonus spellen in South Park Touch®. We kunnen ze helaas hier niet allemaal bespreken, daarvoor kunt u beter terug gaan naar de beschrijving van South Park in onze populaire spellen sectie. De gratis spins en sticky wild opbrengsten zijn zeker aanzienlijk, maar waarschijnlijk is het het Cartman en Kenny Mini bonus spel waar u als speler het meest op zal zitten te wachten. Dit spel doet, als we de verhalen op de internet fora moeten geloven, echt veel eer aan en hier worden de grootste winsten absoluut gehaald. Het enige wat u hier hoeft te doen is een beetje met uw vinger op uw touch screen klikken, om hopelijk die jackpot van bijna zeventig duizend euro binnen te kunnen halen.

Inmiddels is South Park Touch® al weer ruim een jaar beschikbaar om te spelen in de mobiele casino’s. Zoals de Engelstaligen zo mooi zeggen: ‘time flies when you are having fun’. Dat geldt zeker voor dit spel. Het lijkt nog maar gisteren dat we voor het eerst de mobiele versie van South Park probeerden. Hetzelfde geldt eigenlijk ook wel voor het NetEnt Starburst spel. Duidelijk een teken dat dit twee uitermate populaire en goede slots spellen zijn.

Dit vijf rollen en vijf en twintig win lijnen spel heeft een minimum inzet van vijf en twintig euro cent en een maximum inzet per draai van honderd vijf en twintig euro. Het is dus zowel voor de grote als de kleine budget houders enorm geschikt. Iedereen kan precies inzetten wat ze maar willen.

Of het aan onze eisen voldoet…

Moeten we dit nog uitleggen naar zo’n positieve recensie? Het zal onderhand wel duidelijk zijn dat South Park Touch® tot de grote hits van NetEnt behoort. Het feit dat dit spel niet eens langzamer wordt wanneer het op een mobiele telefoon of tablet gespeeld wordt, ondanks de vele bonus spellen, laat wel merken dat Net Entertainment in staat voor perfectie en kwaliteit. De potentiele winsten zijn daarbij ook nog eens groot, maar helaas niet iets van alle dag. In ieder geval is de kans op een mooi bedrag er zeker, en daar doen we het natuurlijk voor. Het lijkt ons logisch dat u South Park Touch® niet moet spelen als u een hekel heeft aan de originele televisie show, want dan gaat u zich alleen maar flink irriteren. Niet iedereen zal de humor kunnen waarderen, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere super NetEnt slots om uit te kiezen. Om snel te kunnen spelen, klikt u het beste direct door via de afbeelding van het spel op deze pagina.