Twin Spin Touch®


Liefhebbers van de klassieke Vegas achtige slots en jaren zeventig muziek hebben met Twin Spin Touch® echt de lotto gewonnen. Er is geen beter spel dat u op uw mobiele telefoon of tablet kunt spelen dan Twin Spin Touch®. Alle apparaten zijn door ons getest, zowel Android telefoons, tablets, als iPads en iPhones en Net Entertainment is er duidelijk in geslaagd een super kwalitatief spel te creëren. Toch is de kans groot dat u het spel of wel zal haten of er helemaal weg van gaat zijn. Dit is natuurlijk het geval met de meeste NetEnt slots, maar over het algemeen is de neutrale groep ook aanwezig, alleen zal dat hier waarschijnlijk niet het geval zijn.

Zoals u a in de beschrijving van Twin Spin heeft kunnen lezen is dit een spel met maar liefst twee honderd drie en veertig win manieren. De symbolen op de rollen bestaan uit kersen, zevens en bar symbolen. Dit doet natuurlijk direct denken aan een retro fruitkast en dat is Twin Spin Touch® in essentie eigenlijk ook. Echter, er is veel meer te beleven dan in de traditionele klassieke slots. Het zogenaamde twin reel feature, waar het spel natuurlijk ook zijn naam aan heeft verbonden, waarbij de rollen samen worden gebonden. Verder ontbreken er gratis spins, bonus features en scatter symbolen. Toch is het wel degelijk een slots spel wat u zeker gespeeld moet hebben. Waarom zult u zich afvragen? Dat leest u uiteraard hier onder.

Wat het kan opleveren…

Dit spel heeft namelijk een theoretisch uitbetalings percentage van maar liefst zes en negentig komma zes procent. Door dat het spel constant kleine winsten uitbetaald om u te helpen om door te kunnen blijven spelen, verwacht u misschien niet veel bijzonders. Echter, dit is nog maar het begin. Er zijn wel degelijk spectaculaire winsten te behalen in Twin Spin Touch® en u zult zeker de eerste niet zijn die met een fenomenaal bedrag op zijn rekening komt te zitten. Denkt u bijvoorbeeld dat de vijftig of honderd keer uw inzet misschien niet bijzonder veel op kunnen brengen? De mega winsten die hier mogelijk zijn zorgen voor een zeer spannend spel wat uw leven voorgoed kan veranderen. Tot maar liefst honderd vijf en dertig duizend euro. Dat is zeker niet mis! Er is wel veel geduld voor nodig. Verstandig spelen is een must. Ook een voorkeur voor de klassieke stijl van video slots is absoluut genoodzaakt. En dan zult u zeker op zijn tijd worden beloond. Het spel is nu bijna een jaar geleden verschenen op de mobiele websites en heeft een bijzondere opzet met vijf rollen en twee honderd drie en veertig win lijnen. De munt waardes liggen gaan vanaf een euro cent en de minimale inzet is vijf en twintig euro cent en de maximale inzet is honderd vijf en twintig euro. Dit leidt tot een maximale winst van honderd vijf en dertig duizend euro, mits u goed heeft ingezet. Al met al is Twin Spin Touch® dus zeker een slots spel wat de moeite waard is om uit te proberen. De maximale inzet is ook net weer een stukje hoger dan bijvoorbeeld het geval is in Lights Touch®. Het wild symbool komt ten slotte voor op de rollen twee, drie, vier en vijf. Het mooie van Twin Spin Touch® is dat op bijna elke draai ten minste twee van de rollen gekloond worden en samen linken. Als u geluk heeft dan kunt u zelfs tot vijf verbonden rollen krijgen. Uitermate spannend dus!

Of het aan onze eisen voldoet…

Voor de spelers die niet zo graag risico lopen is Twin Spin Touch® zeker een optie. Waarschijnlijk denken zij dat de twin reels voor regelmatige opbrengsten zorgt. Toch zouden wij eerder aanraden om indien u graag safe speelt, te kiezen voor een spel als NetEnt Starburst. Twin Spin Touch® heeft namelijk heel wat grote winsten te bieden, mits u daar genoeg geduld voor heeft. Er is zeker genoeg te beleven en de symbolen zijn mooi weergegeven in hun retro glorie. De grafische kwaliteit en snelheid van het mobiele spel zijn zeker groot genoeg. Door ‘on the move’ te spelen kiest u hier zeker voor ‘premium entertainment’ waar u zeker niet teleurgesteld zult worden. Wel is het uiterst belangrijk om verstandig met uw budget om te blijven gaan, omdat u anders waarschijnlijk snel genoeg zult merken dat het er veel te hard door heen vliegt. De verleiding is dan natuurlijk groot om toch wat meer geld in te zetten, met de hoop dat hiermee wel gewonnen gaat worden. Dit is zeker het begin van een vicieuze cirkel, en zo ver mag u het zeker niet laten komen. Een andere optie is om altijd bij elke winst een klein stukje hiervan apart te zetten, zodat u nooit al uw gemaakte winst en eigen geld volledig opspeelt. Zo kunt u dus altijd op een positieve manier afsluiten.

Twin Spin Touch® is gebaseerd op een simpel maar toch innovatief idee en Net Entertainment heeft dus wederom voor een uitstekende slot ervaring gezorgd. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit beroemde spel met de connecterende rollen eens te spelen. Het spel is volledig compatibel met alle mobiele handheld devices.