Aliens


Aliens
Aliens

Net als Creature from the Black Lagoon en Frankenstein is Aliens een voorbeeld van een slots spel dat gebaseerd is op een film. En het is natuurlijk heel frappant dat alle drie deze spellen in de populairste top tien van video slots staan. Aliens is een spel met vijftien win lijnen waar tussen de vijftien euro cent en de honderd vijftig euro per draai ingezet kan worden.

Het spel heeft enorm veel te bieden op het gebied van graphics, symbolen, lay out en verhaallijn. Op het eerste oog komen de kleuren, lettertypes en intrigerende radar systemen enorm futuristisch over. Het spel werd door Net Entertainment geproduceerd in samenwerking met de wereldberoemde Hollywoods studio’s 20th Century Fox.

De zogenaamde Alien meter wordt bij iedere winst gevuld met speciale symbolen en neemt toe naar gelang er meer winnende combinaties zijn. Bij een volle meter zal het bonus spel starten. Gelukkig komt dit vaak genoeg voor. In het volgende gedeelte leest u alles over wat u allemaal zal meemaken.

Wat het kan opleveren…

De bonus ronde bestaat uit het draaien van gratis spins die munitie op zal brengen, namelijk nul, een of twee. Ook de vermenigvuldigers komen hier terug en deze kunnen enorm oplopen. Zo hoog dat u het eindelijk mag opnemen tegen het grootste monster in de Queen Hive.

Door alle bijzondere features in Aliens staat het recht tegen over NetEnt Starburst en lijkt het hier zelfs meer om een spectaculair video spel te gaan. ER zijn verschillende levels met vermenigvuldigers, uitermate veel wild symbolen, gratis spins en re-spins te winnen. De vele symbool combinaties leveren ook uitstekende winsten op. Het Return to Player (RTP) percentage is ook maar liefst zes en negentig komma vier procent. Het spel wordt gespeeld met vijf rollen, drie rijen en zoals reeds gezegd vijftien win lijnen.

Activity meter

Het spel is onderverdeeld in drie niveaus of levels. In het eerste moet de speler de Alien Activity Meter met zoveel mogelijk vermenigvuldigers vullen. In het tweede level, wat The Encounter genoemd wordt, is er een symbool wat een winst garandeert op de eerste spin. Als dit level klaar is dan begint level drie, The Hive’ waar vijf reward spins gegeven worden en waar uiteindelijk de Queen Hive bestreden moet worden, het liefst met een enkele granaat voor een maximale winst.

Zoals u merkt is dit dus heel wat meer dan een gemiddeld video slots spel, zoals de meeste NetEnt slots zijn. Er zijn tussen de een en de tien bet levels en munt waardes van een euro cent, twee euro cent, vijf euro cent, tien euro cent, twintig euro cent, vijftig euro cent en een euro. Dit geeft een minimum inzet van vijftien euro cent een maximum inzet van honderd vijftig euro, zoals reeds in de inleiding werd vermeld. De maximale winst die op een enkele win lijn te halen is is maar liefst negentig duizend euro, of wel negentig duizend munten.

Of het aan onze eisen voldoet…

Wie de film uit 1986, gedirigeerd door James Cameron, die we in 1997 allemaal kennen van de blockbuster Titanic, nog niet kent, zal met Aliens toch kunnen genieten van een wervelend slots spel wat geen moment voor verveling zal zorgen. Het is eigenlijk nog nauwelijks een traditionele slot machine te noemen, aangezien het zo hard gebaseerd is op een video spel met verschillende levels en manieren en bonus features.

De hoofdrol speler in de film was Sigourney Weaver, maar nu kunt u zelf deze rol op u nemen. De graphics zijn absoluut briljant en zorgen voor enorm veel vermaak. Het is net alsof u door het spel loopt want het viewpunt is van de helm van een marinier. DE achtergrond muziek is ook zeer indrukwekkend. U krijgt er gewoon enorm veel zin om alle Aliens uit te schakelen, en natuurlijk die felbegeerde Queen Hive te bereiken, om nog meer geld te kunnen winnen. Met een uitbetalings percentage van zes en negentig komma vier procent is dat nog niet eens zo’n gekke wens.

Kleine winsten

Aliens keert regelmatig kleine bedragen uit. Voor de grote winsten moet u uiteraard enorm veel geluk hebben, maar dat is eigenlijk ook wel logisch. Ook al komt deze beschrijving waarschijnlijk een beetje gecompliceerd over, toch heeft Aliens echt enorm veel te bieden en is het zeker gebruikers vriendelijk te noemen. Meer dan 3800 keer uw inzet winnen is wel degelijk een mogelijkheid. De meeste winsten worden over het algemeen gemaakt in level twee.

Het is absoluut een uniek spel wat zeker niet zal vervelen. Wij zijn in ieder geval grote fan geworden, en aangezien dit spel bij de favorieten van vele spelers hoort, zijn wij zeker niet de enige en verwachten we dat het voor u ook een favoriet zal worden, net zoals Gonzo’s Quest en Twin Spin. Om het nu te gaan spelen kunt u direct door klikken via deze website.