Beach


Beach
Beach

Beach is het spel waar zomer, strand, zee schatten en zo veel meer centraal staan. Het zijn geen standaard rollen met symbolen, maar echte golven die steentjes, zeesterren, schatten, schelpen en brief flessen laten aanspoelen op uw scherm.

Dit gecombineerd met het zeer rustgevende gesuis van de golven zorgt ervoor dat Beach een van de meest relaxende video slots op het web is. In dit spel met vijf rollen en twintig win lijnen is alles in een zekere cartoon style weergegeven. Vele mooie extra eigenschappen maken dit een spel waar rekening mee gehouden mag worden. Het staat dan ook niet voor niets in de top tien van populaire slots op deze website.

Op het eerste zicht lijkt het misschien een redelijk standaard spel zonder verrassingen, maar als u eenmaal aan het spelen bent dan wordt het al snel duidelijk dat er heel veel bijzonderheden in verwerkt zijn. Net Entertainment staat niet voor niets wereldwijd bekend als de beste slots producent, en alleen daarom kunt u natuurlijk al het beste verwachten. Beach is zeker uniek in zijn soort en waarom dat is leest u allemaal hieronder.

Wat het op kan leveren…

Beach staat qua extra’s lijnrecht tegenover bijvoorbeeld NetEnt Starburst, maar wel weer dichterbij een spel als South Park. Er zijn onder andere wild symbolen, scatters, gratis spins en vermenigvuldigers, maar ook nog eens een extra octopus wild die voor extra verrassingen zorgt. Dankzij dit symbool wat alleen op de middelste rol voorkomt, kan de plaatsen veranderen van twee symbolen op de rollen twee, drie en vier om daardoor nog betere combinaties te maken.

Daarbij worden de winsten ook nog eens verdubbeld. Absoluut een extra feature wat zeker de moeite waard is om er een halve paragraaf over te schrijven. Het gewone wild symbool komt op de overige rollen voor en zal alle andere symbolen vervangen. De fles met brief erin functioneert als het scatter symbool en met drie, vier of vijf van deze zullen maar liefst acht, zestien of vier en twintig gratis ‘waves’ volgen.

Free Beach waves

Het is een spel waarbij vooral veel kleine winsten mogelijk zijn, en waar de grotere winst wat minder frequent zal zijn. Maar kom, dat is eigenlijk bij de meeste NetEnt slots gewoon zo. In elk geval is het theoretische uitbetalings percentage maar liefst zes en negentig komma acht procent en dit is vooral dankzij de octopus wild, de free wave scatters, de vermenigvuldiger en de gewone wild symbolen op rol een, twee, vier en vijf.

Wat uw eigen inzet betreft om deze winsten te kunnen behalen, is het belangrijk om te weten dat er twintig vaste win lijnen zijn en dat er een keuze gemaakt kan worden uit tien verschillende ‘bet levels’ en zeven verschillende munt waardes van een euro cent, twee euro cent, vijf euro cent, tien euro cent, twintig euro cent, vijftig euro cent en ten slotte van een euro. Het minimum inzet bedrag wordt dan twintig euro cent en het maximum inzet bedrag wordt twee honderd euro. Dat is vijftig euro minder dan in South Park, wat dus voor de mensen met een wat kleiner budget aantrekkelijker zal zijn.

Of het aan onze eisen voldoet…

Het goede van Beach is dat het spel op alle conventionele manieren gepersonaliseerd kan worden. Dit geldt natuurlijk voor het inzet bedrag, maar ook voor andere game settings die u misschien wilt veranderen. Van het geluid tot de autoplay functie, wat wil zeggen dat u niet telkens op de spin knop hoeft te duwen maar dat meerdere draaien achter elkaar zullen afspelen, tot een quick play mode waar het spelen nog sneller zal gaan.

Zoals gewoonlijk kunt u ook verschillende aspecten aan en uit zetten zoals het intro filmpje, de sound effecten, de achtergrond geluiden, en de spel geschiedenis. Met behulp van de max bet knop kunt u in Beach ten slotte met een druk op de knop het allerhoogste inzet bedrag selecteren, wat in dit geval twee honderd euro per draai is. Zo maakt u in ieder geval kans op de hoogste uitbetalingen.

Grafisch sterk

Beach is zeker een lust voor het oog met haar kleurrijke graphics, het ‘waves’ aspect en de innovatieve octopus wild. De animaties bij een winnende combinatie zijn ook zeer prettig en maken het spelen nog leuker. Het feit dat het er zo tof uit ziet en enorm doet denken aan de heerlijk warme zomer maanden, zeker nu de winter echt op komst is, maakt dat het een van de meest gespeelde video slots van Net Entertainment is.

Het spel pas zeker in het rijtje van het Starburst casino slots spel, en het ziet er niet naar uit dat zijn plaats op korte termijn verdrongen zal worden door andere spellen. Het is alleszins een spel wat zowel door de nieuwe als door de ervaren spelers graag gespeeld wordt.

Alles spreekt voor zich en het geeft een zeer prettige spel ervaring. Voor ons ‘ticked’ het daarom alle ‘boxes’. Een waardige aanrader, maar minder zou u natuurlijk ook niet verwachten gezien het feit dat Beach in de top tien van meest gespeelde en populairste slots staat.