Creature from the Black Lagoon


Creature from the Black Lagoon
Creature from the Black Lagoon

Net als Aliens en Frankenstein is ook Creature from the Black Lagoon een slots spel dat gebaseerd is op een succesvolle film. Dit spel is dus geïnspireerd op de gelijknamige film van Universal Studios uit 1954 en past in het horror genre.

Dankzij de 3D animaties en het intrigerende design is dit een van de populaire slots die werkelijk een lust voor het oog is. Het is wel duidelijk dat Net Entertainment blijft scoren met het introduceren van bekende titels uit de f film en televisie wereld, denk ook maar aan South Park als voorbeeld hier, op de online slot markt. Creature from the Black Lagoon is een soort van revival van Hollywoods gouden ouden horror cult film.

De enthousiaste ontvangst van het spelers publiek geeft duidelijk aan dat het een goede zet was van Net Entertainment om het stof van deze oude film af te vegen en het bereikbaar te maken voor een ieder die graag slots spellen speelt. Of het spel de populariteit van het NetEnt Starburst spel zal overstijgen is niet te zeggen, maar op dit moment heeft het met recht een verdiende plaats in de top tien van populaire spellen op deze website. Het Creature zelf is een combinatie van een half mens en half vis die de schone Kay heeft gevangen en haar heeft meegenomen naar zijn onderwater verblijf plaats.

Wat het kan opleveren…

Uiteraard zijn er vele gratis spins te winnen in Creature from the Black Lagoon. Toch zijn de wild symbolen misschien wel het aantrekkelijkste aspect van dit spel, aangezien ze zowel in sticky als in spreading wilds kunnen veranderen. Er is een groen en een rood spreading wild en er zijn ook gewone wild symbolen. Ze blijven altijd op de rollen staan voor een extra re-spin. De zogenaamde spreading wild zal horizontaal uitbreiden, maar komt enkel voor tijdens de gratis spins.

Met drie of meer gratis spin symbolen krijgt u al tien, vijftien of twintig gratis spins respectievelijk. Een zogenaamd ‘target’ symbool kan op de vijfde rol voorkomen tijdens de gratis spins. Als dit gebeurt dan zal het Creature from the Blak Lagoon aan de rechterkant van uw scherm te voor schijn komen en krijgt u de kans om een schot te lossen. Hoe het fysiek met het monster staat is rechts onderaan uw scherm te zien. Voor de spelers die een maximum aantal target symbolen behalen en hiermee het Creature kunnen doodmaken, zullen nog eens tien extra gratis spins winnen.

Bet level

Het spel heeft vijf rollen en twintig win lijnen. Het spelen van Creature from the Black Lagoon geeft vooral veel kleine winsten weg, net zoals het geval is in Beach. De hoogste winst die te behalen is bevat zeven honderd en vijftig munten. Dit is enkel mogelijk wanneer u vijf Kay symbolen op een win lijn treft. Afhankelijk van het bet level wat u gekozen heeft zal de winst vermenigvuldigd worden. Tijdens de gratis spins kan het meeste geld gewonnen worden. Het is daarom echt een spel waarbij u constant op het puntje van uw stoel zal zitten in de hoop om vooral veel geld te winnen.

Of het aan onze eisen voldoet…

Creature from the Black Lagoon is absoluut een enorm spannend spel met een introductie filmpje dat u echt helemaal het verhaal in trekt. De hoge kwaliteit graphics in authentieke vintage style tezamen met de overweldigende geluid effecten staan absoluut model voor het kiezen van NetEnt slots. De makers weten immers precies hoe ze superieure spellen kunnen produceren die aantrekkelijk zijn voor een groot spelers publiek.

De liefhebbers van horror films en slots zullen zich met dit spel dan ook absoluut enorm vermaken. Het onderwerp is al super spannend, maar daarbij is er ook nog zo veel te beleven, dat het adrenaline gehalte constant enorm hoog zal staan. Dit maakt dat u werkelijk geen genoeg zal kunnen krijgen van het spelen.

Creature free spins

De vele wild symbolen, gratis spins en de bonus ronde kunnen voor geweldige uitbetalingen zorgen, mits ‘lady luck’ tenminste aan uw kant staat. Wij zijn zeer enthousiast over het grote aantal gratis spins dat er wordt weggegeven, waar redelijk wat geld te verdienen is. Het is zeker een spel dat niet snel verveeld, juist omdat er zo enorm veel te beleven valt.

Het uitbetalings percentage is daarbij ook nog eens zes en negentig komma vijf procent, wat dus zelfs nog hoger ligt dan Aliens met zes en negentig komma vier procent, en dat verdiende al aardig goed. De inzetten die u kunt plaatsen liggen tussen de twintig euro cent en de honderd euro en dit zorgt ervoor dat zowel grote als kleine budget houders met Creature from the Black Lagoon een slots spel hebben waar zijn precies naar eigen wens kunnen inzetten. De video slots van NetEnt staan er om bekend dat ze hoger dan gemiddeld uitbetalen en dat klopt in dit geval zeker. Hierdoor kunt u langer blijven spelen en maakt u automatisch nog meer kans op winsten.

Fan slot

De symbolen op de rollen bestaan uit luchtflessen voor duikers, een duiker, duikers mes, Kay en nog veel meer. Deze symbolen geven een perfecte weergave van de belangrijkste aspecten uit de originele film uit 1954.

Dit maakt dat Creature from the Black Lagoon een trouwe weergave is en dat fans van de horror film niet teleurgesteld zullen zijn. Als we u ten slotte nog wat tips mogen geven, dan zouden we graag zeggen dat u speciaal moet focussen op de wild symbolen omdat deze meestal sticky wilds worden en hiermee extra win kansen gecreëerd worden.

Met drie, vier of vijf gratis spin symbolen krijgt u tien, vijftien of twintig gratis draaien toegekend. Met het target symbool tijdens de gratis spins heeft u de kans om het Creature from the Black Lagoon voor goed uit te schakelen. De spreading wilds die u hier kunt unlocken blijken ook enorm waardevol te zijn voor uw balans!