Jack Hammer


Jack Hammer
Jack Hammer

Jack Hammer is een slot in strip figuur stijl waar een zeer spannende ‘sticky win’ functie aan toegevoegd is. Dit wil zeggen dat de rollen blijven plakken na ene winnende combinatie totdat er geen winsten meer voorkomen. Het spel gaat in ieder geval over het echt bestaande comic book verhaal over Jack Hammer, de privé detective die de stad moet redden van de duistere wetenschapper Dr Wuten. Dr Wuten zou namelijk een bom verstopt hebben die de stad van de aardbodem zou kunnen laten verdwijnen. Aan Jack dus de taak om dit te voorkomen, en u mag hem daarbij helpen.

Als u een fan bent van de misdaad en stripboek auteur Mickey Spillane, die Mike Hammer op de wereld zette, dan is de Jack Hammer slot vast en zeker een ideaal slots spel voor u. Het spel bestaat uit vijf rollen en drie rijen waar elk symbool als het ware een eigen rol vormt, dus in feit zijn er zelfs vijf maal drie is vijftien rollen die allen afzonderlijk zullen draaien. Daarbij zijn er vijf en twintig vaste win lijnen die voor heel veel spannende win combinaties kunnen zorgen.

Jack Hammer is in ieder geval een uiterst perfecte weergave van de originele strip boeken maar dan met een speciale twist. Mike heet immers Jack, maar verder zijn er te veel overeenkomsten om dit af te schrijven als toeval. En dan is het goede nieuws nog niet afgelopen. Er is zelfs een Jack Hammer 2 versie op de markt gebracht, met nog meer spannende privé detective verhalen.

Wat het op kan leveren…

Door de vijf en twintig win lijnen, tien inzet niveaus en munt waardes oplopend tot een euro is er een zeer aantrekkelijk minimum en maximum inzet niveau van vijf en twintig euro cent en twee honderd vijftig euro respectievelijk, dit laatste net zoals in South Park het geval is. Het is dus geheel afhankelijk van uw budget hoeveel geld u wil en kan inzetten per draai.

De sticky win functie, die we reeds in de inleiding hebben geïntroduceerd, wil zeggen dat wanneer er een winnende lijn is de symbolen vastgehouden worden waarna er nog een gratis re-spin op zal volgen. Er kunnen zo dus opnieuw winnende combinaties gevormd worden zonder dat het u een cent kost. Pas wanneer er geen nieuwe winsten meer zijn zal alles uitgekeerd worden en de vijftien symbolen opnieuw gaan draaien.

De wild symbolen zullen net als in NetEnt Starburst verder alle andere symbolen, behalve die van de gratis spins, kunnen vervangen en zodoende nog meer winnende combinaties creëren. Met drie gratis spin symbolen zal de sticky wild functie starten. Met vijf gratis spin symbolen zal de gratis spin modus geactiveerd worden.

Hierin geldt ook de sticky win functie. Dus is er zeker dubbelop kans om veel te verdienen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vermenigvuldiging met drie van alle winsten tijdens de gratis spins rondes. In het kort zijn er dus een super gratis spins bonus feature, fantastische sticky wild functie en dan ook nog een mogelijkheid om tien duizend munten per lijn te winnen wanneer u maximaal inzet.

Of het aan onze eisen voldoet…

De kansen om in Jack Hammer een mooi bedrag te vinden zijn zeker groot. Het spel hoort dan ook niet voor niets bij de populairste NetEnt slots. Het verdrievoudigen van de winsten tijdens de gratis spins is een manier om in korte tijd een klein fortuin op te bouwen. Het spel zit boordevol extraatjes en het feit dat elk symbool of strip verhaal plaatje op eigen kracht zal draaien, maakt dat u de hele tijd op het puntje van uw stoel zal zitten om met uw ogen de rollen te kunnen blijven volgen.

Het zal allesbehalve een saaie bedoening zijn. In dit unieke strip figuur slots spel zult u naar hartenlust kunnen genieten van de mooi gedesignde plaatjes die voor de liefhebbers een groot genot zullen zijn. Het spel zal zeker niet voor iedereen aantrekkelijk zijn, maar dat is logisch natuurlijk.

Een goede ontwikkeling is dat zowel de eerste als de tweede versie nu ook beschikbaar zijn om mobiel te spelen. Jack Hammer Touch® en Jack Hammer 2 Touch® behoren ook mobiel tot de meest gespeelde spellen van dit moment. Dat is natuurlijk gemakkelijk te verklaren gezien het goede uitbetalings percentage en de mooie extra eigenschappen.

Vooral de sticky wilds maken Jack Hammer een grote belevenis die u constant alert laat blijven. In ieder geval is het zo dat we volop kunnen genieten van zowel het eerste als het tweede Jack Hammer spel, want laten we zeker zeggen dat het tweede echt geen vervanging of verbetering is van het eerste, het is bovenal een tweede steengoed spel wat voor nog meer speel plezier bij de echte grote fans zal zorgen. Zoals u ziet houdt Net Entertainment dus werkelijk overal rekening mee.