Lost Island


Lost Island
Lost Island

Lost Island is een slots spel met vijf rollen, drie rijen en twintig win lijnen, in tegenstelling tot de twee honderd drie en veertig win manieren in het voorgaande spel, Twin Spin. Het thema is zoals de titel al doet vermoeden, een eiland waar niemand het bestaan van kent. Op uw scherm ziet u vooral kristal blauwe lagunes, en groen-paarse vol begroeide valleien en alles in dit mystieke spel geeft het verhaal van het oneindige leven weer. Lost Island is een van de nieuwste spellen van Net Entertainment waarin oude monumenten centraal staan.

Op de rollen komt u onder andere een prehistorisch telraam voor, een muzikaal trommel instrument en een bijzonder amulet. Dit zijn de overblijfselen van een stam die ooit op dit vergeten eiland gewoond moet hebben. Het geheel straalt een zeer rustige en relaterende atmosfeer uit, dankzij de zachte geluiden en de lotus bloemen die uw scherm versieren.

Wat het op kan leveren…

Lost Island is, net zoals NetEnt Starburst, zeker geen spel wat boordevol extra speciale eigenschappen zit. Toch zult u versteld staan van het aantal wild symbolen die zowel tijdens het hoofd spel als de gratis spins veelvuldig voor zullen komen. Het wild symbool is een spetterende animatie van de fel begeerde lotus bloem.

Daarnaast hebben de makers van NetEnt er voor gezorgd dat het wild symbool ook nog eens gelinkt is aan een vermenigvuldiger die tot maximaal vijf keer gaat. Hoe meer wild symbolen er op de rollen verschijnen, hoe hoger de meter zal oplopen. Met vijf wild symbolen heeft u dus een vermenigvuldiging van vijf keer. Het is dus zeker nuttig om de vermenigvuldiger meter die zich rechtsboven in bevindt goed in het oog te houden. Zeker als er veel wild symbolen op uw rollen staan dan ziet u in een oog opslag wat dat voor uw uitkeer betekent.

Wanneer u drie of meer scatter symbolen treft, een gouden schildpad met een paarse edelsteen als schild, dan krijgt u tien gratis spins. Met vier scatters zijn dit er twintig en met vijf scatters maar liefst dertig gratis spins. Tevens kunt u nog meer gratis spins triggeren voor elke drie of meer scatters die u terwijl op uw scherm treft. Tijdens deze gratis spins ronde zal de lotus bloemen uw scherm vullen en kunnen de winsten tot maar liefst vijf en twintig duizend munten gaan.

Aan het begin van de gratis spins rondes zal er altijd een wild symbool in het midden op de derde rol starten en dit blijft gedurende de hele gratis spins ronde hier staan. Uiteraard geeft dit de speler heel veel extra win kansen en is dit een van de redenen waarom de Lost Island slot zo’n populair spel is in zo’n korte tijd. De wild symbolen kunnen gewoon als enkel symbool voorkomen, maar ook als stacked symbool van twee of zelfs drie. En dankzij al deze extraatjes geniet Lost Island dus ook van een hoger uitbetalings percentage dan de gemiddelde NetEnt slots. Wat u hier voor moet doen is een inzet kiezen tussen de een euro cent en de vijftig euro cent tot tien munten per lijn.

Alleen wanneer u via de Max bet knop speelt dan zult u zeker kans maken op de hoogste uitbetalings bedragen. Daarnaast is er zelfs een soort van kleine jackpot, want de maximale uitbetaling per spin is maar liefst vijf honderd duizend munten. Afhankelijk van hoeveel win lijnen u speelt krijgt u namelijk vijf honderd munten per lijn.

Of het aan onze eisen voldoet…

Eerlijk is eerlijk, het was niet zo makkelijk om een gratis spins feature te pakken te krijgen. We hebben heel wat keren moeten draaien voor het zo ver was. Maar toen we uiteindelijk deze felbegeerde gratis spins hadden gewonnen, bleek direct hoe nuttig het vaste wild symbool op de middelste rol bleek te zijn.

Dankzij dit symbool hebben we een aardig bedrag op onze bank rekening bij kunnen laten schrijven. Lost Island is echt pas net gereleaset, de verwachtingen waren groot, maar we kunnen wel degelijk zeggen dat het spel echt de moeite waard is om een keer te proberen. Alleen al het rustgevende karakter dankzij de kalmerende achtergrond muziek en de zogenaamde ‘soothing’ paarse en groene kleuren zorgen ervoor dat we ons voelden alsof we een dagje spa en sauna achter de rug hadden.

Lost Island ziet er naar uit om net als bij het Starburst spelen hetzelfde effect te hebben dankzij het gebruik van deze bijzondere kleuren combinaties. Beide spellen hebben een overwegend paars karakter en dit blijkt zeer aantrekkelijk te zijn voor een groot publiek van zowel mannen als vrouwen. Het feit dat dit een van de laatste spellen is van Net Entertainment gaf ons de hoop om iets zeer innovatiefs tegen te komen, maar dat is helaas niet het geval.

Op alle andere vlakken voldoet het echter aan onze strenge eisen. Een typisch bonus spel zou misschien nog een mooie aanwinst geweest zijn. Toch, het feit dat de scatter en wild figuren zo veelvuldig op de rollen voorkomen, maakt werkelijk enorm veel goed. Lost Island is nu al een hit en we kunnen u dan ook alleen maar aanraden om het direct eens te gaan spelen. Het enige wat u hoeft te doen is eventjes door klikken via de afbeelding op deze website.