South Park


South Park
South Park

South Park is een van de populairste video slots van Net Entertainment. Het wordt gespeeld op vijf rollen en vijf en twintig win lijnen en is gebaseerd op de ‘adult animated sitcom’ met dezelfde naam.

South Park gaat over vier jongens, Kyle, Cartman, Kenny en Stan, en de avonturen die zij samen beleven in hun stadje. Het slots spel is erg bijzonder omdat het een van de weinige NetEnt slots is die zoveel verschillende bonus spellen bevat, voor elk karakter namelijk eentje en ook nog drie mini-features erbij.

Het is in ieder geval een van de aller grappigste spellen die ooit geproduceerd werden, maar dan moet u wel van deze zwarte en redelijk ‘vieze’ humor houden. Daarnaast zijn er ook goede uitbetalingen mogelijk. Op de vijf en twintig win lijnen staat een goed uitbetalings percentage, waarover hieronder meer.

Wat het op kan leveren…

De munt waardes die ingezet kunnen worden liggen tussen de een euro cent en de een euro. Er zijn tien inzet niveaus en vijf en twintig win lijnen wat tot een minimum inzet van vijf en twintig euro cent en een maximum inzet van twee honderd vijftig euro leidt, dat is twee en een half keer zoveel als in Frankenstein. Daar tegenover staat dat het spel heel wat op kan leveren.

Maar liefst vijf en zeventig honderd munten maximale winst op een lijn en een maximale munten jackpot van een miljoen en twee honderd vijftig duizend. Dat is natuurlijk zeker niet verkeerd. Zoals reeds gezegd in de inleiding biedt South Park aantrekkelijke bonus features.

4 bonus spellen

Tijdens het spelen kunt u maar liefst vier spellen triggeren door een bonus symbool op de rollen drie, vier en vijf te krijgen. Het symbool op de vijfde rol bepaalt welk spel u zal spelen. In het Kenny spel is het de bedoeling om munten en vermenigvuldigers te verzamelen terwijl u over een gevaarlijke straat wandelt waar Kenny nogal wat ongelukken kan begaan. Kenny heeft drie levens en dan is het spel afgelopen. In het Cartman bonus spel mag u hippies die in de bosjes schuilen vol spuiten. Er zijn munten en vermenigvuldigers te vinden en ook een ‘heavy metal fan’ die de hippies zal wegjagen en het spel op nieuw zal doen starten.

Als u twee keer gepakt wordt door de politie agent dan is het spel afgelopen. In Kyle’s spel begint u met tien gratis spins. Als het baby Ike symbool op rol vijf komt dan zal er eventueel een vermenigvuldiger, munten bonus of meer gratis spins uw kant op komen. In Stan’s bonus spel staan er twee sticky wilds op de rollen die twee draaien blijven staan. Er kunnen steeds meer sticky wilds bijkomen, maar als er geen meer op de rollen staan dan is het spel afgelopen.

Tijdens de mini-features van South Park staat er ook nog veel te gebeuren. Zo is er het Terrance en Phillip Mini feature waar drie wild symbolen op de rollen staan. Tijdens het Mr Hankey mini feature zullen er tussen de drie en de vijf wild symbolen op de rollen een, drie en vijf komen te staan. Het Cartman mini-feature kan zeer veel opbrengen. Een drie x drie blok van wild symbolen, ook wel de beefcake wild genoemd, zal op de rollen twee, drie en vier komen te staan en kan voor enorme bedragen zorgen tijdens het spelen van South Park.

Of het aan onze eisen voldoet…

Voor de spelers die fan zijn van NetEnt Starburst is South Park een heel ander verhaal. Hier staat het spel namelijk boordevol met bonus features, iets wat in Starburst zeker niet het geval is. Of u hier van houdt of dat dit alleen maar afleidt is natuurlijk de vraag.

Wij vinden het in ieder geval enorm ‘entertaining’. Zeker voor de fans van deze beroemde sitcom is South Park natuurlijk een droom die uitkomt. Wat de uitbetalingen betreft, hier wordt een percentage van zes en negentig komma zeven procent geboden, wat zeker hoger ligt dan menig ander spel. Er zijn echter heel veel kleine winsten keer op keer en het lijkt wat moeilijker te zijn om in een keer een groot bedrag te halen.

Bonus features

De vele bonus features maken deze frustratie wel volledig goed. Het spel blijft daarom bij elke draai enorm spannend. Vooral in de Kenny en Cartman bonus spellen kan erg veel gewonnen worden. De symbolen op de rollen bestaan uit de vele karakters van deze sitcom zoals Kyle, Cartman, Kenny en Stan, en ook de traditionele kaart symbolen zoals de Aas, de Koning, de Vrouw en de Boer. De gratis spins komen gelukkig vaak voor omdat er veel Ike symbolen in het spel zitten.

Ook al is het op alle vlakken een geheel andere ervaring dan het Starburst spelen, toch zorgt South Park voor een zeer aangename spel ervaring, mits u natuurlijk van dit thema houdt. Desalniettemin blijkt een zeer groot spelers publiek enorme fan te zijn, omdat het spel wederom in onze top van populaire slots spellen voorkomt. Als u zelf benieuwd bent geworden dan kunt u het nu direct spelen door door te klikken op de afbeelding op deze pagina. We wensen u alvast heel veel South Park speel plezier.