Attraction


Attraction
Attraction

Attraction wordt gespeeld met tien win lijnen en vijf rollen. Er is een bonus spel, een wild symbool, een scatter symbool, een vermenigvuldiger en het Return to Player rate is maar liefst zes en negentig komma zeven procent. Dat is net zo hoog als Frankenstein en South Park. er kan met een maximum van tien munten per lijn ingezet worden en de minimale munt waarde is een euro cent en de maximale munt waarde is een euro.

Attraction werd in augustus 2014 uitgebracht en is in haar korte leven al een super belangrijk en populair slots spel van Net Entertainment geworden. De grafische kwaliteit is weer fenomenaal en het spel blijft maar verrassen. In Attraction draait het volledig om de wonderen van de aantrekkingskracht.

Op uw scherm komt u dus vooral veel magneten, tellers en meet apparatuur tegen. Het geheel is afgebeeld in een nog al cartoonesk design wat een zekere vrolijkheid opwekt. De blikken dansbeat die als achtergrond muziek functioneert, past er goed bij. Met een minimum inzet van tien euro cent een maximum inzet van honderd euro kan er in Attraction op allerlei manieren worden ingezet. Uiteindelijk kunt u een maximale uitbetaling verwachten van maar liefst vijftig duizend euro. Dit is een waanzinnig bedrag waar iedereen dit spel gewoon voor moet uitproberen.

Wat het kan opleveren…

Als Attraction ook maar een klein deel van de populariteit van NetEnt Starburst zou krijgen, dan zou het al een succes zijn. Zoals het er nu naar uit ziet gaat dat zeker gebeuren. Het feit dat het bonus spel aan het basis spel is toegevoegd maakt dat het te allen tijde erg spannend is. De wild symbolen trekken veel uitbetalingen aan. Vooral dankzij het speciale mechanisme met de magneet. Wanneer er een wild symbool op de as van deze magneet valt, dan worden alle symbolen op deze rol in wilds veranderd.

Daarbij wordt dan nog een re-spin toegevoegd en zo gaat het maar verder. Het is als het ware een mix tussen de expanding wild uit Creature from the Black Lagoon en de eieren functie van Eggomatic, waar u later meer over kunt lezen. Dankzij de re spins blijven de wild symbolen maar komen, en vandaar dat de Attraction ook zo groot is. De grote uitbetalingen ondanks de kleine inzetten zijn natuurlijk heel erg aantrekkelijk en een reden waarom steeds meer spelers voor dit spel willen kiezen. De wild symbolen staan vooral op de rollen twee, drie en vier.

Wilde winlijn

Het feit dat er dan een magneet komt te staan naast de rollen en dat als het wild symbool zich in de straal van de magneet bevindt dat de rest van de rol in wilds verandert, maakt dat Attraction enorm goede uitbetalingen kan winnen. Het is als het ware een cadeautje van Net Entertainment, want het hoeft helemaal niet zo’n speciale actie te doen. Wat het game play betreft wordt dit spel er echter alleen maar beter en interessanter op. Probeer het zeker eens uit, want u zult absoluut verstelt staan van alles wat er op uw pad kan komen. Het zijn vooral de re spins die nog meer geld uit uw computer weten te trekken.

Er komen namelijk in plaats van een, maar liefst twee magneten aan de zijkanten te staan. Nog meer win kansen dus. Potentieel kan dus zelfs uw hele scherm gevuld worden met wild symbolen. Zo iets bijzonders hebben wij nog nooit bij Net Ent gezien. Waarschijnlijk zult u hier alleen maar van kunnen dromen, maar in Attraction kan het wel degelijk werkelijkheid worden.

Of het aan onze eisen voldoet…

Attraction is werkelijk uniek in zijn opzet. Het speciale mechanisme met de magneten aan de zijkanten die voor heel veel wild symbolen zorgen, maakt dat dit slots spel net dat extraatje heeft waar u eerst alleen maar van kon dromen. Het theoretische uitbetalings percentage is daarbij ook nog eens enorm goed, net zo goed als in Creature from the Black Lagoon, zoals reeds gezegd.

Hoe hoger het RTP, hoe meer win kansen u zal hebben. In Attraction kunt u het aantal win lijnen niet kiezen, maar bent u wel verplicht om bij elke draai het maximum aantal te spelen. Maar als u toch laag wil inzetten, dan houdt u het inzet niveau of wel het aantal munten per lijn en de munt waarde gewoon laag. De minimum inzet wordt dan tien euro cent per draai, wat erg redelijk te noemen is. De symbolen op de rollen zijn zeer mooi ontworpen en maken het spel nog aantrekkelijker om te spelen.

Ook de traditionele speel kaart symbolen zijn weer vertegenwoordigd. De bonus symbolen komen niet op de rollen voor, maar deze staan er eerder onder of er buiten. In plaats van gratis spins worden er in Attraction vooral re spins aangeboden. In ieder geval is er een uniek spel mechanisme en dankzij de magneten en vele wild symbolen kunnen er grote uitbetalingen plaats vinden. De bonus rondes komen zeer frequent voor en het zijn vooral de re spins die het extra spannend maken. Het spel is zowel gratis als voor geld te spelen in de vele NetEnt Casino’s.