Blood Suckers


Blood Suckers
Blood Suckers

Blood Suckers is een spel met een fenomenaal Return to Player ratio. Acht en negentig procent is bijna ‘unheard of’ in de online video slots industrie. Er is nu zelfs een Touch® versie speciaal voor de spelers die liever op een mobiele telefoon of tablet spelen. Het originele spel draait al een aantal jaren mee, maar daar hebben we met zo’n mooi theoretisch uitbetalings percentage natuurlijk helemaal gen problemen mee.

Verder bestaat het spel uit vijf rollen vijf en twintig vaste win lijnen. De minimum inzet is vijf en twintig euro cent en de maximum inzet per draai is vijftig euro. Dit zijn de zelfde bedragen als in Super Lucky Frog, alleen was daar het RTP niet zo goed. De maximale winst is ook nog eens gigantisch met een kleine vier honderd duizend euro. Er worden regelmatig tien gratis spins met een verdriedubbeling weggegeven.

Qua thema is Blood Suckers, zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden, een spel dat in het horror genre past. Omdat het spel een redelijk laag risico met zich meebrengt vanwege het hoge uitbetalings percentage en het relatief lage bedrag voor de maximum inzet, is dit een spel dat zeer geschikt is voor beginnende spelers en voor spelers met een wat lager budget.

Wat het kan opleveren…

Blood Suckers kan verschillende dingen opleveren. Natuurlijk is er de maximum winst zoals reeds genoemd hierboven, maar drie of meer scatter symbolen geven ook al tien gratis spins en een vermenigvuldiger.

Tijdens de gratis spins worden alle winsten namelijk verdriedubbeld. Met vijf wild symbolen op een rij wordt uw wager met vijf en zeventig honderd keer vermenigvuldigd. Er is ook een autoplay mode zodat u tot duizend keer kunt laten afdraaien, zonder de spin knop meer dan een keer aan te hoeven raken. Uiteraard kan het zo ingesteld worden dat het zal stoppen bij de gratis spins of een bonus spel. Het is ook mogelijk om met Quick spin te spelen zodat er minder wachttijd is en uw win kansen geoptimaliseerd zullen worden.

De bonus symbolen

Met drie of meer bonus symbolen op een win lijn zal het bijzondere bonus spel van Blood Suckers worden geopend. Dit is een aspect wat ontbreekt in NetEnt Starburst, maar wat juist enorm gewaardeerd wordt in een spel als Blood Suckers. In dit bonus spel mag u zoveel mogelijk doodskisten openen. Elke kist bevat een ander bedrag. Het toffe is dat het bonus spel heel regelmatig voorkomt, alleen de winsten zijn niet zo hoog als in andere bonus spellen die wel al voorbij hebben zien komen. Niet alle spelers zullen heel erg enthousiast zijn over dit enge en bloederige thema, maar in de horror categorie is Blood Suckers, net als Dead or Alive, een super belangrijk en graag gespeeld slots spel.

Als u niet bang bent van hongerige vampiers, vreemde waarzeggers en zogenaamde bridezilla’s, dan is dit wel het perfecte spel, juist omdat het zo veel op kan leveren. U wordt eigenlijk beloond voor de griezeligheid met een heel erg mooi theoretisch uitbetalings percentage. Dit spel zit echt boordevol met extraatjes, zoals de vampier wild en het bridezilla scatter symbool. Daarnaast is er een bonus symbool wat voor de vele bonus spellen zorgt. Het scatter symbool is dan weer verantwoordelijk voor de gratis spins.

Of het aan onze eisen voldoet…

Horror is uiteraard niet iedereens ‘cup of tea’, maar voor de liefhebbers is Blood Suckers een perfect slots spel. Het is eigenlijk raar dat het niet in de top tien van populaire slots staat zoals Aliens en Twin Spin. Naar onze mening zou Blood Suckers daar perfect de horror categorie hebben kunnen vertegenwoordigen, als zijnde het beste online video slots horror thema spel. Natuurlijk is er ook Frankenstein, maar dit spel is lang zo bloederig niet als Blood Suckers. Elders op deze site zult u ook de recensies van Crusade of Fortune en Zombies kunnen lezen. Twee spellen met een al even bloederig uiterlijk.

Het is zeer interessant dat het maximum inzet bedrag maar vijftig euro bedraagt, omdat dit zeer veel kansen geeft om maximaal in te zetten, zonder dat uw budget er direct aan kapot gaat. Het griezelige achtergrond geluid maakt het spel helemaal af. Het is absoluut een spel waar veel spelers geen genoeg van kunnen krijgen, terwijl het voor anderen juist helemaal niet interessant is. In ieder geval raden wij u aan om het zeker eens te proberen, al is het maar voor het super gunstige return to player rate.

Zo hoog komen we het niet vaak tegen en wat wilt u nog meer dan zoveel mogelijk kans maken om geld te winnen tijdens bijvoorbeeld het Starburst spelen of Blood Suckers spelen? Uiteraard kunt u ook kiezen voor de gratis versie, maar vooral bij dit spel is dat wel heel erg spijtig en jammer om te doen. Wie weet wat voor een prachtige bedragen u zomaar zou mislopen. Dat zou wel heel frustrerend zijn!