Boom Brothers


Boom Brothers
Boom Brothers

Boom Brothers is een spel waar deze grappige mijn dwergen op allerlei manieren voor groot vermaak zorgen. De beste manier is door het opblazen van de mijn, waar heel veel bijzondere extraatjes bij komen kijken. Het zeer mooie animatie filmpje aan het begin brengt de speler geheel in de sfeer van dit aantrekkelijke slots spel.

Ook in het spel zelf zijn zeer mooie animaties te zien. Inzetten in Boom Brothers kan tot een maximum bedrag van honderd euro. Het is een leuke manier om onder de grond te gaan op zoek naar goud en diamanten. De broers hebben hun naam natuurlijk verkregen vanwege hun voorkeur voor explosieven. Het is al snel duidelijk dat de ene boom na de andere boom is waar het hier vooral om draait.

Daarnaast zijn er een aantal interessante extraatjes waar u hieronder alles over leest. Op de vijf rollen en drie rijen komt u vooral goud, diamanten en robijnen tegen.

Wat het kan opleveren…

Er zijn verschillende bonus features in Boom Brothers die het spel extra aantrekkelijk maken. Het wild symbool is herkenbaar als de tikkende bom die elk moment kan exploderen. Het zal alle andere symbolen kunnen vervangen behalve de gratis spins en de rail track bonus.

Drie of meer gratis spins symbolen geven genoeg gratis spins om uw winsten flink met drie te laten vermenigvuldigen. Er is altijd kans om nog meer spins te winnen die gratis zijn. Gratis spins zijn eigenlijk een cadeautje voor de speler, aangezien het helemaal niets kost, maar de winsten wel in eigen zak gestoken mogen worden. Het bonus spel is heel speciaal in Boom Brothers. Op een al even interessante manier als in Blood Suckers het geval was, alleen met een veel lichter onderwerp natuurlijk. Met drie of meer rail track symbolen zal de zo genaamde rail track functie starten. De eerste drie rollen worden dan als het ware een trein rails en de laatste twee rollen gaan vervolgens hard draaien.

Het bonus spel

Als dit voltooid is dan zal het bonus spel starten. In het bonus spel heeft elke dwerg een eigen mijn wagentje. En elke van de Boom Brothers zoekt naar goudstaven, robijnen en diamanten. Onder aan uw scherm zijn de drie karretjes te zien waar op geklikt moet worden. Afhankelijk van de inhoud zal duidelijk worden welke dwerg van start mag gaan en de dwerg die het eerste de rots wand opblaast zal onthullen wat uw winst is. Dit is werkelijk een zeer inventief bonus spel, zoals we nog niet eerder hebben gezien in de NetEnt slots.

Het is zeer prettig om de gekke mijnwerker dwergen aan het werk te zien. We zouden allemaal wel eens op zoek willen gaan naar goud, diamanten en smaragden. Dit brengt natuurlijk enorm veel geld op. Gelukkig kan het spelen van Boom Brothers u aardig op weg helpen. Met de wild substitutie symbolen kunnen er gratis spins gewonnen worden. Het is bijzonder om te zien dat de winnende combinaties van symbolen aan kettingen naar beneden worden getakeld. Dit zijn tegelijkertijd de hulp werktuigen van de Boom Brothers in de mijnschachten, namelijk lampen, pikhouwelen et cetera.

Of het aan onze eisen voldoet…

En of het aan onze eisen voldoet. Zeker weten. Zowel het geluid als de animaties in Boom Brothers zijn van uitstekende kwaliteit en laten zelfs NetEnt Starburst een beetje in de schaduw staan. Het niveau wat u van Net Entertainment gewend bent werd hier duidelijk geëvenaard, en zelfs nog een beetje meer. Het is absoluut een slots spel wat u niet mag missen en het maakt u direct vrolijk vanwege de bijzonder grappige dwerg broertjes. Dat is weer eens iets anders dan een horror spel als Zombies, Crusade of Fortune of Blood Suckers.

Er is absoluut genoeg keuze wat uw inzet mogelijkheden betreft aangezien er vijf inzet niveaus zijn en maar liefst zeven munt waardes om uit te kiezen. Dit geeft zoals reeds gezegd een maximale inzet van honderd euro. De vele verrassende eigenschappen maken het spelen nog spannender. Er zijn zelfs manieren om na een niet winnende combinatie toch nog een tweede kans te krijgen om alsnog een winst te behalen.

Gewoon een leuke slot!

Dit is natuurlijk uiterst aantrekkelijk en een grote reden waarom dagelijks spelers af stemmen op Boom Brothers. Het bonus spel is eveneens zeer mooi opgezet en van een uitstekende kwaliteit. Alle winsten van al uw gratis spins, behalve die uit het bonus spel, worden ook nog eens verdriedubbeld. In andere woorden is Boom Brothers dus een uniek spel met zeer mooie animaties en speciale eigenschappen die het spelen zowel spannend als lucratief maken.

Iedereen moet dit gewoon een keertje gespeeld hebben, want er is zeer veel geld te winnen als u het goed en verstandig speelt. Stop zeker wanneer het geluk niet aan uw zijde lijkt te staan, het is beter om het dan later nog een keertje te proberen!