Crusade of Fortune


Crusade of Fortune
Crusade of Fortune

In Crusade of Fortune draait het letterlijk allemaal om fantasie, magie en avontuur. Deze speciale combinatie maakt dat dit spel in de categorie van zogenaamde ‘fantasy en horror’ slots behoort, net als Dragon Island. Er zijn twintig win lijnen en vele manieren om te winnen. Op de rollen komt u orcs, war hammers, en schedels met rood bebloede ogen, alsmede dwergen, elven, wizards en heksenjagers tegen.

De achtergrond is een setting van ‘fire’ en ‘brimstone’. Verder staat het goth thema hier zeker wel centraal en het is ook een feit dat Crusade of Fortune een cult spel is geworden voor deze steeds groter wordende groep van gothic slots spelers. Het is absoluut een bijzonder spel en u zou zich bijna afvragen hoe Net Entertainment toch zoveel bijzondere figuren bij elkaar wist te sprankelen. Het spel zit in ieder geval boordevol spannende extraatjes waar u hieronder alles over kunt lezen.

Wat het kan opleveren…

In Crusade of Fortune komt u net als in NetEnt Starburst een wild symbool tegen wat een belangrijke rol speelt. Hier is het wild symbool herkenbaar als de wizard. Een ander belangrijk symbool is de zogenaamde ‘axe wielding dwarf’ die voor gratis spins zorgt als er minsten drie op de rollen terecht komen. Bij drie zijn dat tien gratis spins, vier al twintig gratis spins en negen en dertig gratis spins bij vijf van deze symbolen, plus toegevoegde bonus wins.

Met drie over meer bonus symbolen op een actieve win lijn wordt het bonus spel getriggerd. Hoe frustrerend zal het zijn als u drie bonus symbolen treft maar net niet op een actieve win lijn. Het is daarom altijd aan te raden om met zoveel mogelijke actieve win lijnen te spelen, hoe kostelijk dit ook kan zijn, omdat u hiermee uw kansen natuurlijk aanzienlijk vergroot. In het bonus spel zult u strijden tegen een zeer kwaadaardige ‘orc’, wat ons doet denken aan het gevecht met de Queen Hive in Aliens. Toch is dit wel iets minder spectaculair en groots opgezet, maar nog altijd zijn er mooie prijzen te winnen. Op de vijf rollen en twintig win lijnen is een goed maximaal bedrag te winnen.

De vermenigvuldigers

Ook al zijn er geen bijzonders waardige vermenigvuldigers, toch betekent dat het inzetten tussen de een euro cent en de tachtig euro kan leiden tot mooie bedragen. Het bonus spel speelt hierbij een zeer grote rol.

Houdt in ieder geval goed voor r ogen dat de wizard het wild symbool is, de ‘dwarf hammerer’ het scatter symbool, en de orc het bonus symbool. De maximum inzet is twintig euro meer dan in Champion of the Track, maar hier zijn wel hogere bedragen te winnen dus het kan zeker de moeite waard zijn om elke draai maximaal in te zetten. Uiteraard is het belangrijk om dit alleen te doen als uw budget dat aan kan. Niemand heeft er iets aan dat u blijft verliezen en in een vicieuze spiraal terecht komt aangezien u ondertussen bent begonnen om uw huishoudgeld uit te geven.

Gok verslaving is altijd te vermijden. Stel daarom vooraf een maximum budget in waar u probleem loos mee kunt spelen. Is het geld op, dan is het gokken helaas afgelopen. Zo lang u zich hier goed aan kunt houden, dan heeft u geen enkel probleem en kunt u Crusade of Fortune naar hartenlust spelen.

Of het aan onze eisen voldoet…

Crusade of Fortune is absoluut een bijzonder spel met een nog bijzonder thema. De combinatie van fantasy en horror en een prachtig design waarin zeer speciale ‘creatures’ op de rollen zijn gezet door Net Entertainment, maakt dat Crusade of Fortune een zeer geliefd spel is geworden onder een bepaalde groep van slots spelers.

Het zal nooit een spel worden wat door een zeer groot spelers publiek gespeeld zal worden, maar het is wel een spel wat op een gegeven moment een echte klassieker van de thema spellen genoemd zal mogen worden. Als u gek bent op het spelen van rollen spellen of Lord of the Rings stijl dingen, dan zal Crusade of Fortune absoluut een perfect spel voor u zijn. We zijn weer uiterst enthousiast over het game Play en de mogelijkheden om voor max bet en autoplay te kiezen. Deze simpele functies maken het spelen nog eenvoudiger en gebruikers vriendelijker.

Inzetten op video slot

In het laatste geval kan er ondertussen zelfs iets anders gedaan worden zodat u zeker geen kostbare tijd verliest aan het spelen. Er kunnen maar liefst tot een maximum van duizend spins achter elkaar afgespeeld worden. Let natuurlijk wel goed op hoeveel geld u aan het inzetten bent, want duizend keer de maximum inzet waarde is hier maar liefst tachtig duizend euro, en niet iedereen zal dit op zijn rekening hebben staan. Met behulp van de advanced settings kunt u de autoplay functie laten stoppen wanneer u een winst behaald, wanneer de gratis spins starten, als een jackpot is gewonnen of als een enkele winst boven een bepaald bedrag komt.

Eveneens kunt u de autoplay laten stoppen als uw budget onder een bepaald bedrag raakt. Zoals reeds gezegd zal Crusade of Fortune nooit in de top tien van populaire NetEnt slots spellen terecht komen, maar het is zeker een spel wat voor veel spelers een absolute nummer een zal zijn. Het heeft in ieder geval goede eigenschappen waaronder een uitstekend bonus spel