Demolition Squad


Demolition Squad
Demolition Squad

Demolition Squad gaat natuurlijk over het dagelijkse bestaan van een hardwerkende groep bouwvakkers die er alles aan doet om zoveel mogelijk kapot te maken. In dit spel kunt u super animaties en harde sound effects verwachten. Het constructie thema staat centraal in Demolition Squad en het is dus niet echt een spel voor de zeer fijngevoelige zieltjes die gek zijn op spellen zoals Diamond Dogs en Flowers.

De hoofd personen zijn onder andere een lasser, een werkman, een vrouw met een grote hamer en een operateur van een kraan. Andere symbolen op de rollen bevatten de Tien, J, Q, K en A kaart symbolen. Het is super leuk dat het net lijkt alsof u niet de rollen bedient, maar een echte kraan of graaf machine.

Het design van het controle board van het spel is namelijk tot in de puntjes afgewerkt om zo goed mogelijk bij het Demolition Squad thema te kunnen horen. Er kan ingezet worden tussen de veertig euro cent en de twee honderd euro. Dit laatste bedrag is hetzelfde maximum bedrag als in Beach. Dit blijkt daarom een slots spel te zijn wat vooral voor de grote budget houders nogal aantrekkelijk blijkt te zijn.

Wat het kan opleveren…

Er zijn twee bijzondere wild figuren die alle andere symbolen kunnen vervangen behalve de ‘skull and crossbones’ scatter. Het eerste symbool is herkenbaar door de letters wild en zal op de bekende manier functioneren. Het tweede wild symbool is een beetje een ander verhaal. Dit moet eerst geactiveerd worden door een paar demolition wilds.

Deze kunnen elk symbool veranderen in een wild door middel van een explosie wanneer er twee demolition wilds op de rollen staan met daar tussen een gaatje. Op uw scherm ziet u een mooie animatie als dit gebeurt. Wat de scatter symbolen betreft, hiermee kunt u gratis spins met vermenigvuldigers winnen.

Demolition Squad scatters

Met drie scatters zijn dit tien gratis spins, met vier scatters al twintig gratis spins en vijftig gratis spins met vijf scatter symbolen. Hier zijn uiteraard mooie winsten te verdienen. Er is absoluut alles aan gedaan door de makers van NetEnt om van Demolition Squad een super interactief en spannend spel te maken als gevolg van de bijzondere graphics en animaties. Het is zeker een spel wat een knallende indruk zal achterlaten, grotendeels letterlijk te nemen. Demolition Squad wordt gespeeld op vijf rollen en met veertig win lijnen. Het maximum aantal munten te winnen is veertig duizend en in geld is dit ongeveer twintig duizend euro.

Zoals reeds gezegd kan er maximaal twee honderd euro worden ingezet en dit dankzij het feit dat de munt waardes tussen de een euro cent en de vijftig euro cent liggen en er maximaal tien munten per lijn ingezet kunnen worden. Er is geen apart speciaal bonus spel, wat natuurlijk wel jammer is, want we hadden hier zelf best een leuk voorbeeld bij kunnen verzinnen. Toch verveelt Demolition Squad op geen enkel moment, vooral omdat het regelmatig kleine winsten oplevert.

Of het aan onze eisen voldoet…

Ja zeker, Demolition Squad voldoet aan onze eisen want het is misschien wel het coolste slot wat er momenteel in het hele NetEnt slots arrangement te vinden is. De super manga graphics tezamen met het wild symbool, de demolition wild en de gratis spins zorgt voor enorm veel speel plezier. De presentatie is ook nog eens geweldig en vooral de animaties en graphics slaan soms letterlijk in als een bom. De interface is perfect afgestemd op het thema en lijkt op zichzelf wel een ‘construction site’. De muzikale effecten maken het helemaal af.

Ook al ontbreekt een cool bonus spel, toch vervelen we ons niet tijdens het spelen van dit slots spel. We verwachten dat dit voor de meeste spelers zal gelden. Een ander groot voordeel is dat het relatief simpel is. Het enige waar hard over nagedacht zal moeten worden is hoeveel geld er per draai ingezet wordt. Dat is misschien wel de moeilijkste beslissing van alles.

Speel binnen je budget!

Afhankelijk van de grootte van uw budget kunt u bepalen of u met grote of kleine inzet bedragen speelt. Natuurlijk wil iedereen liefst met een maximum inzet bedrag spelen met behulp van de Max bet knop, maar met twee honderd euro per draai moet uw budget wel aardig groot zijn natuurlijk. Met behulp van de coin value en level buttons kunt u het inzet bedrag in ieder geval precies afstemmen naar uw persoonlijke voorkeur.

Daarna hoeft er enkel op de grote knop in het midden gedrukt te worden om de rollen te laten draaien. De autoplay functie is ook weer van de partij en hiermee kunnen meerdere spins achter elkaar afgespeeld worden zonder dat u telkens op de spin knop hoeft te drukken. Kortom, Net Entertainment heeft duidelijk over alles nagedacht om een zo perfect mogelijke speel ervaring voor de speler te creëren. Net als NetEnt Starburst vrij simpel is, zo is Demolition Squad ook een spel waar de essentie centraal staat. Enkele goede features en verder niet veel poespas, dat is het motto!