DiscoSpins


DiscoSpins
DiscoSpins

DiscoSpins draait op vijf rollen twintig win lijnen, net zoals Diamond Dogs en vele andere NetEnt spellen die al zijn voorgegaan. De rollen stellen als het ware een dansvloer voor en er zijn genoeg disco lampen en ballen en muziek die het geheel een groot feest maken. Op de rollen staan vijf disco dansers die hun uiterste best doen om de mooiste moves te laten zien.

Daarbij natuurlijk de kaarten die we regelmatig tegen komen in de slots spellen van Net Entertainment. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de wild symbolen die voor super grote winsten kunnen zorgen. Er zijn zelfs twee super gratis spins modussen, maar daarover later meer. Het moge duidelijk zijn dat muziek helemaal centraal staat in dit super vrolijke slots spel en dat we hier instant vrolijk van worden. De software ontwikkelaars van Net Entertainment hebben met DiscoSpins duidelijk een hit in handen.

Ook al behoort het spel niet tot de top tien van populaire spellen, toch zal het zeker een plaatsje in de volgende tien verdiend hebben. En dat in een assortiment van over de honderd slots spellen is zeker niet verkeerd. Dit is dus absoluut een spel om in de gaten te houden. Er is zelfs een mobiele versie die nu exclusief te spelen is in de mobiele casino’s.

Wat het kan opleveren…

DiscoSpins is een spel waar net als bij NetEnt Starburst verder gekeken moet worden dan de neus lang is. Op het eerste zicht lijkt dit misschien niet zo veel speciaals, maar er zijn wel degelijk zeer interessante features en super win mogelijkheden. Met dit retro spel brengt Net Entertainment de jaren zeven tig weer even terug van weggeweest en voor de spelers onder ons die in dit tijdperk zijn opgegroeid, is DiscoSpins absoluut een mooi weerzien.

Op de achtergrond zien we dus grote speakers en een disco bal. In dit spel kan tussen de een euro cent en de een euro aan munt waardes gekozen worden en er kunnen maximaal tien munten per win lijn worden ingezet.

Het aantal win lijnen is hier vast, dus dat betekent dat u elke keer voor twintig win lijnen speelt. Dit geeft uiteindelijk een riante keuze tussen twintig euro cent inzetten en twee honderd euro inzetten per spin. Het maximum inzet bedrag is hetzelfde als we onlangs hebben gezien in Demolition Squad. Voor de spelers met een groter budget is DiscoSpins dus een goede keuze.

Speel binnen je budget!

Natuurlijk raden wij ook hier aan om u goed aan uw budget restricties te houden en om niet meer in te zetten dan u zich kunt veroorloven. Dat is de beste manier om een gok verslaving te vermijden. Doet u dit namelijk niet dan zult u in de verleiding komen om steeds meer geld in te zetten, waar er een grote kans bij bestaat dat u dit verliest en dan nog meer gaat inzetten om het terug te winnen. Het begin van een lange vicieuze cirkel die alleen maar op veel ellende, bedrog en financiële narigheid zal uitdraaien.

In DiscoSpins komt u niet een maar zelfs vijf wild symbolen tegen. Elke disco danser heeft namelijk de mogelijkheid om te veranderen in een wild symbool op het moment dat hun outfit dezelfde kleur aanneemt als de dansvloer. Dus op dat moment zal het symbool in een wild veranderen en in kunnen staan voor elk ander symbool behalve het scatter. Nu we het toch over het scatter symbool hebben, deze is herkenbaar als de grote spiegel bal. Er zijn drie van deze symbolen op de derde, vierde en vijfde rol nodig om een van de twee bonus rondes te kunnen spelen. Er kan gekozen worden tussen de DiscoSpins ronde en de gratis spins ronde. Beiden zijn eigenlijk even gul en leuk om te doen, dus de keuze is aan u.

Of het aan onze eisen voldoet…

Net als Starburst Touch® is er nu ook een mobiele versie van DiscoSpins. Deze versie kwam in juni 2013 uit en is beschikbaar voor zowel iOS als Android toestellen. De grafische kwaliteit en het geluid zijn zeker zo goed als het originele slots spel voor de computer.

Dit betekent dat u nu zowel op computer als op uw mobiele smart phone of tablet kunt kiezen om DiscoSpins te spelen. Het is een spel dat u direct in de sfeer van een jaren zeventig nacht club brengt en dat is natuurlijk heel aantrekkelijk om de saaiheid van uw dag te doorbreken.

DiscoSpins bonus

Tegelijkertijd maakt u mooie kansen om winst te maken. De speciale bonus rondes zijn goede voorbeelden van de manieren waarop u hier de beste uitbetalingen krijgt. Uiteraard kunt u ook weer kiezen voor de Quick spin en autoplay opties afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Alles kan aangepast worden naar uw wensen zo ook de sound settings en de munt waardes.

Ook al zijn de uitbetalingen in het hoofd spel niet zo groots als in sommige andere slots, toch zorgen de vele wild symbolen ervoor dat er zeer regelmatig kleinere uitbetalingen plaats vinden zodat u absoluut langer kunt blijven door spelen dan in menig ander spel. De rode danser heeft ook een mogelijkheid om tien duizend munten te winnen wanneer er vijf van deze op een actieve win lijn vallen. Al met al is DiscoSpins zeker een aanrader en een spel wat u geprobeerd moet hebben.