Eggomatic


Eggomatic
Eggomatic

Het drie dimensionale slots spel EggOMatic is momenteel een grote hit. Het vertelt het gekke verhaal over een eier fabriek waar de productie helaas erg langzaam is geworden. De zogenaamde EggOMatic machine is in het leven geroepen om de productie flink op te voeren.

Boven de rollen bevindt zich een lopende band, en de machine zal daar regelmatig een ei op gooien met een speciale eigenschap daaraan verbonden. Soms kan dit zich vertalen naar extra munten, gratis spins, wild symbolen of een mystery ei. Als de blauwe kip het ei vangt en voor u breekt, dan mag u innen wat er in zit. Dit geeft in ieder geval een heel speciaal tintje aan het spel en zorgt absoluut voor enorm veel verrassingen, net zoals Twin Spin ook iets bijzonders in zijn mars had.

Het aantal rollen versus rijen is vijf versus drie, en dit is de meest normale opzet van de NetEnt slots. Behalve dan wanneer het om een van de klassieke slots spellen gaat, aangezien deze meestal op drie rollen gespeeld worden, uitzonderingen daargelaten.

Wat het kan opleveren…

EggOMatic is een spel met een return to player rate van zes en negentig en een half procent, wat evenveel is als het theoretische uitbetalings percentage van Creature of the Black Lagoon. Er is een maximum lijn winst van tien duizend munten en een maximum jackpot van bijna vijf en negentig duizend munten. Er zijn tien bet levels en er kan ingezet worden met een euro cent, twee euro cent, vijf euro cent, tien euro cent, twintig euro cent, vijftig euro cent en een euro. Het minimum inzet bedrag wordt dan twintig euro cent en het maximum inzet bedrag maar liefst twee honderd euro.

Dit laatste is aan de hoge kant en daarom wordt EggOMatic heel graag gespeeld door de mensen met een hoger budget. Wanneer u de auto play optie selecteert dan kunt u achter over leunen en relaxed toekijken, zonder dat u ook maar op de spin knop hoeft te drukken. De rollen stoppen wel als u dat instelt, bijvoorbeeld wanneer een bepaald winst of verlies bedrag is bereikt. De lopende band boven de rollen zal onder andere gouden eieren, dat wil zeggen extra geld bedragen, blauwe eieren of wel spreading wilds, groene eieren ofwel gratis spins, of regenboog eieren, een mystery verrassing neerleggen.

Het basis spel wordt hierdoor een heel stuk interessanter. Er zijn veel prijzen die worden weggegeven door Net Entertainment, en dat maakt het spelen van EggOMatic absoluut een wereld vol verrassingen. Vooral het groene ei is erg populair want hiermee kunt u tussen de zeven en de vijftig gratis spins winnen. De prijzen zullen nu nog hoger zijn.

Of het aan onze eisen voldoet…

De zeer futuristische eier fabriek zorgt voor een schitterend schouwspel. Op grafisch gebied is alles perfect in orde en de geluidseffecten zorgen ervoor dat het spel helemaal af is, op dezelfde manier als dat in Lights ook het geval is met de rustgevende achtergrond geluiden van krekels en vuurvliegjes.

In EggOMatic is het achtergrond geluid wel even wat minder ontspannend, maar nog altijd van een zodanig niveau dat u er alleen maar enthousiaster van wordt. In ieder geval is EggOMatic dus een zeer bijzonder slots spel met vooral een uitermate uniek concept. De lopende band bovenaan maakt het spelen extra spannend en zorgt voor nog meer prijzen en uitbetalingen en dat is natuurlijk waar het vooral over gaat. Het meeste kan verdiend worden in het bonus spel en dit is dan ook het aller spannendste moment van het spelen.

Simpel en spannend

Het kan erg verdienstelijk zijn en het is een spel wat in een totaal eigen categorie past, net zoals NetEnt Starburst eigenlijk ook een verhaal apart is. Dit spel is op geheel eigenzinnige wijze groots in haar kleinheid. De simpelheid heeft dit spel tot ongekende hoogten gebracht. Voor EggOMatic geldt op een bepaalde manier redelijk hetzelfde. Het concept is simpel, maar het resultaat is bijzonder. Er kan zeer goed gewonnen worden en dat is waar de meeste spelers natuurlijk op uit zijn.

Het spelen voor geld, geld dat is verdiend door hard te werken, is natuurlijk het meest waardevol als het wordt terug verdiend. Het gevoel van eigenwaarde en trotsheid wordt enorm versterkt wanneer er op een succesvolle manier afgesloten kan worden. Het is daarom ook altijd aan te raden om altijd een klein bedrag van de winst opzij te zetten en daar niet verder mee te spelen.

Op het einde van uw spel ervaring heeft u dan ook altijd een bedrag waarvan u kunt zeggen dat u dat gewonnen heeft. Als altijd alle winsten opnieuw worden ingezet, en vervolgens verloren, dan is het gevoel van frustratie overheersend. Het is een kleine tip die wonderen kan verrichten. Om EggOMatic ook uit te proberen in een veilig en legaal casino zoals het Polder of No Bonus, kunt u nu direct door klikken via de afbeelding op deze pagina.