Evolution


Evolution
Evolution

Evolution is het spel over verandering en groei. Dat is waar evolutie natuurlijk in essentie om draait. En in dit slots spel draaien de rollen op een manier zodat u zelf langzaam zult veranderen. Het op u laten inwerken van de mooie symbolen, de spanning van het spel, en de euforie bij een winst, zullen er voor zorgen dat u niet meer op dezelfde manier in het leven staat.

Uiteraard horen verliezen ook bij de equatie, maar Evolution belooft heel veel fantastische features en een absoluut gunstig uitbetalings percentage. Het spel wordt gespeeld op vijf rollen en met vijf en twintig win lijnen. Het hoogste inzet bedrag is honderd vijf en twintig euro, vijf en twintig euro meer dan in Elements. Hier kunt u even wegvluchten uit de echte wereld, naar een onder water wereld tijdens het basis spel. Hier vindt u amoebe achtige wezens die zich evolueren en uiteindelijk in scatters veranderen als het spel op een later stadium komt.

Evolutie van de symbolen

Terwijl de symbolen omhoog klimmen in de alom bekende voedings keten, worden deze steeds herkenbaarder, maar blijven een bijzondere twist hebben. Voorbeelden zijn de draconius rex, de basilisk pluma en de albus slugus bij voorbeeld. Wanneer er weer een evolutie gebeurt, zal dit gepaard gaan met een speciaal geluid zodat het wezen zich naar de nieuwe levensvorm gaat schikken.

De achtergrond is een typische onder water wereld met rustgevende en zachte geluiden en een licht wat van boven lijkt te komen. Zodra het Evolution feature is geactiveerd en de gratis spins begonnen zijn, dan zal de speler meegenomen naar een volledig nieuwe en prachtige wereld. Alles verandert hier, van de symbolen tot de achtergrond en uw kansen om nog meer winst te maken blijven vergroten.

Wat het kan opbrengen…

Om verder te gaan met de bijzondere wereld van de gratis spins, hier is het belangrijk om te weten dat steeds meer gratis spins gewonnen kunnen worden. Zodra deze gedaan zijn, wordt u terug geworpen in een soort van omgekeerde evolutie situatie door middel van een spannende meteoor crash.

We willen hier niet te veel over kwijt want dan is de spanning er natuurlijk volledig van af. Het is mogelijk om maar liefst vijf duizend munten per draai te winnen. De wild symbolen komen alleen op de rollen twee, drie, vier en vijf tegen en vervangen alle andere symbolen behalve die van de gratis spins. Van deze laatste zijn er drie of meer nodig om tien, vijftien of twintig gratis spins te activeren. Dit is dan ook het moment dat de nieuwe wereld voor u wordt geopenbaard.

Zo’n grote verandering van lay out zijn we eigenlijk nog niet tegengekomen in de spellen van Net Entertainment. Zeker niet in NetEnt Starburst, waar het less is more principe centraal staat. Toch is dit in Evolution absoluut een van de sterkste punten en ook duidelijk een reden waarom spelers alsmaar terug blijven afstemmen op dit o zo bijzondere slots spel.

Of het aan onze eisen voldoet…

Iedereen vraagt zich wel eens af waar we nu precies van daan komen. Net Entertainment beoogt om een vrijzinnig antwoord te geven op deze moeilijke vraag met het video slots spel Evolution. Net Entertainment is de in Stockholm gevestigde online casino software provider die de laatste jaren enorm succesvol is in het uitbrengen van nieuwe spellen die over een zeer hoge kwaliteit en snelheid beschikken.

Voor hen is Evolution het spel waar ze spelers terug nemen naar de creatie van onze aarde tijdens een reis naar het onbekende. Dit is enorm goed gelukt want de symbolen op de rollen doen heel erg vermoeden dat zo het eerste leven er uit gezien moet hebben. Een spel met een gelijkaardig thema als Big Bang, maar wat toch volledig anders is uitgevoerd, heeft nu al een van de grootste spelers aantallen in een enkele week weten aan te trekken volgens de statistieken.

Populaire thema?

Dit belooft zeker veel goeds voor de toekomst van Evolution. Het is namelijk zeker niet zo dat een spel direct vanaf de eerste release enorm populair moet zijn om populair te blijven. Het kan ook zijn dat een plotselinge interesse in een bepaald thema uiteindelijk voor een enorm grote hit gaat zorgen. Dit was duidelijk gebeurt bij de mensen die Starburst spelen gingen. Eerst was het zomaar een slot als alle andere, en pas later werd het een enorm succes. Het kan best zijn dat Evolution deze zelfde weg op gaat. Een van de bijzondere opvallen heden is dat de rollen van beneden naar boven rollen in plaats van het gewoonlijke boven naar beneden. Dit zorgt voor een zeer speciaal effect dat door veel spelers gewaardeerd is gebleken.

Als de spelers aantallen zo blijven stijgen als de laatste paar weken, dan zal Evolution binnen afzienbare tijd ook in de populaire slots top tien komen te staan, waarbij het waarschijnlijk Aliens of Creature from the Black Lagoon van zijn troon zal stoten.