Fruit Case


Fruit Case
Fruit Case

In Fruit Case komt u enorm veel grappig fruit tegen. Dit is een super mooie revamp van het klassieke fruit thema. ZO goed zelfs dat u niet eens aan een klassiek slots spel zal hoeven denken bij het spelen van dit geweldige NetEnt spel.

Er zijn twintig win lijnen en een bijzonder Avalanche feature, waarbij de symbolen van boven naar beneden vallen, net zoals in Elements ook al het geval was. Het doet zelfs een beetje denken aan het vroeger zo veel gespeelde game boy spelletje Tetris, waar de blokjes ook van boven af het scherm naar beneden vielen. In ieder geval is het dankzij dit lawine effect mogelijk om opnieuw te winnen tijdens dezelfde spin.

Extra gratis draai/spin

Hierdoor betaalt u niks voor een nieuwe draai, maar oogst u wel de mooie effecten! En dan hebben we het nog niet eens gehad over het ‘free falls’ feature met verdriedubbelde winsten. Zoals u ziet zijn er hier wel heel veel mooie en vooral ‘juicy’ wins, wat natuurlijk perfect bij het Fruit Case thema past. Het is dus een perfecte combinatie van de klassieke fruit symbolen met vooral zeer nieuwe animaties en features, zodat het klassieke effect bijna volledig verdwijnt.

Het thema fruit is net zoals de mooi gekleurde edelstenen in NetEnt Starburst, een onderwerp wat een groot publiek zal aanspreken. Dit maakt het dan ook geen verrassing dat Fruit Case al zoveel fans achter zich verworven heeft. Wij houden in ieder geval van dit spel en zijn er zeker van dat na het lezen van de bijzondere features die het heeft, u ook overtuigd zult zijn. En zo niet, dan raden we u gewoon aan om eens de gratis versie uit te proberen, die u wellicht op andere gedachten zal kunnen helpen.

Wat het kan opbrengen…

Zoals we hierboven al een klein tipje van de sluier hebben opgelicht, is er een bijzonder Avalanche effect aan Fruit Case toegevoegd. Ondanks de mooie spin knop, zullen de rollen niet echt draaien, maar alle fruit en fruit potjes symbolen vallen als het ware op hun plaats.

Bij een winst zullen de winnende symbolen weggeperst worden en nieuwe symbolen vallen er dan voor in de plaats. En als er een winnende combinatie blijkt te zijn, dan zal de volgende lawine al weer starten. Er is een wild symbool dat alle andere symbolen kan vervangen. Elke lawine zal de wild vermenigvuldiger verhogen, mits er een wild symbool in de winnende combinatie zit. Dan is er ook nog het zogenaamde ‘free fall’ symbool. Met drie of meer van deze krijgt u al tien free falls. Tijdens de free falls zullen uw winsten met drie vermenigvuldigd worden en het aantal free falls kan nog altijd blijven toenemen als u geluk heeft.

Fruit Case instellingen

Natuurlijk kunt u in Fruit Case ook een aantal settings aanpassen om het geheel naar uw wensen en persoonlijke voorkeuren te kunnen afstemmen. Voorbeelden hiervan zijn de settings van het bet level, de coin value en de bet coin. Dan kunt u ook nog kiezen voor de max bet setting waarbij u direct met een maximum bedrag per spin speelt of de autoplay functie zodat u niet telkens zelf op de start knop hoeft te duwen. Dit is een effect dat in de meeste spellen van Net Entertainment mogelijk is en onder andere ook in Gonzo’s Quest en Egyptian Heroes, om maar twee beroemde voorbeelden te noemen.

Of het aan onze eisen voldoet…

Het Avalanche effect is zeker een bijzonder kenmerk dat het spelen van Fruit Case absoluut een heel stuk interessanter en minder – klassiek – slots spel maakt. De Free fall symbolen maken dit dan helemaal af. Hiermee krijgt u een gratis spin en het lawine feature zal nog steeds van toepassing zijn. Alle beroemde fruit symbolen zoals sinaasappels, citroenen, aardbeien, peren en jam potjes zijn natuurlijk op de rollen te bewonderen.

Absoluut een perfecte manier om u bijzonder hongerig en dorstig te maken en zin te geven in een behoorlijke portie vitamine C. Dit is dus duidelijk een feel good spel, waarin geen donkere en duistere aspecten zitten zoals bijvoorbeeld in Blood Suckers duidelijk het geval is. Als u geen zin heeft in actie en bloederigheid dan is Fruit Case een uitstekend alternatief. De minimum inzet is twintig euro cent en de maximum inzet is honderd euro, wat dit een zeer acceptabel spel maakt voor zowel hoge als lage budgeten.

Traditionele fruitautmaat

Ondanks het feit dat met een fruit thema direct de associatie wordt gelegd met de traditionele fruit automaten, zorgt Fruit Case dat het ver boven de originele slots uit stijgt. Dit is een voordeel te noemen en zeker gezien het feit dat het zo’n goed gevoel met zich meebrengt, opeen zelfde manier als Flowers dat ook doet. Het spel is werkelijk verfrissend en een uitstekend alternatief voor de klassieke slots en de duistere thema slots. Er zullen vast nog vele spelers volgen waarvoor dit spel tot de favorieten zal behoren. Wij zijn in ieder geval volledig overtuigd en kunnen het dan ook alleen maar aanraden.