Jack Hammer 2


Jack Hammer 2
Jack Hammer 2

Jack Hammer 2 is het beroemde opvolger spel van Jack Hammer. Het is geen verbetering of vervanging, maar eerder een toevoeging te noemen. Het eerste spel was zo goed ontvangen, dat Net Entertainment dacht dat er gerust een tweede spel zou kunnen volgen om het spelers publiek nog meer te behagen. J

Jack Hammer 2 is in ieder geval een spel met een zeer hoog theoretisch uitbetalings percentage, van maar liefst zeven en negentig komma tien procent. Dit is absoluut een van de hoogste uitbetalingen die u zal kunnen vinden in het Net Entertainment video slots spellen assortiment.

Per draai zal minimaal een bedrag van vijftig euro cent ingezet moeten worden en maximaal twee honderd vijftig euro. Het thema is natuurlijk een comic strip verhaal waarin de privé detective een stad van de ondergang moet redden. De manier waarop de rollen draaien, eigenlijk draait elk van de vijf maal drie symbolen afzonderlijk, is zeer speciaal en uniek. Het zijn dus geen rollen die draaien, maar elk symbool draait apart.
Wat het kan opbrengen…

Jackhammer symbolen

Met vijf Jack Hammers op een rij wint u een zeer mooie vijf honderd munten, mits deze op een actieve win lijn valt. De andere symbolen die u tegen zal komen zijn onder anderen Pearl, Don Crabby en de Goons. Als u Jack Hammer niet kent dan zullen deze namen u niet veel zeggen.

Toch is het wel enorm leuk ook al als u helemaal niet bekend bent met dit onderwerp. De elektrische aal is het gratis spins symbool. Het wild symbool is herkenbaar met de letters ‘wild’ en zal alle andere symbolen vervangen, behalve het gratis spins symbool. Er is een sticky win bonus spel waarbij de rollen blijven re-spinnen zo lang er winsten gemaakt blijven worden. De cartoon look zorgt voor zeer veel enthousiasme bij de spelers.

De tweede versie

Het is op zeer eigenzinnige wijze gemaakt en aangezien het eerste Jack Hammer spel zo’n succes was, is het ook logisch dat er nu een sequel is. De volledige titel is Jack Hammer 2: Fishy Business. Ook al is het thema en de meeste karakters hetzelfde als in het eerste spel, toch voelt het als een volledig ander spel. Het bedrijf heeft hard gewerkt om het nog beter te maken, maar tegelijkertijd niet om het eerste te vervangen. Het is dan ook zo dat Jack Hammer Touch® werkelijk een enorm succes blijkt te zijn.

Dit is de mobiele versie van het eerste, en inmiddels is er ook een Touch® versie van Jack Hammer 2 op de markt. Dit betekent dat u nu vanaf uw mobiele telefoon of tablet kunt spelen. Dit geeft de kans om altijd en overal te spelen, mits u een mobiele internet of Wi-Fi verbinding heeft.

Of het aan onze eisen voldoet…

De kwaliteit van de graphics is ‘second to none’ zoals Jack Hammer 2 reeds beschreven werd. Worden die we ook reeds over bekende Starburst hebben gehoord. De kleuren lijken van het scherm af te spetteren en geven een hele extra dimensie aan wat anders een simpel slots spel zou zijn. Zeker op het kleinere mobiele scherm lijkt het nog intenser. Het is dus een geweldige manier van spelen met zo’n grote kwaliteit, die we natuurlijk inmiddels gewend zijn van Net Entertainment.

Desalniettemin moeten we dit ook niet ‘for granted’ nemen, want er zijn wel degelijk spellen die iets minder aandacht opwekken als anderen. Jack Hammer 2 is daarbij zeker een voorbeeld van een spel wat juist veel goede publiciteit heeft gehad.

Zowel op internet fora als op nieuws websites over de online gaming industrie zijn alleen maar lovende recensies over dit spel verschenen. En wij zijn het daar zeker mee eens. Het spel voldoet aan al onze eisen en heeft in haar korte bestaan al zeer veel spelers achter zich vergaard.

Uitbetalings percentage

De uitbetalingen zijn bijzonder, vooral vanwege het super hoge theoretische uitbetalings percentage, of ook wel return to player rate genoemd, van maar liefst zeven en negentig komma een procent. Dit is bijna onovertroffen en op zichzelf al een van de grootste redenen waarom spelers massaal Jack Hammer 2 willen uitproberen. Een van de grote verschillen tussen het eerste en tweede spel is het aantal win lijnen. In het tweede zijn dit er namelijk maar liefst negen en negentig.

Dit geeft meer kansen op kleinere winsten tijdens het spelen. Het sticky wilds feature komt in beide spellen voor, gelukkig maar. In ieder geval is dit spel een gigantisch succes gebleken, en ook al waren we vooraf wat sceptisch, toch blijkt het zeker een winnende formule te zijn. Net Entertainment heeft er goed aan gedaan om Jack Hammer 2 uit te brengem. Het bevat super bonus features en goede uitbetalingen.

Beide spellen zijn evenwaardig aan elkaar en geen van twee is beter dan de andere. Dit is de reden van het grote succes van beide. Wij zijn overtuigd, en speelden het naar hartenlust in het Polder Casino. Als u ook wil proberen om dit spel te spelen dan kunt u nu direct door klikken via de afbeelding op deze pagina.