Lucky Angler


Lucky Angler
Lucky Angler

Lucky Angler wordt gespeeld op vijf rollen en vijftien win lijnen en een wild, een scatter, gratis spins en een mooie jackpot komen er in voor. Alleen al door te kijken naar het thema lopen de rillingen over onze rug. Niet omdat het zo eng is, maar vanwege de kou!

Lucky Angler speelt zich namelijk af op de Noord of Zuidpool. Een bijzonder kenmerk van dit spel is dat het ‘win both ways’ principe weer komt piepen, net zoals in NetEnt Starburst ook het geval was. En we weten allemaal wat een groot succes dat spel is geworden en wat voor een mooie bedragen ermee te winnen zijn. Hetzelfde geldt ook voor Lucky Angler, met een maximale jackpot in cash van tien duizend euro. Er is geen bonus spel toegevoegd, en dit is een kleine teleurstelling want we hadden zelf wel iets kunnen verzinnen hiervoor in de trant van een ‘pick n win’ bonus feature, maar toch is er genoeg aan toegevoegd om van Lucky Angler een zeer begeerd slots spel te maken.

We verwachten zeker dat het ooit nog wel eens in de top tien van populaire spellen zal komen te staan, of het nu voor mobiele spellen of voor gewone online computer spellen zal zijn. Er is genoeg potentie en de uitbetalingen en het thema zijn top, dus redenen genoeg om te kunnen veronderstellen dat dit spel nog wel even een hit gaat blijven.

Wat het kan opbrengen…

De munt waardes waar uit gekozen kan worden liggen tussen de een euro cent en de vijftig euro cent en het minimum en maximum inzet bedrag per draai zijn dertig euro cent en honderd vijftig euro respectievelijk. Dit laatste bedrag zijn we ook al tegen gekomen in Fruit Shop, en moet zeker ingezet worden om kans te kunnen maken op de hoogste uitbetalingen in Lucky Angler. Iedereen wil natuurlijk die ene grote vis vangen, in andere woorden, dat super grote geld bedrag. Of dat vandaag gaat lukken is helemaal afhankelijk van uw dosis geluk.

Toch kunt u ondertussen genieten van een mooi video slot spel waar sneeuw en ijs centraal staan. Het geheel doet ons zelfs een beetje denken aan de Ice Age films, waar jong en oud natuurlijk al jaren dol op is. De symbolen op de rollen hebben echter allemaal een aqua en onder water thema. Er is een zeer gemeen uitziende ‘red snapper’, maar er zijn ook wat vriendelijkere ‘eels’, ‘lobsters’ en ‘critters’. Het geheel is absoluut zeer knap opgesteld en Net Entertainment heeft zichzelf duidelijk weer weten te overtreffen. We willen niet te veel van het onderwerp van deze paragraaf afwijken, en daarom nu dus snel terug naar wat het spel allemaal kan opbrengen.

Scatters en free spins

De vishaak is namelijk het wild symbool en dit kan elk ander symbool vervangen behalve het scatter symbool. De wild symbolen zijn ‘sticky’ en tijdens de gratis spins zit er zelfs een standaard op de middelste rol vast. Dit kan enorm goed helpen. Het scatter symbool is herkenbaar als de vis en geeft vijf, tien of vijftien gratis spins wanneer er drie, vier of vijf vissen respectievelijk op de rollen terecht komen. Genoeg win kansen ook hier tijdens de gratis spin. Het is zeker gunstig omdat deze uw portemonnee geen enkele cent zullen kosten, net zoals we ook in Jungle Games al hebben beschreven.

Als u niet elke keer op de start knop wil duwen, dan kunt u de autoplay functie inschakelen. Hiermee zet u met een druk op de knop het maximale inzet bedrag in, dus hoeft u niet apart het coin level en de bet value aan te passen, wat heel wat tijd bespaart. Het is ook mogelijk om de rollen sneller te laten stoppen door nog maals op de spin knop te duwen. Of dit echt het resultaat verandert is helaas niet het geval.

De Random Number Generator heeft al lang bepaald op welke symbolen de rollen zullen stoppen, maar voor uw horloge is het wel gunstig. En u hoef dan ook minder lang te wachten om te zien of er al dan niet iets gewonnen is. Heel wat beter voor uw hart om minder lang in spanning te zitten natuurlijk! Lucky Angler is zeker spannend dankzij de sticky wild en nog vele andere features.

Of het aan onze eisen voldoet…

Lucky Angler heeft zeker alles in zich wat een succesvol slots spel zou moeten bevatten. Vooral de sticky wild op de derde rol tijdens de gratis spins kan voor heel wat mooie opbrengsten zorgen. Het spel heeft verder een theoretisch uitbetalings percentage van zes en negentig komma vier procent, net als Golden Shamrock. En we weten allemaal dat dat spel volledig in het teken van ‘good luck’ staat.

Het is dus veelzeggend dat Lucky Angler hetzelfde return to player rate deelt. Er is absoluut genoeg te beleven. Het is geen actie of bloederig spel, maar het is toch zeker ontspannend, al is het niet zo relaxerend als bijvoorbeeld Lights. Toch is Lucky Angler een uitstekende keuze als u een leuk slots spel met een aangenaam thema wil spelen waarbij u goede win kansen heeft.