Mega Joker


Mega Joker
Mega Joker

Mega Joker is een slots spel van Net Entertainment met drie rollen en vijf lijnen en een mega progressieve jackpot. Er zijn enorm veel winsten te behalen in dit spel. Het is in feite een dubbel slots spel. Het hoofd spel bevindt zich beneden. Wanneer er een winst wordt behaald dan kunt u kiezen om de supermeter mode bovenaan te spelen. De symbolen op de rollen zijn van de authentieke en klassieke soort en bestaan uit de joker, de schat kist, de klokken, de water meloen, de citroen, de kersen, de sinaasappel, de druiven en de typische zeven symbolen.

Op deze pagina ziet u een screen shot van het spel en daarvan zult u waarschijnlijk gaan water tanden als u al deze sappige fruit symbolen ziet. Het is absoluut een spel voor de lief hebber van de klassieke video slots en niet voor de speler die graag een thematisch slots spel a la Gonzo’s Quest of Egyptian Heroes speelt.

Wat het kan opbrengen…

De munt waardes waaruit gekozen kan worden zijn minder uitgebreid dan die bij bijvoorbeeld Magic Portals of Devil’s Delight. Er kan in Mega Joker gekozen worden uit tien euro cent of twintig euro cent en er kunnen tussen de een en tien munten per draai worden ingezet. Door een munt in te zetten dan zal enkel de eerste win lijn geselecteerd worden. Wanneer u kiest om tien munten in te zetten dan zullen alle vijf de win lijnen geselecteerd worden. Het minimum inzet bedrag in het Mega Joker slots spel is tien euro cent per draai. Het maximum bedrag is een magere twee euro per draai.

Dit is natuurlijk weinig vergeleken bij een van de Hammer slots spellen, maar we herinneren ons allemaal Fishy Fortune nog wel waar het maximale inzet bedrag per draai nog eens de helft van dat van Mega Joker was. Dit spel is in ieder geval ideaal voor de speler met een lager budget die toch kans wil maken op een aantrekkelijke positieve jackpot. Er kan gekozen worden voor auto play om niet elke keer op de spin knop te hoeven drukken en voor max bet om in een keer het maximum inzet bedrag te selecteren.

Jackpot winnen met max bet

Wij denken in ieder geval dat er redelijk vaak gebruik gemaakt wordt van de ze max bet knop, omdat het de enige manier is om kans te maken op het hoogst uitbetalende bedrag van Mega Joker. In ieder geval is er dus een mooie progressieve jackpot te winnen, die blijft oplopen naar mate meer spelers geld inzetten in dit spel. De Supermeter mode is ook erg interessant om te spelen. Het maakt het slots spel net een interessantere keuze, want enkel het basis spel is misschien wel wat saai. In deze super meter mode kunnen zelfs nog betere prijzen gewonnen worden dan in het hoofd spel.

De joker is ook zeker een symbool om heel hard naar te verlangen in Mega Joker. Met drie jokers op een win lijn kunt u al tussen de twintig en de vier honderd munten uitbetaald krijgen. Altijd een mooie manier om weer wat langer door te kunnen spelen met uw budget. ZO blijven we ook langer Starburst spelen dankzij de vele wild symbolen en gratis spins die dit spel met zich meebrengt. Mega Joker kan zeker op dezelfde manier bekennen en gespeeld worden.

Of het aan onze eisen voldoet…

Mega Joker is een slots spel als geen ander. Het heeft kenmerken die we nog niet eerder gezien hebben, zelfs niet in NetEnt Starburst. Het is ook een prachtige manier waarop Net Entertainment een klassiek slots spel net dat extra zetje heeft gegeven dat het niet alleen voor de retro slots liefhebbers interessant is, maar dat iedereen er wel benieuwd naar is geworden. Het super meter mode bonus gedeelte is hier grotendeels verantwoordelijk voor. Zeker gezien het feit dat daar nog betere bedragen in gewonnen kunnen worden.

Mega Joker uiterlijk

Verder is de grafische kwaliteit weer helemaal top en krijgen we er zelfs zin in om nog meer van dit soort oude klassiekers te gaan ontdekken zoals bijvoorbeeld Jackpot 6000. Een ander spel waarin een zeer mooie jackpot verbonden zit. Al met al weten we natuurlijk onderhand wel dat Net Entertainment in staat voor grote klasse. Het zou raar zijn als we nog niet tot deze conclusie waren gekomen na aller handen slots spellen te hebben beschreven. Het gaat er eigenlijk alleen maar om welk spel nog beter is als het vorige.

Praktisch alle spellen voldoen aan onze strenge eisen en Mega Joker is daar zeker een van. We hebben ondertussen redelijk wat spel ervaring opgedaan en weten waar de gemiddelde speler op uit is. Goede en regelmatige uitbetalingen met een reële kans op een grote winst zijn natuurlijk een must. Hier kunnen wij zeker beamen dat die mogelijk er is. We wensen u dan ook heel veel speel plezier in Mega Joker, een spel waarbij het een schande zou zijn om het in een gratis versie te spelen, zeker gezien het feit dat de maximale spel inzet per draai maar een twee euro is.