Mystery at the Mansion


Mystery at the Mansion
Mystery at the Mansion

Mystery at the Mansion is een van de populaire video NetEnt slots van Net Entertainment die het net niet tot de top tien van populaire slots op deze website hebben gehaald Het spel is gebaseerd op de beroemde detective verhalen van Sherlock Holmes en het mysterie spel genaamd Cluedo. Het spel heeft vijf rollen, drie rijen en vijf en twintig win lijnen met twee en dertig mogelijke win combinaties. Er is zelfs een mooie jackpot aan toegevoegd.

Alles draait in dit spel om de vraag ‘wie heeft het gedaan, waarom, met welk wapen, en in welke kamer’? Als dit Mystery at the Mansion mysterie is opgelost, dan is de dader van de moord bekend. Er zijn verschillende manieren om het spel te personaliseren, door onder andere de bet level, bet lines en coin value aan te passen. Er kunnen namelijk tussen de een en de vier munten per lijn ingezet worden op maximaal vijf en twintig win lijnen in totaal, met munt waardes tussen de een euro cent en de twintig euro cent.

Slot opmaak

Door de max bet knop te gebruiken wordt in een klap het maximum inzet bedrag ingezet zodat u meespeelt voor de hoogste uitbetalingen. De symbolen op de rollen zijn perfect ontworpen en passen zeer goed bij de lay out en het design van dit spel. Het vergif, het geweer, de brieven opener en de kandelaar zijn voorbeelden naast het Sherlock Holmes symbool, tevens de wild, en het villa symbool, ook wel het scatter. Mystery at the Mansion is absoluut een zeer sterk spel met een grandioos onderwerp waar al vele spelers aan verslingerd zijn geraakt.

Wat het kan opbrengen…

De climax van het spel licht niet alleen bij het winnen van de jackpot van maar liefst dertig duizend munten, maar ook bij het bijzondere bonus spel genaamd ‘solve the murder’ dat natuurlijk enorm op het oude Cluedo spel lijkt. Hier moet de moordenaar, het wapen en het motief gegokt worden. Het minimum inzet bedrag in Mystery at the Mansion is een euro cent en het maximum bedrag is vijftig euro, net als in Kings of Chicago.

Zoals reeds gezegd is het scatter symbool herkenbaar als het luxe huis waar alles zich afspeelt. Met twee scatters wordt een twee keer vermenigvuldiger gegeven die oploopt tot vier honderd keer bij vijf scatters. Gratis spins worden ook gewonnen op deze manier. Het wild symbool is de Sherlock Holmes look a like en dit zal alle andere symbolen kunnen vervangen.

Bonus en free spins

De kolonel wordt gebruikt als het bonus symbool en wanneer er drie tot vijf van deze op de rollen verschijnen, zal het befaamde bonus spel starten. Het spel heeft een mooi uitbetalings percentage van vijf en negentig komma een procent. Dit is niet zo hoog als de ruim zeven en negentig die we zojuist in Muse hebben gezien, maar toch heeft u hier uitermate goede kansen om mooie bedragen te winnen. Het is ook een feit dat u zelf kunt bepalen hoeveel u per draai wil inzetten op Mystery at the Mansion.

Bezit u over een groot budget, dan gaat u voor het maximum inzet bedrag, maar heeft u een klein budget, dan kiest u gewoon minimaal voor een euro cent per draai. Dan kunt u al gauw een honderd keer draaien en dan heeft u nog maar een euro uitgegeven. Stelt u zich maar even voor hoeveel win kansen dat zijn. Het is dus echt niet alleen aan de groot budget houders weggelegd om slots spellen te spelen. Mystery at the Mansion is er absoluut voor iedereen, en voor beginners en ervaren spelers.

Of het aan onze eisen voldoet…

Mystery at the Mansion voldoet optimaal aan al onze eisen. Er kan een zeer mooie jackpot gewonnen worden, het design is helemaal top, er zijn voldoende wild en scatter symbolen die constant voor spannende uitkomsten zorgen, en net als in Starburst heeft het een uitstekende reputatie. Met drie, vier of vijf scatter symbolen kunnen al tien, twintig of dertig gratis spins gewonnen worden, wat voor heel veel extra win kansen zorgt.

Daarbij worden alle winsten ook nog eens met drie vermenigvuldigd. Wat dus uiteraard voor hele mooie opbrengsten zal zorgen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het ingenieuze bonus spel waar alle spelers naar uit zullen kijken. Het wordt gespeeld in drie levels. Er is een kamer te zien en moet u beslissen wie de dader is, welk moord wapen werd gebruikt en wat het motief was. U wint sowieso een prijs, maar als u goed gokt dan zal de winst nog eens verdubbeld worden.

Conclusie

We vinden dit absoluut een geniaal concept waarin iedereen wordt beloond en wat Mystery at the Mansion nog spannender maakt. Het zijn werkelijk zeer knappe koppen daar bij Net Entertainment. Het zal niet lang meer duren of het spel zal zich zowel in de mobiele als de gewone top tien bij de beste spellen voegen. Naar onze mening mag dat liever eerder dan later gebeuren, omdat het verdient om nog eens extra in de schijnwerpers gezet te worden.