Mythic Maiden


Mythic Maiden
Mythic Maiden

Mythic Maiden is een angstaanjagend en huiveringwekkend slots spel van Net Entertainment. Het is absoluut een boven gemiddeld horror slot, wat niet bestaat uit flauwe imitaties en teleurstellend design. Het is zeker een donker slots spel, in direct contrast met bijvoorbeeld een spel als Muse, wat voor Halloween een diepe indruk zal maken, maar ook op elke datum daar buiten. Het spel kent een aantal unieke eigenschappen en dat maakt het spelen van Mythic Maiden zo’n geweldige ervaring.

Op de rollen vindt u onder andere druipende kaarsen in de vorm van een A, K, Q, J en Tien symbool, een gerimpeld hoofd, een grote tarantula spin, een apen schedel en nog veel meer enge figuren. Mythic Maiden is er nu ook in Touch® versie en wordt dus al zeer intensief gespeeld door vele spelers op hun mobiele telefoon, iPad, iPhone of tablet.

Wat het kan opbrengen…

Het belangrijkste onderdeel van Mythic Maiden is absoluut de gratis spins. Net zoals deze in Mystery at the Mansion ook een belangrijke rol speelden. Het rode en blauwe licht scatter symbool zal dit feature starten. Tijdens de eerste tien gratis spins zullen er nog meer toegekend worden naar verwachting, alsmede een aantal willekeurige vermenigvuldigers op de winsten. Het spel heeft een mooie jackpot van zo’n vijf en zeventig duizend munten. Het spel wordt gespeeld op vijf rollen en heeft dertig win lijnen.

Het theoretische uitbetalings percentage van Mythic Maiden is een mooie zes en negentig komma zes procent en er zijn regelmatig kleine winsten te winnen. De minimale en maximale bedragen die ingezet kunnen worden per draai zijn dertig euro cent aan de ene kant en honderd vijftig euro aan de andere, net als in Lucky Angler, wat tevens ook bijna het zelfde return to player rate heeft. Het wild symbool is het maanlicht door het gebroken raam symbool en hierbij zit een vermenigvuldiger van drie aan verbonden.

Met drie, vier of vijf scatters krijgt u tien, vijftien of dertig gratis spins respectievelijk. De ‘maiden’ aan de rechterkant van het scherm zal tijdens de gratis spins ontwaken en ook nog eens willekeurige prijzen uitdelen. Als het ‘statue’ opent dan gooit het ook nog prijzen weg waaronder nog meer gratis spins of vermenigvuldigers tot tien keer. De griezelige Mythic Maiden is plots zo eng niet meer!

Of het aan onze eisen voldoet…

Mythic Maiden is aan de ene kant een typisch Halloween slots spel, terwijl het aan de andere kant ook een ijzersterk spel is wat het hele jaar door mee kan. We zijn vooral onder de indruk van de vele gratis spins die hier worden weggegeven, nog veel meer dan in NetEnt Starburst het geval is. Het spel speelt zich af op een oude, donkere zolder met de vreemdste relikwieën en voorwerpen. De sfeer is griezelig door het blauwe licht, de schaduwen en de angstaanjagende en huiveringwekkende voorwerpen en geluiden.

De blazende wind en de krakende geluiden maken de sfeer namelijk helemaal af. Wat de inhoud betreft zijn we wild enthousiast over de vele wild symbolen, vermenigvuldigers en gratis spins. Ook al is dit een horror slots spel, het is zeker zo gek nog niet. Er is buitengewoon veel te winnen en dit maakt dat spelers in grote getalen Mythic Maiden aan het uit proberen zijn.

Spelen op je mobiel

Zeker sinds de recentere toevoeging van Mythic Maiden aan het mobiele spellen assortiment van Net Entertainment. Hiermee is het bedrijf absoluut een innovatieve voorloper op zijn concurrenten. Geen enkel ander soft ware productie bedrijf is er nog in geslaagd om al zoveel hoog kwalitatieve spellen op de markt te brengen die gespeeld kunnen worden op mobiele smart phone of tablet, of deze nu van de Android of iOS lijn is. Op dit vlak is het dus zeker erg bewonderens waardig wat Net Entertainment al heeft bereikt. Mythic Maiden is hier een perfect voorbeeld van.

Het spel kan perfect op een kleiner beeldscherm worden gespeeld en maakt nog evenveel indruk als de grote versie van de computer. Natuurlijk is het wel aan te raden om de geluids effecten aan te laten staan, ook al kan dit niet altijd omdat u zich misschien in een openbare ruimte bevindt of ergens waar u andere mensen tot last kunt zijn. Door het geluid af te sluiten mist u namelijk een belangrijk aspect van dit spel. De griezeligheid en spanning zijn nu eenmaal niet hetzelfde zonder dat dit onderdeel is ingeschakeld.

Telefoon kan ook

Desalniettemin zal het spel zowel op klein als op groot scherm een duidelijke indruk op u maken. De kwaliteit van Net Entertainment is daar volledig voor verantwoordelijk. Het bedrijf heeft een immens goede reputatie opgebouwd, en dat is volledig dankzij spellen zoals deze. U kunt deze nu naar hartenlust spelen in een van de NetEnt Casino’s waar een zeer groot assortiment aan NetEnt slots wordt aangeboden aan de spelers. Als we u niet hebben kunnen overtuigen van Mythic Maiden, dan hopen we toch zeker dat u de spellen van Net Entertainment een kans wil geven. We zijn zeker dat u niet teleurgesteld gaat zijn!