Pacific Attack


Pacific Attack
Pacific Attack

Pacific Attack is het bijzondere spel dat geïnspireerd is op gevechten in de Pacifische oceaan tijdens de tweede wereld oorlog. Het doet ok denken aan het Zeeslag spelletjes dat al ruim een eeuw bestaat. Het spel geeft in ieder geval de kans om tot drie honderd duizend munten in het basis spel te winnen en twee honderd vijftig duizend munten tijdens het bonus feature.

Dit is natuurlijk sensationeel en veel meer dan in Mythic Maiden en Muse bij elkaar gewonnen kan worden en daarom is Pacific Attack dan ook een van de meest indrukwekkende slot spellen van dit moment. Het wordt gespeeld op vijf rollen en met vijftien win lijnen. De lay out en het design zijn zeer indruk wekkend en waarheid getrouw. Dit maakt Pacific Attack vooral geliefd bij de liefhebbers van geschiedenis slots spellen zoals Egyptian Heroes, Excalibur en Gonzo’s Quest bijvoorbeeld.

Wat het kan opbrengen…

Er zijn veel wilds, scatters, gratis spins en zelfs een Bonus game te winnen in Pacific Attack. Elke draai staat er wel iets spannends te gebeuren en dat maakt dat spelers hier echt geen genoeg van kunnen krijgen. Elke ronde kunnen verschillende munten ingezet worden tussen de een en de twintig munten per lijn tot een maximaal van vijftien lijnen.

Zoals gewoonlijk zal alleen de hoogste wins op een win lijn uitbetaald worden, tenzij er verschillende winsten op meerdere win lijnen staan, dan zouden deze wel allemaal uw kant op komen. De winnende combinaties worden van links naar rechts afgelezen. Het is niet zoals in NetEnt Starburst dat de winsten ook van rechts naar links lopen. Dit win both ways principe is populair, maar niet aan Pacific Attack toegevoegd. de zogenaamde ‘pay table’ kan altijd geraadpleegd worden om te bekijken welke symbolen hoeveel uitbetalen. Het wild symbool, of wel de piloot, kan in ieder geval alle andere symbolen vervangen op een win lijn, behalve scatters en bonus symbolen.

Leuke bonus spel

Het scatter symbool, de mooie verpleegster, geeft een vermenigvuldiger weg bij winsten hiermee. Met meer dan drie scatters worden ook de gratis spins gestart. Het bonus symbool is het vliegtuig. Met drie of meer van deze zal et bonus spel starten. Door de ‘feature preview’ knop in te drukken kunt u al een voorproefje zien van dit bonus spel. Zoals in bijna alle NetEnt slots kan er gekozen worden voor de autoplay functie om niet elke keer op de start knop te hoeven drukken voor een nieuwe draai. De max bet knop is eveneens erg handig indien u maximaal wil inzetten zonder apart de coin level, bet level en coin value knoppen aan te passen.

Het bonus spel van Pacific Attack is erg bijzonder. Het is hier de bedoeling om de vloot van de vijand kapot te maken. Hoeveel u wint is afhankelijk van hoeveel schade u heeft aangericht. Een extra bonus bedrag wordt gegeven voor elk schip dat u laat zinken. Als alle bommen gevallen zijn dan is het spel afgelopen en gaat u terug naar het hoofdspel. De minimum inzet is vijftien euro cent en de maximum inzet per draai is zestig euro, net als in Fortune Teller het geval was.

Of het aan onze eisen voldoet…

En of Pacific Attack aan onze eisen voldoet. Dit is echt een spel met een mega goede reputatie en een grote favoriet bij vele spelers. Het is eens wat anders dan de meeste slots spellen, en het feit dat er een ijzersterk bonus spel aan is toegevoegd maakt het spelen nog spannender. Elke speler hoopt er natuurlijk op dat het bonus spel zo snel mogelijk bereikt wordt.

Zelfs al is het een keer gespeeld, dan nog willen spelers niets liever dan het opnieuw een keer treffen. De uitbetalingen zijn dan ook zeer interessant en maken dat iedereen graag wil genieten van de kansen die dit spel biedt. Het uiterlijk van Pacific Attack is verder ook heel indrukwekkend. Het is echt een perfect spel wat de historie uitbeeld, en liefhebbers van dit soort spellen zullen dan ook echt kunnen genieten van de manier waarop Net Entertainment heeft gekozen voor de verschillende symbolen en de specifieke lay out en design.

Winnen, winnen en winnen

Iedereen weet dat er een mooi bedrag te winnen is en het serieuze onderwerp, wat bloederigheid gelukkig vermijdt, zorgt er voor dat men niet het gevoel heeft met een dom computer spelletje bezig te zijn. Een mooie winst maken in Pacific Attack helpt uw gevoel van eigen waarde. Het is dan ook niet voor niets een van de beste spellen van Net Entertainment. Als u zelf benieuwd bent geworden dan kunt u nu direct via deze website spelen. Dit is een onafhankelijke aanbieder van informatieve teksten over de verschillende spellen van Net Ent, dus u kunt er op vertrouwen dat u in een volledig veilige en betrouwbare speel omgeving terecht komt.

Eventueel is het mogelijk om ook recensies op deze website te raadplegen over de verschillende casino’s die uit onze testen zijn gekomen en waarvan wij het nuttig vinden om ze aan te raden. We hopen u hiermee van dienst te zijn en kijken er naar uit om u ook een volgende keer weer verder te helpen op het gebied van informatie verstrekken over online NetEnt slots en andere spellen.