Scarface


Scarface
Scarface

Scarface is zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden, gebaseerd op de beroemde film met Al Pacino en Michelle Pfeiffer in de hoofd rollen. Het spel is verreikt met geluiden en film beelden uit de film die, als het geluid van uw computer wat hard staat, nogal zullen verrassen. Het spel staat dus volledig in het thema van deze bijzondere historische cult film die iedereen die van films houdt gewoon wel gezien moet hebben. Hetzelfde geldt voor slots spelers.

Alle video slots liefhebbers moeten Scarface gewoon eens geprobeerd hebben, het is een spel wat absoluut de moeite waard is. Samen met Universal Studio’s heeft Net Entertainment namelijk een zeer bijzonder spel op de markt gebracht, te vergelijken met bijvoorbeeld Aliens en Frankenstein qua film-slots samenwerking.

Het wordt gespeeld op vijf rollen en met twintig win lijnen. De originele film van Brian De Palma dateert uit 1983 en de beruchte ‘mobster’ Tony Montana die we allemaal kennen van de uitspraak ‘say hello to my little friend’.

Wat het kan opbrengen…

Er kan ingezet worden tussen de twintig euro cent en honderd euro per draai, net als in Robin Hood het geval was. De belangrijkste features van Scarface zijn de drie stacked wilds, de nudge spins, de gratis spins en het ‘say hello to my little friend’ bonus feature. De drie stacked wild symbolen zijn herkenbaar als Elvira, Manny en Tony Montana en komen op de rollen twee, drie en vier voor. Als er een stacked wild op de tweede rol terecht komt dan activeert dit automatisch de zogenaamde ‘nudge spins’.

Het stacked wild symbool zal hier veranderen in een nudge wild en een positie naar beneden vallen terwijl de andere rollen opnieuw draaien. Dit blijft zo doorgaan tot de nudge wild van de rol afvalt. Als er een stacked wild op de derde rol terecht komt dan start het ‘say hello to my little friend’ bonus spel. Het beroemde stukje waar de gangsters Tony Montana’s huis binnen stormen wordt hier geprojecteerd. Het is de bedoeling om Tony te beschermen en bij elke ‘kill’ wordt een prijs gewonnen.

Als Tony zelf sterft dan is de bonus ronde afgelopen. Dit is nogal bloederig en dus niet echt fijn op de nuchtere maag, maar ook niet op een volle maag natuurlijk, met alle gevolgen vandien. Als er een stacked wild op de vierde rol valt dan zal het gratis spins bonus feature starten. Hier krijgt u vijf tien gratis spins met een drie keer vermenigvuldiger. Op de achtergrond hoort u de sound track van de film. Meer gratis spins zullen blijven volgen als de stacked wild op de vierde rol terecht komt. Zoals u ziet is er enorm veel te beleven in Scarface. Het is een heel ander spel als bijvoorbeeld NetEnt Starburst, omdat het zo veel visuele diepgang heeft.

Of het aan onze eisen voldoet…

Scarface is een enorm populair spel en zal dat in de toekomst blijven. Desalniettemin is het heel anders dan bijvoorbeeld Piggy Riches of een spel als Fruit Shop. Hier staan vooral de stukjes uit de film, de geluiden, muziek en de grafische kwaliteit in de schijnwerpers.

Als u fan bent van Scarface dan is dit echt een spel wat u niet mag missen. Met de autoplay optie kunt u naar hartenlust vele draaien achter elkaar laten afspelen, zonder dat u telkens op de start knop hoeft te drukken. Het spel is nu sinds 2012 beschikbaar in de online NetEnt Casino’s, en is gestaag steeds populairder geworden. Er is zelfs een maximale jackpot van twintig duizend munten, maar het is moeilijk om die te treffen. Niet iedereen zal het vele geschiet kunnen waarderen, vooral in het bonus feature.

De beroemde ‘say hello to my little friend’ scene uit de film is een van de beroemdste film scenes aller tijden. Het was dan ook wel logisch dat Net Entertainment er voor koos om juist dit moment nog eens uit te lichten in het Scarface slots spel. Het is helaas geen eind goed, al goed voor Tony, maar laten we zeker hopen dat het voor uw account wel een mooi einde zal geven. Het is natuurlijk geen Jack and the Beanstalk of een ander soort gelijk sprookje. Toch zal het u vast niet verbazen dat Scarface een van de populairste films aller tijden is.

Waarom Scarface kiezen?

Dit was duidelijk een van de redenen waarom Net Entertainment juist voor deze film koos om er een slots spel van te maken. Scarface zorgt voor goede uitbetalingen, dus alleen daarom is het al de moeite waard om het spel eens te kiezen en uit te proberen. U kunt uiteraard ook eerst voor een gratis versie kiezen, zodat u geen risico loopt om geld kwijt te raken.

Aan de andere kant loopt u dan natuurlijk ook veel mooie kansen mis. Als u nieuwsgierig bent geworden dan kunt u direct door klikken via de afbeelding van het Scarface slots spel op deze pagina om direct te gaan spelen. We wensen u veel spel plezier. En zet het volume van uw computer niet te hard, anders zal iedereen in uw omgeving vast en zeker opschrikken van het geluid van de openings scene.