Secrets of Horus


Secrets of Horus
Secrets of Horus

Secrets of Horus is een video slot gebaseerd op de periode van de farao’s heerschappij over het oude Egypte en is een op zichzelf staande slot en dus niet verbonden aan Egyptian Heroes. Het wordt gespeeld met twintig win lijnen en vijf rollen. de graphics zijn fantastisch en er is een mooie vaste jackpot van tien duizend munten aan het spel toegevoegd.

De symbolen die de rollen verrijken zijn onder andere de god Horus, het Oog van Horus, de scarabee, een Egyptische ring, een Egyptische valk, een perkament, een sfinx, een hand en palm bladeren. Er zijn wild symbolen, scatters, vermenigvuldigers en gratis spins aan dit spel toegevoegd door Net Entertainment. Het thema is zoals reeds gezegd het oude Egypte.

Horus is namelijk een god die in deze tijd vereerd werd door de Egyptische bevolking. Hem waren verschillende rollen toegekend, waaronder het zijn van de god van de oorlog en de bescherming. De achtergrond muziek past perfect bij het thema en bestaat uit verschillende sound effecten.

Wat het kan opbrengen…

De munt waardes waar uit gekozen kan worden in Secrets of Horus zijn twee euro cent, vijf euro cent, tien euro cent, twintig euro cent en vijftig euro cent. Het is mogelijk om tussen de een en de twintig win lijnen te selecteren en tussen de een en de vier verschillende bet levels, of wel inzet niveaus, of wel het aantal munten per bet line. Het maximale inzet bedrag bedraagt veertig euro per spin, wat op tien euro na het zelfde bedrag is als in Big Bang.

Secrets of Horus is daarom een ideale keuze voor de mensen met een kleiner budget. Het maakt het voor hen mogelijk om tijdens verschillende draaien toch maximaal in te zetten en dit kost dan maar veertig euro per keer, in tegenstelling tot sommige slots spellen waar het maximale inzet bedrag maar liefst twee honderd euro of meer is. Dit is nogal een verschil. In Secrets of Horus is het dus mogelijk om vijf keer zoveel te spelen met eveneens een maximaal inzet bedrag. En toch is er genoeg te verdienen in dit spel. Redenen genoeg dus om voor Secrets te kiezen.

Horus kan uitbetalen!

Het best uitbetalende symbool bijvoorbeeld is Horus zelf. Met vijf dezelfde Horus symbolen op een actieve win lijn wordt de tien duizend munten tellende jackpot gewonnen. Het Horus symbool is eveneens het wild symbool in dit spel en vervangt alle andere symbolen behalve het scatter symbool om zoveel mogelijk winnende combinaties te creëren.

Als er gewonnen wordt met het Secrets of Horus wild symbool dan zal de winst ook nog eens worden verdubbeld. Het scatter symbool is herkenbaar als de scarabee. Met twee, drie, vier of vijf scatters waar dan ook op de rollen worden twee, vijf, vijf en twintig of vijf honderd keer gewonnen. Met behulp van de pay table kunt u precies opzoeken hoeveel elk symbool en de symbolen combinaties precies uitbetalen.

Dit is altijd van links naar rechts, behalve in een spel als bijvoorbeeld Starburst waar het ‘win both ways’ principe actief is. Het is ook mogelijk om de autoplay modus in te schakelen en dan kunnen er tien, vijf en twintig, vijftig, vijf en zeventig, honderd, twee honderd en vijftig, vijf honderd, zeven honderd en vijftig of zelfs duizend spins achter elkaar af gespeeld worden. Natuurlijk kan het wel ingesteld worden om de autoplay functie te laten stoppen bij een bepaald gewonnen of verloren bedrag of wanneer bijvoorbeeld de gratis spins in gaan.

Of het aan onze eisen voldoet…

Secrets of Horus is absoluut een zeer goed slots spel, net zoals het voorgaande spel Secret of the Stones dat zeker is. Het spel past goed in de historische spellen categorie vanwege het thema. Er is een groot aantal spelers dat hier dan ook enorm in geïnteresseerd is. Verder zijn de uitbetalingen ook echt helemaal top. In het gratis spins feature worden de winsten zelfs verdriedubbeld gedurende vijftien gratis spins. Dat is natuurlijk echt de moeite waard.

Het thema is ook enorm intrigerend voor een grote groep spelers. Het Oude Egypte heeft iets zeer mysterieus en nog steeds zijn archeologen en historici er nog niet helemaal uit hoe het leven er toen heeft uit gezien, ondanks de ontelbare schatten die uit dit tijdperk tot vandaag de dag bewaard zijn gebleven.

Slot die Egypte in huis brengt

Een bezoekje aan het Nationale Museum van Egypte in Cairo laat dit zeker zien. Iedereen die ooit in Egypte is geweest of die het ooit nog eens wil bezoeken, zal zeker bijzonder gecharmeerd zijn van Secrets of Horus. Zelf zijn we gek op dit thema en het feit dat de uitbetalingen ook nog eens super zijn, maakt het spel helemaal af. Als u zelf eens een gokje wil wagen dan kan dit uiteraard in een van de aanbevolen casino’s op deze website die uiteraard alle NetEnt slots op een veilige manier aanbieden.

Hier kunt u bijvoorbeeld ook met iDEAL betalen en gebruik maken van een Nederlands talige help desk. Net Entertainment is een van de grootsten, of misschien wel de grootste, software producent ter wereld. De spellen die het bedrijf op de markt brengt zijn van een top kwaliteit en Secrets of Horus hoort daar zeker bij.