Silent Run


Silent Run
Silent Run

Silent Run is speciaal voor liefhebbers van oorlogs films over de Tweede Wereld Oorlog, onderzeeërs, en zee gevechten. Voor anderen zal het opblazen van schepen door middel van torpedo’s afschieten in het bonus spel op zich al een waar genoegen zijn. De graphics en de snelheid van Silent Run zijn absoluut van de hoogste klasse. De oude onderzeeërs en andere oorlogs attributen staan centraal op de rollen van dit spel. We zien een onderzeeër, een oorlogs schip, torpedo’s, mijnen en ook de traditionele letters A, K, Q, J en het nummer 10 als symbolen.

Het spel heeft vijf rollen, drie rijen en vijf en twintig win lijnen. Het is een zeer authentiek design wat u direct in de sfeer brengt van het thema. Net Entertainment, ook wel een van de meest succesvolle software productie bedrijven ter wereld, heeft er voor gezorgd dat Silent Run u direct mee terug de tijd in neemt naar de Tweede Wereld waar de onderzeeërs de oceanen in het oog hielden en vijandige schepen kapot maakten om het eigen land te kunnen beschermen.

Dit spel is net zoals NetEnt Starburst om verschillende redenen een echte hit gebleken, en waarom zult u hier onder precies kunnen lezen.

Wat het kan opbrengen…

Het is onmiddellijk duidelijk als het spel nog maar aan het laden is dat het hier gaat om kwaliteit, net als Secrets of Horus bijvoorbeeld. Het ontwerp van de achtergrond en van de rollen zelf is met het grootste oog voor detail gemaakt. De geluiden daarbij maken het nog echter, de sonar geluiden en de explosies van schepen geven net de indruk dat u u op een onderzeeër bevindt.

Tussen de een en de tien munten kunnen per win lijn worden ingezet en er is een maximum van vijf en twintig win lijnen. Het wild symbool speelt hierbij een speciale rol door het uitzenden van de ping geluiden. Als er een symbool een ping terugstuurt dan zal dit ook in een wild symbool veranderen. Hiermee kunnen erg grote winsten mogelijk gemaakt worden. Dan is er ook nog een geweldig bonus spel. Hier bevindt de speler zich in de controle kamer of wel de besturings kamer van de onderzeeër en met een telescoop moet de horizon worden gecontroleerd op vijandige schepen. Het is de bedoeling om dan torpedo’s af te vuren om zoveel mogelijk vijandige schepen te doen zinken.

Bonus en jackpot winnen!

Afhankelijk van hoe succes vol dit is ontvangt u een mooie cash bonus en worden de winsten misschien wel met tien vermenigvuldigd. Er is een jackpot van maar liefst twee honderd en vijftig duizend munten, maar het is moeilijk om deze te treffen. Het is uiteraard mogelijk om het spel eerst gratis te spelen zodat u behendig kunt worden in het spelen van Silent Run. Het wild symbool, zoals u ziet, net als in NetEnt Starburst erg belangrijk, ziet er uit als een rood waarschuwings licht. Het vervangt alle andere symbolen behalve het echo bonus symbool. Er is ook een sonar wild. Dit symbool ziet er uit als een radar met een rood licht erachter. Dit is het symbool dat de sonar pulse uitzendt om nog meer wild symbolen te creëren.

In plaats van het scatter symbool is er een groen sonar screen symbool dat ook een pulse uitzend om verborgen torpedo’s te vinden op de rollen. In het Echo Bonus spel is het de bedoeling, zoals reeds hierboven beschreven, om de vijandige schepen op te blazen. Dit is echt enorm spannend, net zoals het spannende bonus spel van Scarface dat ook is!

Of het aan onze eisen voldoet…

Silent Run is een enorm spannend en dramatisch spel waarbij u zich even terug in de tijd waant en u zich helemaal kunt verplaatsen in de huid van een onderzeeër personeelslid ten tijde van de tweede wereld oorlog. Verantwoordelijk zijn voor het beschermen van het thuisland en het neerschieten van vijandige zee schepen is natuurlijk behoorlijk heftig, zo ook in Silent Run.

De ambiance is enorm echt en dit is grotendeels dankzij de indrukwekkende sound effecten, die subtiel maar effectief zijn. Het bonus spel is een andere reden waarom Silent Run zo enorm graag gespeld wordt door spelers. Het was logisch geweest als het spel tot de populaire video slots top tien had gehoord, maar waarschijnlijk is het net buiten de boot gevallen. Het is absoluut een zeer lucratief en spannend spel wat door Net Entertainment, hoe kan het ook anders, nu ruim een jaar geleden op de markt is gebracht.

Slot speelt eenvoudig.

Het is ook zeer mooi om te zien hoe de rollen ook op een bepaalde manier zijn afgebeeld alsof ze zich onder water bevinden. Alles is gewoon zeer goed uitgedacht en op een zeer effectieve manier in stand gebracht.

Zoals Silent in Silent Run doet vermoeden is dit zeker geen spel met zeer luide geluids effecten. Er ontbreken scatters en ook een aanzienlijke jackpot, zoals bijvoorbeeld in Mega Fortune, maar in ruil daarvoor is er in Silent Run genoeg actie en zijn er eveneens bijzonder veel manieren om uw winsten te kunnen verhogend oor middel van de bonus ronde waarin torpedo’s afgevuurd mogen worden en de vele wild symbolen.