Space Wars


Space Wars
Space Wars

In Space Wars zijn het wederom de buiten aardse wezens die de show stelen. Net als in het beroemde video slots spel Aliens, staat ook Space Wars volledig in het populaire ‘outer space’ thema. Space Wars is echter wat vriendelijker van outlook, de paarse en roze achtergrond kleuren creëren een kalmerend sfeertje. Op de rollen komt u heel veel verschillende Aliens tegen, waaronder zogenaamde ‘cyclopen’ en octopus achtige wezens. Het groene alien symbool heeft een super mooie animatie zodra het deel uit maakt van een winnende combinatie. Space Wars is dus een zeer aantrekkelijk slots spel waar het alien thema centraal staat.

Deze buitenaardse wezens vechten hun eigen oorlog uit en om precies te snappen waar het allemaal om draait, kunnen wij u eigenlijk alleen maar aanraden om het spel eens te spelen. Natuurlijk kan dit zowel in gratis als in betalende versie. Er is uiteraard voor ieder wat wils. Net Entertainment heeft met dit slots spel voor een zeer vermakelijk spel gezorgd waar ook nog eens mooie bedragen te winnen zijn.

Wat het kan opbrengen…

Er zijn tot veertig win lijnen in dit mooie spel en er kan ingezet worden tussen de veertig euro cent en de twee honderd euro. Dit laatste bedrag is twee keer zo veel als bijvoorbeeld in Robin Hood het geval is. Space Wars is dan ook aantrekkelijk voor de spelers met een groter budget. Het symbool met het woord ‘wild’ is uiteraard het wild symbool en dit kan elk ander symbool vervangen.

Als het wild symbool op rol twee of vier terecht komt dan is er enorm veel mee te winnen. Het zijn tevens stacked wilds, dus elk symbool op de rol kan wild worden. Elke winst zal het betreffende alien symbool naar rechts doen vliegen, recht naar het ‘alien vessel’ aan de rechterkant van uw scherm.

De rollen zullen dan nog eens draaien terwijl dat helemaal niets kost. Uiteraard maakt u zo dus opnieuw kans op winnende combinaties, waar u niet eens voor heeft hoeven te betalen. Het maximaal aantal munten dat gewonnen kan worden is tien duizend.

Space Wars RTP

Het uitbetalings percentage of return to player rate is een goede zes en negentig komma acht procent, wat bijna overeenkomt met een succesvol video slots spel als Frankenstein of Attraction waar het RTP rate zes en negentig komma zeven procent is. In grote lijnen zijn er dus wilds, stacked wilds en cloning pod re-spins die deel uit maken van Space Wars. Het spel bestaat verder uit vijf aparte kolommen met vier rijen en veertig vaste win lijnen.

Natuurlijk zijn de bet levels en coin values aan te passen naar gelang uw persoonlijke voorkeur. Er zijn zes verschillende munt waardes waar uit gekozen kan worden van een euro cent, twee euro cent, vijf euro cent, tien euro cent, twintig euro cent en ten slotte van vijftig euro cent.

Als de munt waarde met het bet level en het aantal win lijnen wordt vermenigvuldigd dan wordt zo het minimum en het maximum in zet bedrag berekent. In dit geval is dat veertig euro cent aan de ene kant en twee honderd euro aan de andere kant zoals reeds hierboven beschreven. Natuurlijk is het ook weer mogelijk om de andere settings aan te passen op het gebied van geluid en geschiedenis en autoplay en max bet, om Space Wars volledig te kunnen personaliseren.

Of het aan onze eisen voldoet…

Space Wars voldoet absoluut aan onze strenge eisen. Dit spel heeft enorm veel in zijn mars en zal keer op keer tijdens het spinnen doen verrassen en verbazen. Het zijn enkel de hoogste winsten op een win lijn die uitbetaald worden. Treft u meerdere winsten op verschillende win lijnen dan worden deze allemaal uitbetaald. Het is vooral een zeer aantrekkelijk spel over de ruimte en andere planeten waar op een superieure wijze retro en nieuw design bij elkaar komen. Het gaat over een oorlog tussen vijf verschillende soorten ruimte wezens.

Elk alien is grappig en lief, maar tegelijkertijd ook gemeen genoeg, om het niet erg te vinden dat zij van het scherm verdwijnen. Het spel heeft daarbij ook nog absoluut ontzettend veel prijzen in petto, net zoals de slot Starburst ook keer op keer doet verrassen, doet Space Wars dat eigenlijk ook. Het is te zeggen dat mensen met een groot budget eerder kiezen voor dit spel dan spelers met een klein budget. Dat is logisch gezien het hoge maximale inzet bedrag van twee honderd euro. Maar zelfs als u geen super hoge winst maakt, dan is er genoeg op kleinere schaal om u enthousiast te houden. Het super coole thema en de mooie effecten zorgen hier allemaal voor.

Een bonus spel of progressieve jackpot was natuurlijk een mooie toevoeging geweest, maar eigenlijk missen we het geen seconde als we aan het spelen zijn. We verwachten dan ook echt niet het voor u een gemis gaat zijn. Space Wars is bovenal vooral vermakelijk en het zorgt voor een perfect tijds verdrijf waarbij ook nog eens zeer mooie bedragen te winnen zijn.