Subtopia


Subtopia
Subtopia

In Subtopia wordt de speler door Net Entertainment mee genomen op een groots onderzee avontuur. Natuurlijk zijn er al verschillende slots waar de onder water wereld een rol speelt, zoals bijvoorbeeld Silent Run, maar Subtopia is toch anders. Hier ontdekt u namelijk een verloren stad op de bodem van de oceaan waarbij interessante figuren en heel veel schatten op uw weg zullen komen. De makers hielden het ‘less is more’ principe goed in gedachten bij de creatie van dit slots spel.

Het gaat er voornamelijk om om veel geld te verdienen, zonder een hoop poes pas met schreeuwende graphics en ingewikkelde features. De vele vermenigvuldigers maken het juist een bijzondere ervaring, waar werkelijk veel te verdienen valt. Het design daarbij is helemaal tip top in orde en een lust voor het oog.

Wat het kan opleveren…

Subtopia is een spel dat gespeeld wordt op twintig win lijnen en vijf rollen, volgens de traditionele set up die Net Entertainment in de meeste spellen gebruikt, waaronder Spellcast bijvoorbeeld. Er kunnen tot tien munten per lijn worden ingezet van een euro cent tot vijftig euro cent.

Dit geeft een maximum inzet van honderd euro per draai als u dat zo wenst. Lager inzetten kan natuurlijk ook, maar dan wordt er geen kans gemaakt op de hoogste uitbetalingen. Zoals gewoonlijk is het de bedoeling om zoveel mogelijk symbolen combinaties te treffen, waar u in de pay table precies kunt aflezen hoeveel elk symbool apart en in combinatie zal uitbetalen. Enkel de combinaties die op de eerste rol beginnen en dan van links naar rechts lopen worden als winsten beschouwd.

Meerdere combinaties op een win lijn worden echter niet apart uitbetaald, enkel het hoogste bedrag zal worden bijgeschreven op uw rekening. Wint u meerdere keren op verschillende win lijnen, dan worden deze bedragen wel allemaal apart door de speler gewonnen en bijgeschreven op de spelers account.

Duidelijke symbolen

De symbolen zijn vrij simpel, en ook weer volgens het ‘less is more’ principe. De klassieke speel kaarten komen voor en de beter uitbetalende symbolen zijn de karakters uit het verhaal. In totaal zijn er in ieder geval tien verschillende symbolen, waarbij telkens ten minste drie dezelfde moeten vallen om te kunnen winnen. Natuurlijk is er, net zoals in NetEnt Starburst, ook een wild symbool in het spel aanwezig. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve het scatter en het special feature symbool. Het scatter symbool is bijvoorbeeld herkenbaar als het kompas.

Met drie of meer scatters dan zullen de populaire gratis spins beginnen. Hier kunt u winsten innen waarvoor u zelf niet heeft hoeven te betalen. Dit zijn mooie weggevertjes van het casino. De zogenaamde ‘multiplier meter’ zal op het scherm verschijnen en willekeurig de winsten laten vermenigvuldigen met twee, drie, vier, vijf of zes keer. Symbolen die beter uitbetalen zijn bijvoorbeeld de rood harige wetenschapper. Als er vijf op de rollen verschijnen en u heeft maximaal ingezet dan krijgt u al twintig duizend munten bijgeschreven.

Of het aan onze eisen voldoet…

Subtopia speelt zich af onder water in een bijzondere onderzeeër waarde menselijke hoofdpersonen ieder hun eigen karakter en doel hebben. De achtergrond van het spel is de mysterieuze onder water stad die recht uit de mythes over Atlantis lijkt te komen. De grafische kwaliteit en de snelheid van het laden van Subtopia zijn uitstekend.

Er zijn miljoenen boeken, films en video spellen die zich in de bijzonder intrigerende onderwater wereld afspelen. Subtopia doet dit op een geheel eigen manier en dat maakt het zo’n interessant slots spel. De reizigers aan boord van de onderzeeër doen allemaal op een eigen manier onderzoek naar de geheimen van de zee. Het zijn intrigerende mensen die u vast beter wil leren kennen en waar al gauw een voorkeur naar het ene of het andere karakter bij zal ontstaan. Het spel is verder behoorlijk lucratief en dat maakt het natuurlijk al gauw een hit, net zoals bijvoorbeeld Space Wars aanzienlijk meer gespeeld wordt dan een spel als Relic Raiders.

Subtopia RTP

Het uitbetalings percentage van Subtopia ligt dan ook een stuk dichterbij dat van Space Wars en is met zes en negentig komma een procent een zeer aantrekkelijk spel om te spelen.

Inzetten kan tussen de twintig euro cent en de honderd euro per draai, want het mogelijk maakt voor een groot spelers publiek om dit spel te kiezen. Inmiddels is ook de mobiele versie van Subtopia volledig ‘up and running’ en dit is eveneens een zeer populaire keuze voor hedendaagse spelers. Door voor mobiele spellen te kiezen is er de mogelijkheid om altijd en overal te spelen. Het uiterlijk van het spel is zodanig aangepast dat het perfect op een kleiner touch screen te spelen is.

De inhoud van Subtopia is verder hetzelfde gelaten door Net Entertainment. We verwachten dat het spel de komende tijd nog vaker gespeeld gaat worden. Het is absoluut een uitstekende keuze als u voor een no nonsens spel wil kiezen waar een aantal zeer goede features zijn die u echt geld laten winnen en geen onnodige poes pas die u van het echte werk af houd.