Super 80’s


Super 80's
Super 80’s

De jaren tachtig is het tijdperk waar uw recensent in is opgegroeid. De muziek tonen van Super 80’s klinken dan ook meteen zeer vertrouwd aan. Een spel over de jaren negentig zou echter meer herkenning oproepen, op dezelfde manier als de mensen die in de jaren zeventig geboren zijn, juist meer van dit spel kunnen genieten, dan bijvoorbeeld van Funky Seventies, aangezien zij toen nog eigenlijk te jong waren om alles goed op te kunnen nemen.

Desalniettemin zorgt het voor behoorlijk wat nostalgie en de skateboards, roze hoge hakken, de walkman en de computer joysticks zijn maar een paar elementen die erg goed te herinneren zijn. In ieder geval is dit spel dat gespeeld wordt op vijf rollen, vier rijen en met veertig win lijnen een super manier om de jaren tachtig te eren. Net Entertainment heeft er alles aangedaan om met een super design het beste uit dit tijdperk boven te halen.

Een reeks van drie slots

De typische muziek en symbolen uit de jaren tachtig, tezamen met de mogelijkheden om goed te winnen met behulp van scatters, stacked wilds en gratis spins, maken dat Super 80’s een uitstekende keuze is. Daarbij is het ook nog eens het derde slot uit de trilogie waar ook Groovy Sixties en Funky Seventies deel van uitmaken.

Aangezien deze twee spellen een uitstekende reputatie genieten, zijn de verwachtingen voor het jaren tachtig spel natuurlijk ook erg groot. We kunnen u nu al verklappen dat Net Entertainment de hoge verwachtingen volledig heeft verdiend en goed gemaakt.

Wat het kan opbrengen…

Het scatter symbool, of wel de vrouw, komt op de rollen twee, drie en vier voor en kan voor gratis spins zorgen mits er minstens drie op uw scherm zijn gevallen. Daarbij wordt de uitbetaling tijdens de gratis spins ook nog eens verdubbeld.

Als het nog eens lukt om tijdens de gratis spins op drie scatters symbolen te ‘landen’, dan wordt uw inzet met twee vermenigvuldigd en krijgt u zelfs nog meer gratis spins. Gratis spins zijn natuurlijk zeer geliefd in Super Eighties, omdat hier mee gratis en voor niets gespeeld wordt en de winsten mogen gewoon gehouden worden. Dit is een element dat Net Entertainment aan de meeste spellen heeft toegevoegd, zo ook aan bijvoorbeeld Subtopia.

Slot aanpassen naar wens

Spelers worden enorm enthousiast van dit soort cadeautjes en het is een mooie manier om op eenvoudige wijze uw winsten te kunnen vergroten. Natuurlijk kan Super 80’s volledig gepersonaliseerd worden en dit door bijvoorbeeld het bet level aan te passen of het aantal pay lines te veranderen. De munt waardes waaruit gekozen kan worden in dit spel rangeren van een euro cent tot vijftig euro cent.

Super 80’s kent een theoretisch uitbetalings percentage van zes en negentig en een half procent, wat het net zoals EggOMatic tot de beter uitbetalende spellen laat behoren. De minimum inzet per draai is een euro cent en de maximum inzet is honderd euro. Dit geeft een breeds spectrum aan inzet mogelijkheden en maakt Super 80’s dan ook voor een groot publiek erg interessant. Het jackpot symbool is het Eighties Wild Symbool. Met vijf van deze op een actieve win lijn worden duizend munten gewonnen. Dit lijkt weinig, maar aangezien deze symbolen ge-‘stacked’ zijn, wil dat zeggen dat het scherm er vol van zal staan en dit zal zich vertalen naar maar liefst veertig duizend munten!

Of het aan onze eisen voldoet…

Zoals u ziet voldoet Super Eighties net zoals zijn succesvolle voorgangers Groovy Sixties en Funky Seventies volledig aan al onze belangrijke eisen. Het design is super, de snelheid is perfect in orde, de uitbetalingen zijn subliem. Wat wilt u nog meer? Nou, misschien een bonus feature zou u kunnen zeggen?

Op het eerste oog lijkt dat inderdaad te ontbreken, maar tijdens het spelen zult u direct merken dat dit op geen enkele manier gemist wordt. Het is eigenlijk hetzelfde geval met dat andere ultra populaire video slots spel dat de laatste tijd enorme furore maakt, NetEnt Starburst. Ook hier is geen bonus spel aan toegevoegd, maar toch breekt dit slots spel van Net Entertainment werkelijk alle records.

Winnen in reguliere spel

Dit laat alleen maar zeggen dat een bonus spel absoluut geen noodzakelijkheid is om aan al onze eisen te voldoen en om een super succesvol slots spel te kunnen zijn. Het is misschien dan ook daarom dat Net Entertainment bonus spellen aan een kleiner aantal video slots bevoordeeld houdt. Wellicht omdat deze spellen anders te weinig mogelijkheden hebben om indruk te maken op de spelers.

In ieder geval is Super Eighties absoluut een topper en het verbaast ons wederom dat dit spel niet in de top tien staat. Het zal er misschien net om gehangen hebben. In ieder geval, als u zelf benieuwd bent geworden, dan kunt u nu direct via deze website door klikken om het ook eens uit te proberen. Het voordeel hiervan is dat u zodoende direct in een veilig en betrouwbaar online casino terecht komt. Uiteraard is het oog mogelijk om eerst een gratis versie van Super Eighties te proberen, voor u over gaat naar het echte werk.