Tiki Wonders


Tiki Wonders
Tiki Wonders

Tiki Wonders is het derde slots spel uit de Wonders trilogie waarvan we het genoegen hebben het te mogen recenseren. En een waar genoegen is het zeker. Deze drie spellen behoren tot de absolute top, en het feit dat er zeer interessante progressieve jackpots aan verbonden zijn helpt natuurlijk zeker mee. Tiki Wonders speelt zich niet af in Japan, zoals Geisha Wonders en ook niet op de Noord of Zuid Pool zoals Icy Wonders, maar in het warme, zonnige Hawaii.

De symbolen op de rollen passen dan ook perfect bij dit landschap, met een typische hagedis, dolfijn, lekkere cocktail, papegaai en authentieke schildpad, naast de surfer boy die natuurlijk niet mag ontbreken in dit spel. Het spel ademt een sfeer uit van vakantie, zon, zee en strand, en daar kijken we natuurlijk allemaal naar uit op een dag als deze, waar de temperaturen al onder nul aan het geraken zijn.

Wat het kan opbrengen…

De surfer boy is, hoe kan het ook anders, het wild symbool. Dit symbool kan elk ander symbool vervangen, behalve het scatter, om zodoende nog meer winnende combinaties mogelijk te maken. Het scatter symbool is het meisje, en als dit twee of meer keer voorkomt op de rollen in een spin, waar dan ook, dan wordt een vermenigvuldiging van het aantal scatters uitbetaald.

Bij drie of meer scatters worden er ook nog gratis spins weggegeven, waarbij alle winsten ook nog een verdrievoudigd worden. Dit is gigantisch leuk en maakt dat Tiki Wonders enorm spannend is. En over spannend gesproken, waar een mega jackpot zoals deze ontbrak in NetEnt Starburst, hier is hij wel degelijk van de partij. En niet een, nee, maar liefst twee progressieve jackpots die gewonnen worden als er vier of meer sterren op een lijn verschijnen.

Geisha en Icy Wonders

Met vijf sterren wordt natuurlijk de Mega Wonder jackpot uitgekeerd, en met vier de wat kleinere Wonder jackpot. In Icy en Geisha Wonders heeft u hier natuurlijk al alles over kunnen lezen. En alsof dit nog niet genoeg is, met vijf surfer boys bij een maximale inzet kan ook nog eens veertig duizend munten gewonnen worden, wat zelfs nog tot honderd twintig duizend munten kan stijgen als dit zich tijdens de gratis spins afspeelt. Hoezo goed uitbetalende video slot?

Tiki Wonders is echt een must-do! In ieder geval kunt u zelf ook het een en ander aanpassen en personaliseren. Bijvoorbeeld door het bet level tussen de een en de vier in te stellen en ook het aantal bet lines kan gekozen worden tot en met een maximum van dertig. De munt waardes die ingezet kunnen worden liggen tussen de een euro cent en de twintig euro cent. Ten slotte kunnen ook de geluids settings volledig worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeur.

Of het aan onze eisen voldoet…

Tiki Wonders wordt vaak samen met Geisha en Icy Wonders, de Wonder Slots genoemd. Alle drie delen zij de Wonder en de Mega Wonder Jackpot, wat wil zeggen dat alle inzetten van spelers in deze drie spellen bij elkaar worden genomen en daaruit bestaan de twee jackpotten. Een jackpot spel als Tiki Wonders geeft alvast goede ideeën wat er met een grote hoeveelheid geld gedaan zou kunnen worden.

Een reis naar de zon is natuurlijk een steevast antwoord van de meeste mensen. Weer anderen zouden het echter investeren in een huis, of het aflossen van een lening. Maar waarom zouden we niet zoveel mogelijk proberen te genieten van het moment? Leven in het nu? Wat er later allemaal nog kan gebeuren, dat weten we natuurlijk niet. Daarom is het misschien juist wel echt nuttig om te genieten en als er een mooi bedrag gewonnen wordt, dat dan ook investeren in iets wat u echt vrolijk en gelukkig maakt.

Tiki Wonders geeft ons alvast goede ideeën voor een mogelijke reis bestemming. Het uitbetalings percentage is niet zo laag als in Relic Raiders, maar bevat toch nog een redelijke drie en negentig procent. Dit is zeker niet het beste return to player rate dat in de video slots van Net Entertainment gevonden kan worden, maar het is zeker niet verkeerd en kan voor zeer mooie uitbetalingen zorgen. Er zit geen bonus spel aan dit slot spel verbonden, maar omdat er elke draai wel iets gebeurt, is dat geen groot gemis.

Wonders jackpots

Waarschijnlijk zijn de twee progressieve jackpots toch wel de belangrijkste reden waarom spelers voor Tiki Wonders kiezen, en groot gelijk hebben ze. Net Entertainment is een soort van pionier op dit gebied en de progressieve jackpot groeit vliegensvlug in deze spellen, wat een groot voordeel is voor de spelers.

De Wonder jackpots zijn lokaal, zodat enkel de spelers van een NetEnt casino deze laat toenemen, in tegen stelling tot de pooled jackpots van bijvoorbeeld Mega Fortune en Hall of Gods. Dan is het alleen nog maar uitkijken naar de fel begeerde sterren natuurlijk, die het absoluut de moeite waard maken van het inzetten van geld in Tiki Wonders. Met vier of meer sterren zal de Mega Wonders of de Wonders jackpot volledig voor u zijn!