Trolls


Trolls
Trolls

Trolls, of wel trollen, wie herinnert ze zich niet? Die kleine bruine, meestal plastieken figuurtjes, met een beetje piekhaar in een felle kleur op het hoofd. Er was een periode een hele rage en Nederlandse kinderen konden er geen genoeg van krijgen, iedereen spaarde die grappige trolletjes. In Scandinavië, en vooral in Noorwegen, groeit generatie naar generatie op met deze wezentjes.

De legendes over de zogenaamde Trolls zijn talrijk en zeer intrigerend. Bestaan ze echt? Waarom werden ze dan nog nooit in het dag licht gezien? Zou dat echt zijn omdat een beetje licht ze al zou laten verstenen? Zijn de trollen echt verantwoordelijk voor de verdwijningen van zoveel jagers? De trollen zien er inderdaad alles behalve lief en vriendelijk uit. Ze zijn best wel griezelig en nemen de speler mee naar hun eigen mystieke wereld. In dit spel waar tot honderd twintig duizend munten gewonnen kunnen worden op twintig win lijnen, is het een zogenaamd fantasy thema wat Trolls verbindt met andere slots spellen, terwijl het feit dat het over een legende gaat weer een connectie geeft met bijvoorbeeld Tales of Krakow en Excalibur.

De symbolen op de rollen bestaan natuurlijk uit trollen die gemakkelijk van elkaar te onderscheiden zijn. Van hoog naar laag uitbetalend zijn het de koning trol, de moeder trol, de oorlog trol, de steen trol, de baby trol, de gnome, de aas, koning, vrouw, boer en tien.

Wat het kan opbrengen…

Om Trolls te spelen moet er allereerst ingezet worden tussen de een euro cent en de tachtig euro per draai. Dit laatste komt overeen met de maximum inzet per draai in bijvoorbeeld Excalibur, zoals reeds gezegd, eveneens een slots spel waar een beroemde legende gebruikt is als thema, namelijk het verhaal over het zwaard Excalibur van Koning Arthur. Het wild symbool is erg bijzonder in Trolls. Behalve dat het alle andere symbolen kan vervangen behalve de scatter maan, is het ook nog eens verbonden met het meest uitbetalende symbool. Vijf wild symbolen kunnen namelijk al een ongelofelijke tien duizend munten opleveren. Er is ook nog een gouden wild symbool.

Als deze op het derde rol komt te staan dan zal het zich gedragen als een wild symbool en uw winst ook nog eens met vier vermenigvuldigen. Het scatter symbool is ook nog eens super aantrekkelijk. Drie, vier of vijf scatters geven tien, twintig of zelfs dertig gratis spins. Tijdens de gratis spins wordt de inzet drie maal uitbetaald. Het zal u dan ook niet verbazen dat het uitbetalings percentage van Trolls een aantrekkelijke vijf en negentig komma een procent is. Niet zo hoog als Blood Suckers met acht en negentig procent natuurlijk, maar de bijzondere wild en scatter symbolen maken het wel even spannend.

Of het aan onze eisen voldoet…

Trolls was absoluut een slimme zet van Net Entertainment. Er was natuurlijk reeds het spel waar de Scandinavische goden hun opwacht maken, Halls of Gods, maar Trolls is een stuk lieflijker te noemen, ondanks de toch wat griezelig uitziende wezentjes. Het spel is een favoriet bij zowel mannen als vrouwen en dat komt door het gender neutrale thema, en het feit dat het vol met spannende gegevens zit zoals het gouden wild symbool en de vele scatters.

Het is daarom een spel wat bij een zeer breed publiek past en dat is absoluut een reden dat dit een succes is. We hebben dat in het verleden natuurlijk ook al uitgebreid kunnen waarnemen bij een spel wat op het eerste oog niets bijzonders was, maar wat uiteindelijk uitgegroeid is tot het meest succesvolle slots spel aller tijden.

Een spel waar het ‘less is more’ principe een sterke kracht was, en waar het thema zowel mannen als vrouwen enorm aansprak. We hebben het natuurlijk over geen spel minder dan NetEnt Starburst. Ook Trolls bezit over soort gelijke ingrediënten, en het is dan ook geen verrassing dat dit spel het ook zo goed blijkt te doen. Aan onze eisen voldoet het in ieder geval en daarbij heeft het ook nog iets magisch wat niet echt onder woorden te brengen is. De beste manier om dit uit gelegd te krijgen is door het gewoon zelf eens te spelen. Trolls is maar een paar muis klikjes van u verwijderd en het kan daarom op elk moment gespeeld worden, wanneer het u maar uit komt.

Slot voor fantasie liefhebbers.

Voor de liefhebbers van Noorse mythologie en legendes is dit natuurlijk een ideaal thema, maar ook voor de mensen die er totaal geen wetenschap over hebben zullen kunnen genieten van dit spel, wat enorm vriendelijk in gebruik is. Dankzij het ontwerp van Net Entertainment is dit wederom een spel met een prachtig grafisch design en een optimale snelheid. Laden gebeurt in enkele seconden via uw browser en dat maakt het extra gemakkelijk in gebruik omdat er geen speciale soft ware gedownload hoeft te worden, waar natuurlijk ook weer allerlei risico’s aan vast zouden zitten. Trolls is absoluut een topper en we vinden dat u dit spel zeker eens gespeeld moet hebben.

De gratis versie is ook beschikbaar en het hangt volledig van uw budget af op welke manier u wil spelen. Een kleine tip van ons, zet altijd een bedrag van uw winst opzij, om daar niet verder meer mee te spelen. Op deze manier komt u zeker niet van een koude kermis thuis op het moment dat u beslist om te stoppen met slots spelen. Er zal altijd een bedrag zijn waar u naar kunt kijken en kunt denken ‘dat heb ik fijn gewonnen met het spelen van Trolls!’.