Vikings Treasure


Vikings Treasure
Vikings Treasure

Viking’s Treasure draait op vijf rollen en vijftien win lijnen. Het is een spel wat boordevol wild symbolen, scatters, vermenigvuldigers en gratis spins staat. Daarom is het een graag gezien spel wat door vele spelers herhaaldelijk gespeeld wordt. Net Entertainment heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een Viking thema geadopteerd voor Viking’s Treasure.

Daarin staan het Viking symbool, het schat symbool, het schip, de helm, de vrouw, de ax onder andere centraal. Het is een lust voor het oog om dit spel te bekijken, aangezien de symbolen in animaties veranderen wanneer er een winst wordt behaald. Het is net als NetEnt Starburst een spel wat op het eerste oog niet al te bijzonder lijkt, maar wat echt gespeeld moet worden om te zien hoeveel het te bieden heeft. Wat het allemaal kan opbrengen kunt u hieronder in de volgende paragraaf uitgebreid lezen.

Wat het kan opbrengen…

De munt waardes die ingezet kunnen worden in Viking’s Treasure zijn twee euro cent, vijf euro cent, tien euro cent en twintig euro cent. Er kunnen tussen de een en de vijftien win lijnen geselecteerd worden en tot maximaal vijf munten per lijn worden ingezet. Dit geeft een minimum inzet van twee euro cent per draai en een maximale inzet van vijf en twintig euro.

Dit is dus een spel wat uitermate geschikt is voor de spelers met een wat kleiner budget, net zoals bijvoorbeeld Thrill Spin of Mega Joker. Het is mogelijk om handmatig te draaien door telkens op de spin knop te drukken, of door dit automatisch te laten gebeuren met behulp van de autoplay functie. Het is wel mogelijk om vooraf in te stellen dat de rollen zullen stoppen met draaien met het behalen van een bepaalde winst of verlies.

Winlijnen en inzetten

Alle vijftien win lijnen en vijf munten per lijn aan twintig euro cent kan in een klap worden ingezet door op de ‘bet max’ knop te klikken. Dit is de snelste manier om een maximale inzet in te schakelen, zodat u mee dingt naar de hoogste prijzen in Viking’s Treasure. De Viking zelf is in ieder geval het hoogst uitbetalende symbool in dit slots spel. Met vijf van deze Vikingen worden tien duizend munten gewonnen bijvoorbeeld. Het Viking symbool is tevens het wild symbool en zal alle andere symbolen kunnen vervangen, behalve de scatters. De winsten met een wild symbool worden dan ook nog eens verdubbeld.

Symbolen en uitbetaal percentage.

Daarna is het Viking schip het best uitbetalende symbool, met duizend munten voor vijf stuks op een actieve win lijn. Het schat symbool is de scatter. Met twee schat symbolen zal de totale ‘bet’ verdubbeld worden, met drie zal het maal vijf zijn, met vier, maal vijf en twintig en met vijf zelfs maal vijf honderd. Tevens worden er met drie of meer scatters ook vijftien gratis spins met een vermenigvuldiger van drie gewonnen.

Zoals gewoonlijk wordt alleen de hoogste winst op een win lijn uitbetaald. Alle symbolen combinaties moeten van links naar rechts worden afgelezen, dit is anders als in het Starburst spelen, want daar geldt het ‘win both ways’ principe. Scatter symbolen zijn een uitzondering en gelden overal op de rollen. Om er achter te komen hoeveel elk symbool zal uitbetalen kan de pay table geraadpleegd worden. Dit is een snelle manier om er achter te komen, maar het is ook een optie om gewoon te wachten en te kijken naar uw credits om te zien met hoeveel zij toenemen.

Of het aan onze eisen voldoet…

Viking’s Treasure is een boven gemiddeld spel wat uitbetalingen betreft, voornamelijk vanwege de super hoge vermenigvuldigers en de vele gratis spins die weggegeven worden. Het thema over Vikingen is interessant voor de spelers die houden van geschiedkundige onderwerpen, zoals ook Secrets of Horus and Egyptian Heroes voorbeelden zijn. Maar ook al is er geen diepere interesse in de historische achtergrond, het design en de lay out zijn absoluut een lust voor het oog en zeer mooi ontworpen en dus heerlijk om naar te kijken.

Het theoretische uitbetalings percentage is vijf en negentig komma negen procent wat een zeer aantrekkelijk return to player rate (RTP) is. Alleen hierom beslissen spelers al om te kiezen voor Viking’s Treasure. En neem maar van ons aan dat het geen teleurstelling zal zijn. Het is absoluut de moeite waard om dit spel te spelen. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor de gratis versie, maar dan loopt u wel de mooie uitbetalingen mis. Aangezien het een spel is voor low budget spelers, zal het niet al te zwaar wegen op uw portemonnee en daarom is het een redelijk risico vrij spel.

Speel ervaring aanpassen.

Natuurlijk zijn er altijd risico’s aan het spelen van gok spellen verbonden, maar er is wel een groot verschil te merken tussen slots waar maximaal ingezet kan worden met twee honderd euro per draai, of met een bedrag van vijf en twintig euro per draai zoals in Viking’s Treasure het geval is. Een goede tip is om sowieso altijd een klein deel van de gemaakte winst apart te zetten en daar niet verder mee te gokken.

Zo komt minder snel in de verleiding om door te blijven gokken om toch weer iets van een winst te kunnen zien. Een gok verslaving is altijd een realiteit bij het spelen van slots spellen, maar er zijn verschillende manieren om deze kans te minimaliseren, waarbij het verstandig beheren van het eigen budget een centrale factor is.

Als u hulp nodig heeft hierbij is het altijd mogelijk om de helpdesk van het casino te contacteren. Er zijn verschillende manieren om uw gokken tijdelijk in te perken, bijvoorbeeld met behulp van een bepaalde tijd klok of tijdelijke blokkade van uw account.