WishMaster


WishMaster
WishMaster

The WishMaster is een van Net Entertainments aller nieuwste spellen en wordt gespeeld op vijf rollen en met twintig win lijnen. Het spel speelt zich af in een verborgen grot in een woestijn, waar de genie uit de lamp zich verborgen houdt. Het thema doet natuurlijk denken aan Arabian Nights, maar The WishMaster heeft toch een heel andere feel en het is heel erg te merken dat dit een van de nieuwste slots is.

Magische thema

Het thema heeft iets cartoon achtigs, wat het zeer aangenaam om naar te kijken maakt. De winsten zijn zeer frequent en bijna met een regelmaat van de klok, wat het spelen van The WishMaster natuurlijk nog aangenamer maakt. Toch kunnen er ook zeer grote bedragen gewonnen worden, voornamelijk dankzij de gratis spins die weggegeven worden. Het minimum inzet bedrag is twintig euro cent en het maximum inzet bedrag op alle win lijnen is twee honderd euro.

Het spel is sinds juni 2014 op de markt en heeft in deze paar maanden al een zeer groot spelers publiek veroverd. Het feit dat het een nieuw spel is speelt hier een grote rol in, want alle NetEnt slots spelers kijken altijd verlangend uit naar nieuwe innovatieve slots spellen. The WishMaster heeft hen alvast zeker niet teleurgesteld. Het belangrijkste doel van het spel is om de magische lamp symbolen te behalen. Hieronder leest u wat dat allemaal op kan brengen.

Wat het kan opleveren…

De groene schorpioen is het symbool wat het meeste opbrengt. Verder kan met de lamp een extra feature getriggerd worden, tot maar liefst drie tegelijkertijd. Wanneer er ergens een magische lamp op de rollen terecht komt zal TheWish Master een extra feature weggeven. Dit kan zowel een extra wild symbool als een vermenigvuldiger of random wilds, expanding wilds of wilde rollen zijn. Dit speciale feature blijft een x aantal rollen actief. Dit zijn echter geen gratis spins, dus als u niks wint, dan gaat het inzet bedrag wel afgeschreven worden van uw account.

Als u opnieuw een magische lamp treft dan zal er weer een extra feature bij komen. Het maximum aantal van features tegelijkertijd is drie. Een vierde feature zal namelijk het eerste feature vervangen, zodat het totaal altijd op drie blijft staan. Het spel is absoluut een lust voor het oog en het innovatieve aspect ervan zorgt dat veel spelers enorm enthousiast zijn over The WishMaster, op dezelfde manier als NetEnt Starburst momenteel zoveel goede recensies krijgt. Het is duidelijk dat dit spel dan ook een zeer mooie toekomst beschoren is.

Of het aan onze eisen voldoet…

The Wish Master is een slots spel met een genie thema, maar het is niet het aller vriendelijkste genie zoals we uit de Disney film Aladin kennen. Hier gaat het eerder om een wat donkere geest van karakter, en dat maakt dat The Wish Master een aantrekkelijke verandering is.

Toch zult u blijven hopen op zoveel mogelijk genie symbolen, omdat deze mooie extra features op kunnen leveren. Er is zeker veel geduld nodig bij dit spel, omdat het niet direct zeer grote winsten zal opleveren, maar eerder zeer gestadig en zeer veel regelmatige winsten die het langer door blijven spelen mogelijk maken. Geduld is uiteraard een schone zaak.

Vergelijkbare slots.

De features en de lay out van The Wish Master is net zo spectaculair te noemen als die van Alien Robots en Gonzo’s Quest. Aangezien dit beiden zeer populaire spellen zijn is het geen verrassing dat dit bijzonder mooie spel het ook zo goed doet, ondanks het korte bestaan. Omdat het visuele aspect zo geweldig is, mag ook het audio aspect niet achterblijven.

Gelukkig doet het dat ook niet. Alles lijkt perfect op elkaar afgestemd en Net Entertainment is er duidelijk weer opnieuw in geslaagd om een zeer uitstekend slots spel op de markt te brengen. Daarbij komt ook nog eens dat er vele kleine uitbetalingen zullen volgen en af en toe voor de gelukkige speler ook nog eens een grotere winst. Het spel is eenvoudig in gebruik en zeer aantrekkelijk voor zowel beginnende als ervaren spelers, net zoals het Starburst Spelen dat ook is voor een groot publiek. Iedereen kan bij The WishMaster terecht, beginnen de en ervaren spelers, grote en kleine budget houders.

Veel innovatieve features.

Het innovatieve aspect van de vele extra features waarvan er drie tegelijk kunnen blijven staan is zeer interessant. Naar onze mening mag Net Entertainment dit absoluut herhalen in toekomstige spellen. Het is geen progressieve jackpot slot, maar het even veel extra’s om hier volledig voor goed te maken. Denkt u maar aan de wild symbolen, scatter symbolen, vermenigvuldigers, gratis spins en nog zo veel meer.

The Wish Master staat dus voor premium entertainment kwaliteit, boordevol innovatieve features die gemakkelijk te behalen zijn. Een gemiddeld aantal van vijf wild symbolen per spin is zeker niet overdreven. Het spel voldoet dus zeker aan onze strenge eisen en mag met recht het juweeltje van 2014 genoemd worden.